Paladin-}LoA{- Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Και γω πάντως διαφωνώ με όσους αμφιβάλλουν οτι το συγκεκριμένο cpu δεν σηκώνει XP. Μια χαρά τα σηκώνει. Σε P III 450 MHz Μμε 256 μνήμη τα xp πετάνε! Και που να δείτε στον Athlon 600 MHz Slot A πως πάνε. Δεν θα το πιστεύατε. Μια χαρά είναι το cpu για xp. Κάτι άλλο παίζει. Και νομίζω και γώ οτι το fdisk είναι μια αρχή. P.S. Έχω τον θρυλικό Cyrix 6x86 PR166+ 133MHz! Αξέχαστες αναμνήσεις...
gregdais Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ναι φίλε μου γιατί η μνήμη στο benchmarkin μετριέται σε συνεργασία με το chipset, που όλα gia Cyrix ήταν μούφα...! το μηχαναματάκι σου τρέχει μια χαρά τα XPSP2 αλλά: μην τρέχεις βαρύ antivirus winamp 2.9x και όχι 3.x ή 5.x windows media player classic την απλή εμφάνιση των WINXP firefox browser 1 μονο Codec Pack (klcodec ας πούμε) αύξησε το Pagefile πέρνα νέους drivers καρτας ηχου και mainboard μετά από format αν κάνεις τα παραπάνω και ακόμα συνεχίζονται τα προβλήματα τότε έχεις σίγουρα hardware πρόβλημα... και τότε Ramtest... αν και πάλι τπτ... liteXP...αν πάλι τπτ τότε win98se... αν πάλι τπτ, τότε ubuntu linux, αν πάλι τπτ τότε.... ΠΕΤΑ ΤΟ
gregdais Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 πόλλα άτομα νομίζουν πως το pc τους τα έφτυσε επειδή κολλάνε σε βιντεο,ήχο κτλ.... απλώς έχουν ξεσκίσει τους codecs... τρέχω σε pc με p3 450/100, 190mb ram /100, 8,4gb hdd 5400rpm, 16mb viper vga,sb 128 μαζί ολα τα παρακάτω : winxpsp2enu winamp 2.91 photoshop 7.0 officexpsp3 avg antivirus bwmeter firefox το μηχανάκι πάει μια χαρά, βέβαια δεν πετάει, αλλά τα κάνει όλα... και επίσης τα παρακάτω μια χαρά όλα μαζί winxpsp2enu winamp 2.91 unreal tournament 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.