shamanpk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 yparxei kai ayth h periftosh: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128763&page=10
Voorhees Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 sthn vazei ekei pou einai h arxikh tainia ,o fakelos pou les einai temp Δεν είναι εκει..... Μήπως θέλει να αλλάξω και το όνομα της ταινίας; Αλλά πως;
shamanpk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 h mpara sto generate subbed gemizei 2 fores?an oxi dld mono mia, mhn thn psaxneis thn tainia apla den sthn exei ftiaksei
Voorhees Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ναι μόνο μία πάει. Τι πρέπει να κάνω για να γεμίσει δύο φορές;
skonsta Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Γειά σας παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και έχω ένα gvg 420 αγορασμένο πριν 1 μήνα περίπου. Δεν χρησιμοποίησα το avi2sub αλλά τον συνδυασμό srt2bmp, bmp2xsub και fuse. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργήσω ένα divx αρχείο το οποίο έβλεπα κανονικά στο pc αλλά όχι στο GVG. Πάταγα το κουμπάκι subtitles στο control του αλλά δεν έβλεπε υπότιτλους. Τι δεν κάνω καλά; μήπως χρειάζεται update στο firmware; Σας παρακαλώ ενημερώστε αναλυτικά τι μπορώ να κάνω. Με το Avi2sub φτιάχνωντας πάλι divx αρχείο θα παίξουν οι υπότιτλοι;
Voorhees Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Σε εμένα πάντως δεν τους βάζει καν. Η μπάρα fullarei μόνο μια φορά και σταματάει με αποτέλεσμα να μην τους βάζει. Δεν ξέρω τι γίνεται. Τέσταρε λίγο κι εσύ και πές.
skonsta Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασα και με το avisub έφτιαξα το divx έπαιξε κανονικά στο PC αλλά όχι στο GVG 420. Αν μπορείτε απαντήστε μου άμεσα αν υπάρχει firmware που να διορθώνει το πρόβλημα διαφορετικά να πάω στο Carrefour να το αλλάξω όσο είναι καιρός. Voorhees δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω την ταινία αλλά να την παίξω στο GVG 420 επιτραπέζιο divx player.
zavlakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασα και με το avisub έφτιαξα το divx έπαιξε κανονικά στο PC αλλά όχι στο GVG 420. Αν μπορείτε απαντήστε μου άμεσα αν υπάρχει firmware που να διορθώνει το πρόβλημα διαφορετικά να πάω στο Carrefour να το αλλάξω όσο είναι καιρός. Voorhees δεν έχω πρόβλημα να φτιάξω την ταινία αλλά να την παίξω στο GVG 420 επιτραπέζιο divx player. Εδω θα βρεις custom firmware για το GVG http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5282
shamanpk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ναι μόνο μία πάει.Τι πρέπει να κάνω για να γεμίσει δύο φορές; an diavases to link pou sou edwsa to idio provlhma eixa (exw) kai egw, oxi me oles tis tanies gi auto opoia den ftiaxnetai egw thn kanw dvd me to avi2dvd h tfm ,cce
Voorhees Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Κάνωντας την DVD όμως μπορείς να βάλεις και subs;
marios1957 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Στο GVG 420 όσα ευχέλαια αναβάθμισης και να βάλει κάποιος,η μαμά του όταν έφευγε απ' το σπίτι να ξενητευτεί του είπε να μην μιλάει σε ξένους(x-sub,avisub).Οπότε τζάμπα παιδευόσαστε μ' αυτό.Βάλτε καλύτερα movie.avi+movie.srt και (με τις ευχές του Maestro_Zav) θα δείξει άνετα υπότιτλους. Ορισμένα divx/xvid,όσο και να χτυπάω τον prwkto μου κάτω,δεν φτιάχνονται με τπτ avisub (και έχω φτιάξει ως τώρα πάρα πολλά) δεν γνωρίζω το γιατί.Και δεν στρώνουνε ούτε με όλα τα fix της σκηνής,ούτε ακόμη και με τα re-encodings(autogk/recomp).Τότε παραμένουν ως έχουν,με ίδιο όνομα αρχείου+υπότιτλου.
jpan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Oι υπότιτλοι με το avisub παίζουν άνετα στο Kiss DP-450 με το original firmware 2.9.3. αλλά η δεύτερη γραμμή χάνεται κατά το ήμισυ του ύψους της εκτός του πλαισίου της οθόνης. Φίλε trustfm ανέβασε λίγο ακόμα τα όρια του offset για να εμφανίζεται και η δεύτερη γραμμή υποτίτλων σωστά. Το ίδιο αρχείο video δεν εμφανίζει καθόλου υπότιτλους στο H&B DX-3255. Ίσως να φταίει το firmware 3255A_1.4_bitmapbrother_CP1253.
zavlakas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 @marios1957 Mε την τελευταια εκδοση RC4 δοκιμασες?? @jpan Δεν φταιει το custom firmware...
shamanpk Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Κάνωντας την DVD όμως μπορείς να βάλεις και subs; kanonika, des ta analoga post gia to avi2dvd h cinema craft encoder einai pollh analytika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.