HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Αποκαλυψη ο τιτλος της νεας ταινιας του Mel Gibson. Θα καταφερει να βγαλει απο πανω του το στιγμα του The Sign ?? http://www.apple.com/trailers/touchstone/apocalypto/
Harkon Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 την είδα χθες... αρτιότατη κατά τη γνώμη μου, σκηνοθετικά πάααρα πολύ καλή με κάθε στοιχείο που κάνει μια ταινία.. εξαιρετική! σε όσους άρεσε ο Τελευταίος των Μοϊκανών και πάτε τον Μελ μην την χάσετε..
chill Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τελικά είναι στην μοίρα του Mel να φτιάχνει είτε εξαιρετικές ταινίες είτε ταινίες "πατάτα"........ Αυτή ανήκει στην πρώτη κατηγορία, πραγματικά φοβερή!!!!! Κρίμα που όμως φαίνεται και από το topic δεν έχουν ασχοληθεί πολλοί μαζί της.
Oikologos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ταινία για όλο τον κόσμο. Όταν την είδα στο σινεμά ήταν δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας που στο διάλειμα την ξεφωνίζαν για υπερβολική βία κ.λ.π., λες και ήταν ταινία γι αυτές. Γενικά δεν ήταν ταινία γι αυτούς που προτιμούν να βλέπουν υπόθεση και πλοκή...
saxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Τα υπέρ της ταινίας είναι η φοβερή σκηνοθεσία, η πληθώρα κομπάρσων, τα σκηνικά, τα "κοστούμια" και το επικό στοιχείο. Στα αρνητικά (κατά τη γνώμη μου) η κυριαρχία του μεταφυσικού και οι πολλές συμπτώσεις που μόνο σε αμερικανιές γίνονται. Η ωμή βία δεν είναι στα αρνητικά, γιατί έτσι κι αλλιώς η ταινία αναφέρετε σε λαούς όπου οι ανθρωποθυσίες ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ισως η καλύτερη ταινία που είδα φέτος.
porco_rosso21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ....
phovos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.... Τοτε μαλλον εχεις δει ελαχιστες ταινιες...:mrgreen: Καλη ταινια χωρις να καταφερει να με ενθουσιασει.Αξίζει να τη δειτε...
porco_rosso21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2007 ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ FUCΚ,ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΛΑΣΣΙΚΑ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ Κ ΓΙΝΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ!Κ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΟΙΚΑΝΩΝ Κ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ- ΕΙΧΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ Κ ΧΩΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ,ΒΑΖΟΥΜΕ 10 ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΙΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,Κ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 10 ΜΑΤΡΙΧΙΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!ΒΛΑΚΕΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑΚΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ...ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Η ΕΚΚΛΙΨΗ,ΕΓΙΝΕ ΣΟΛΙΝΤ ΣΝΑΚΕ,ΜΑΓΚΑΙΒΕΡ,ΜΑΝΤ ΜΑΞ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ, ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...ΟΚ,Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Κ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΤΙΚΛΕΨ....Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΧΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ...ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΕΠΙΚΕΣ Κ ΚΑΛΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΝ...ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΚΑΣΑ 7 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ,Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑ,ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΤΑΛΙΚΑ-ΟΚ,ΑΣΧΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,100 ΕΥΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...(ΤΑΡΑΤΑΤΑΑΜΜ)-...
Freddie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 καλά χαλάρωσε λίγο και κυρίως μην γράφεις με κεφαλαία.
giomah Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Τα ενδοψυχα αγρια ένστικτα της ανθρωπινης φυσης ετσι οπως εκφραζονται μεσα απ το πολιτισμο των Μαγιας (ανθρωποθυσίες - την πληρωνουν οπως συμβαίνοι και σήμερα οι αδυνατοι), η φρήκη, ο παραλογισμός, η απογνωση μέσα απ τα μάτια των υπο θησια ανθρώπων. Σε αντιπαραθεση η οικογενεια, η αναγκη υπαρξης της. Ακομα το τελος ενος πολιτισμου ετσι οπως υπονοείται στο κλεισιμο της ταινιας και πολλα αλλα στοιχεια συνθετουν ενα σεναριο που σε καθηλωνει ενω παραλληλα θετει ερρωτηματα με εξυπνο τροπο: οι λαοι ειναι φτιαγμενοι για να καταστρεφουν ο ενας τον αλλον; το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρό; δυστιχως ιστορικα γεγονοτα επαληθευοθν τον σκηνοθετη με τον πλεον κυνικο τροπο.
stefanos_79 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Ενταξει δεν είναι και η επικη ταινια που θα σε συναρπασει αλλά δεν λες και ότι έχασες 2 ωρες απο τη ζωή σου.Αρκετά καλή
Wolfidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Σωστός ο porco_rosso21. συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.