mjmj Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 φιλε μου για να κοιταξουμε πρεπει να κανουμε registration οποτε κανε ενα copy paste εδω
functiond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ax ti mou 8ymises twra.... http://www.mmpc.gr/simoglou http://www.mmpc.gr/simoglou/meros-3.doc malista milhsan kai me ton twrino dhmarxo kai yposxe8hke... na ginei kati alla edw kai 4 xronia mono yposxeseis akoune oi etairies pou phran meros gia na kataskeuastei to diktyo... to diktyo yparxei alla den anhkei pleon ston dhmo giati o dhmos adynatei na xrhmatodothsei tetoio diktyo (to kostos einai para poly mikro) http://www.serresnet.com Afhste ta eipan kai alloi auta.... 8a tsimphsei o dhmos thn epidothsh kai ante bye....
timtsits Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 οκ λοιπον μαγκες τα πραγματα ειναι πολυ καλειτερα απο οτι περιμενα υπαρχουν hot spot που καιπτουν μια σχετκα μικρη περιοχη γυρο απο το δημαρχειο της πολης αλλα καληπτουν ολλο τον κεντρικο πεζοδρομο με τις καφετιες και μια εμβελεια γυρο στα 50 μερτα εκτος του πεζοδρομου οπου βρησκομε αυτη τη στοιγμη η διαικασια συνδεσης ειναι πολη απλη το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εχεισ μια καρτα δυκτιου ασηρματη κανεις μια αιτηση στο κεπ του δημου αι παιρνεις password. αφου μπεις στην εμβελεια του e-trikala βαζεις το pass στην σελ που ανιγει και σερφαρεις στιλτεμου λινκ για προγμματα για το μετρισουμε το lan προς το παρον εκανα κατι download απο τη microsoft σαν δειγμα
functiond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ...ola kala... alla mexri pote ? ... diabaste kala to post mou... ola mexri na ginoun ekloges... kai meta oute kb... toulaxiston etsi eginan stin Serres ta pramata...
timtsits Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 και 1 δειγμα απο azureus βαιβεα τιποτα δεν ειναι σταθερο και η ταχ αυξομιωνεται η καρτα μου υποστιριζει προκολο 802.11g αλλ προς το παρον για κανενα 10λεπτο ο επιασα αυτα προς το παρον για τι με βλεπει ο κοσμος και γελαει
functiond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 euxomai na krathsei gia poly... giati... edw (SERRES) htan ena oneiro MIAS 8erinhs nyktos... (PRIN TIS EKLOGES) KAI KANA Mhna meta...
functiond Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 sou lew... ri3e mia matia sto pio panw.. post kai sta site... kai meta des kai to http://www.serresnet.com (pou paraponeite h etairia gia ton DHMO)
mjmj Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 timtsits καλα κανεις και το απολαμβανεις. Μαζευτειτε εκει νεοι ανθρωποι και κομπιουτεραδες και στηριξτε αυτη την κινηση, ωστε να το σκεφτουν αν θελησουν να το καταργησουν
spiros151 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΔΔΔΔΔΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ..... ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SSkorpionSS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Α ρε Τρικαλάρα!!!! Και στο 2007 με οπτικές ίνες! Μακάρι να το επεκτείνουν και να καλύπτει περισότερες περιοχές...
alfista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ωπ! Τώρα το πήρα πρέφα το topic. Πραγματικά καλή κίνηση αν και δυστυχώς από εμβέλεια λίγα πράγματα. Για να πιάσει μέσα στο σπίτι σε απόσταση 50 μέτρων από το δημαρχείο θέλει ακροβατικά. Επιπλέον πολύ φοβάμαι ότι θα πλακώσουν πολλοί άσχετοι και θα μπουκώσει. Έχω να συνδεθώ από τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου έτους όπου οι ταχύτητες που χτυπούσα ήταν γύρω στα 90κάτι kb/s. Προχτές δοκίμασα με το φορητό ενός φίλου και ψιλοαπογοητεύτηκα. Από το τίποτα πάντως καλό είναι και αυτό.
tsomoloko Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ωπ! Τώρα το πήρα πρέφα το topic. Πραγματικά καλή κίνηση αν και δυστυχώς από εμβέλεια λίγα πράγματα. Για να πιάσει μέσα στο σπίτι σε απόσταση 50 μέτρων από το δημαρχείο θέλει ακροβατικά. Επιπλέον πολύ φοβάμαι ότι θα πλακώσουν πολλοί άσχετοι και θα μπουκώσει. Έχω να συνδεθώ από τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου έτους όπου οι ταχύτητες που χτυπούσα ήταν γύρω στα 90κάτι kb/s. Προχτές δοκίμασα με το φορητό ενός φίλου και ψιλοαπογοητεύτηκα. Από το τίποτα πάντως καλό είναι και αυτό. Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τη χρήση εξωτερικών κεραιών...Τουλάχιστον έτσι, είστε σίγουροι πως χαμηλές ταχύτητες δεν έχουν να κάνουν με κακή λήψη...(ίσως με κακή εκπομπή...? --- κακία...οκ την παίρνω πίσω :twisted: ) Περιμένουμε νέα και εντυπώσεις απο αυτούς που χρησιμοποιούν το εν λόγω δίκτυο.
alfista Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε τη χρήση εξωτερικών κεραιών...Τουλάχιστον έτσι, είστε σίγουροι πως χαμηλές ταχύτητες δεν έχουν να κάνουν με κακή λήψη...(ίσως με κακή εκπομπή...? --- κακία...οκ την παίρνω πίσω :twisted: ) Περιμένουμε νέα και εντυπώσεις απο αυτούς που χρησιμοποιούν το εν λόγω δίκτυο. Όντως την εξωτερική κεραία έχω αρχίσει να την σκέφτομαι για το διαμέρισμα. Άλλωστε ο υπάλληλος που μου έδωσε το username/password με διαβεβαίωνε ότι χωρίς εξωτερική κεραία αποκλείεται να έπιανα μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς τον διέψευσα. Η ταχύτητα στο laptop του φίλου μου με απογόητευσε ακριβώς επειδή ήμουν σε εξωτερικό χώρο κοντά στην κεραία. Θα δούμε προσεχώς τι θα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.