Προς το περιεχόμενο

Cyrix or Pentium

pkotzia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia Echo egkatestimena mono to office 2003 se WinXP SP2 (650 MHz Via Cyrix III, 320 Ram Pc133, 20 GB 7200). Den tha to pistepsete. To michanima sernetai akoma kai stis pio aples efarmoges. Gia paradeigma otan paizei to winamp kai patiso to deksi velaki (pidaei 5 sec) echei mia kathisterisei giro sta 3 sec gia na to kanei. Thimame otan eicha ena 233mmx Pentium, se autin tin entoli apokrinotan amesos. Nomizetai pos ftai o Cyrix? Episeis kanei gyro sta 5 lepta gia bootarei.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ.. έλεος παίζει τελευταία!!! :) Δε βλέπω το λόγο να φορτώνεις το μηχάνημα με winXP (μη μου πείς οτι έχεις και norton antivirus ή kaspersky) για να κάνεις μια απλή δουλειά. Δοκίμασε με win2000 ή ακόμα και 98se. Αν θέλεις μόνο XP δοκίμασε να τα ελαφρύνεις λίγο με το να κόψεις services και διάφορα γραφικά.. ψάξε για το liteXP (κάπως έτσι, το έχουν αναφέρει στο forum παλαιότερα). Πάντως ο cyrix ήταν λίγο μούφα ως επεξεργαστής!

Δημοσ.

egw file exw se sistima p2 sta 350 me 256 ram kai seagate 18,8gb me 2mb cache ta win wp alla xwris to sp2 to nod32 kai spysweeper kai mia xaroula serfarei kai word anigei to wp omws oxi to 2003 kai prin tou kanw ena format tou eixa kai ta sp2 iutan ligo pio argos ontws de lew alla vasika prin to format o diskos itane se allo mixanika ayto eixe enan 10giga de thimamai ti itan alla doulevai stis 5400 stofes kai apo cache s de kserw ti eixe....pantws iatn arketa pio argo tos sistima tote...twra exei elafrinei poli....

Δημοσ.

Βρε Τολη, τρεχουνε... πασο. Και εγω εχω τρεξει τα Win2000 σε 200ΜΜΧ, αλλα.... της υπομονης.

Εεεεεεε δεν μπορουμε να φορτωνουμε μηχανηματα αρχαιολογικης αξιας με οτι ποιο τελευταιο και μετα να λεμε κιολας γιατι κανει 40 χρονια να κουνησει τον ποπο του...

Δημοσ.

Παιδες μια χαρα τρεχουνε τα XP σε παλιο μηχανημα.....

Σε PIII 450 MHz, με 320 RAM + Norton Antivirus 2004 + Zone Alarm τρεχει μια χαρα. Δεν εχω βαλει SP2. Ειδικα απο τοτε που εσβησα απο το Startup το Microsoft Office (του εκανε ελεγχο το Antivirus και καθυστερουσε, αλλα οχι πολυ) πηγαινει σφαιρα..........

Δημοσ.

Φίλε μου κανονικά μια χαρά θα έπρεπε να δούλευε το σύστημα. Είχα XP σε πολύ χειρότερο μηχάνημα και πέρα απο την εκκίνηση, μια χαρά πήγαινε. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει. Ή το έχεις φορτώσει με πολλά background προγράμματα ή έχει γεμίσει malware που καθυστερούν αρκετά τον Η/Υ.

Δημοσ.

Και εγώ έχω XP SP2 σε PII 400Mhζ με AVG και Kerio.

Το μηχάνημα είναι αργό αλλά όχι και της υπομονής. Το έχω για κατεβαστήρι και ήθελα οπωσδήποτε XP για να δουλεύουν σωστά προγράμματα remote desktop. Βέβαια ούτε λόγος για office ή κάτι τέτοιο. Μόνο BitComet, BitTornado, μTorrent και άλλα πολλά.

A! και ram μόνο 128MB. Μια φορά του έβαλα 576 σύνολο και πέταγε το μηχάνημα.

Δημοσ.

Me to everest proseksa oti to sistima mou (650 MHz Via Cyrix III, 320 Ram , 20 GB 7200))vgainei sto bencmark tis mnimis to chirotero. Akoma kai me poli mikroterous epeksergastes (200 mhz) vgainei chirotero. Lete na ftaiei i mnimi.Kai an nai pos na to testaro?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...