Προς το περιεχόμενο

AviSub - Ενσωμάτωση subs σε AVI χωρίς reencoding

trustfm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθησα να βαλω υποτιτλους σε μια ταινια αλλα το αποτελεσμα ηταν μηδεν....

Φορτωσα το αρχειο, φορτωσα υποτιτλους - οι υποτιτλοι φαινονται στο πινακακι πανω δεξια, παταω generate ολα οκ, φτιαχνει το αρχειο ψαχνω ομως για υποτιτλους αλλα δεν φαινεται τιποτα....

κατι κανω λαθος αλλα τι???

:(

• Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιθανοτατα ειναι καποιο bug στο DivxMux, που εμφανιζεται σε συγκεκριμενου τυπου αρχεια...

Ο μονος που μπορει να το διορθωσει ειναι η DivX Networks σε καποια μελλοντικη εκδοση...

Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να φορτωσω τους υποτιτλους και το subtitle wikshop παρολο που μου βρισκει τα errors δεν τα φτιαχνει.Δηλαδη μου βρισκει long lines παταω φιξ αλλα τιποτε.Δεν φτιαχνει τιποτε.Τι κανω λαθος?

Δημοσ.
Παιδια δεν μπορω να φορτωσω τους υποτιτλους και το subtitle wikshop παρολο που μου βρισκει τα errors δεν τα φτιαχνει.Δηλαδη μου βρισκει long lines παταω φιξ αλλα τιποτε.Δεν φτιαχνει τιποτε.Τι κανω λαθος?

dokimase na ta diorthwseis xeirokinita m'enan text editor

Δημοσ.

Δες εδώ

http://userxp.tripod.com/

Δημοσ.

Ωραια τελικα τα καταφερα με τη διορθωση των υποτιτλων,αλλα δεν μου τους βλεπει το dvd του σαλονιου.Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Αυτο σημαινει οτι το desktop dvd δεν βλεπει γενικα υποτιτλους απο το νετ?Ειναι συγκεκριμενοι υποτιτιλοι που δεν βλεπει?Νομιζα οτι τα προγραμματα αυτα οπως το avisub βαζουν τους υποτιτλους σαν εικονιτσες πανω στην εικονα της ταινιας,επομενως θα πρεπε να τους βλεπει.Μηπως ειναι θεμα της εκδοσης του divx?

Δημοσ.

Kalhspera.Exw yo filarakia pou tous synesthsa to avisub.Exoun omws problhma me to save.Den tous swzei to avisub.To kanei kai se emena polles fores ayto.Skeftome oti den mporei nanai ola ta file corrupt.Mhpws den yposthrizh orismena frame rate???Mhpws den yposthrizei vbr ston hxo???Ti lysh proteinete???Filika eugen42

Δημοσ.

Όταν τελειώνει με τους subs που την βάζει την ταινία;

Σε έναν φάκελο είχε μόνο τους subs κι εκείνους με τα γράμματα κανονικά και ένα μπλέ ορθογώνιο απο γύρω τους.

Τι γίνεται κανω κάτι λάθος;

Δημοσ.
Όταν τελειώνει με τους subs που την βάζει την ταινία;

Σε έναν φάκελο είχε μόνο τους subs κι εκείνους με τα γράμματα κανονικά και ένα μπλέ ορθογώνιο απο γύρω τους.

Τι γίνεται κανω κάτι λάθος;

sthn vazei ekei pou einai h arxikh tainia ,o fakelos pou les einai temp

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...