Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με bluetooth!!!

dj_a.c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα πρόβλημα

Έχω το Sharp Gx17(ωραίο κινητό).Οι άλλοι μπορόυν να μου στείλουν διάφορα πραγματάκια με bluetooth (μέχρι τώρα μόνο φωτογραφίες έχω καταφέρει να πάρω ) , όμως εγώ δεν έχω καταφέρει να στείλω τίποτα !!!

Βασικά έχω πρόβλημα και στο να στείλω αρχεία και στο να πάρω.Ζητάει τον κωδικό της συσκεύης.Ποιο κωδικό ρε παιδιά και για ποια συσκευή???Κάτι φιλαράκια μου λένε να βάζουμε 000 (τρία μηδενικά).Με αυτόν το κωδικό λειτουργούν αυτοί αλλά εμένα δεν με βοήθησε και πολύ.

Μήπως φταίει ο τύπος του αρχείου και πόσο μεγάλο είναι το αρχείο???Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για το Sharp να δω τέλος πάντων τι απαίτησεις πρέπει να έχει το αρχείο ώστε να το πάρω?

Μπροστά στον οδηγό χρήσης είδα να γράφει αυτό το πράγμα:΄Μία θύρα ασύρματης σύνδεσης...Μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες , ήχους και video clips σε τηλέφωνα με χαρακτηριστικά OBEX .Μήπως φταίει αυτό?

Θέλω μια απάντηση plz!!!

Δημοσ.

Kita na deis apo sharp den exo idea an eixes Nokia tha sou elega ti fteei ala to kovo malon sto firmware tou kinitou sou.

Des tin version tou firmware sou kai psaxe ligo sto net na deis ti paizete.Mporei na sto exoune klidomeno to Bluetooth se diafores proektaseis arxeion pou pas na stileis h na laveis giafto kai pairneis mono Fotos.

Δημοσ.
Kita na deis apo sharp den exo idea an eixes Nokia tha sou elega ti fteei ala to kovo malon sto firmware tou kinitou sou.

Des tin version tou firmware sou kai psaxe ligo sto net na deis ti paizete.Mporei na sto exoune klidomeno to Bluetooth se diafores proektaseis arxeion pou pas na stileis h na laveis giafto kai pairneis mono Fotos.

Ok tha to psakso !!!Tha doume........

Δημοσ.

kita...isws na mi exoun gini i ri8misis tou kinhtou sou gia bluetooth apo thn ipiresia..to idio epa8a k egw me kenourgio kinhto sta mms/bluetooth+e-mails..pigene sto germano k 8a stis katevasi na stis dwsi..epishs..o kwdikos tou kinhtou dinete stis odigies tilefwnou..

Δημοσ.
kita...isws na mi exoun gini i ri8misis tou kinhtou sou gia bluetooth apo thn ipiresia..to idio epa8a k egw me kenourgio kinhto sta mms/bluetooth+e-mails..pigene sto germano k 8a stis katevasi na stis dwsi..epishs..o kwdikos tou kinhtou dinete stis odigies tilefwnou..

Οι ρυθμίσες του κινητού για bluetooth από την υπηρεσία; ποιά υπηρεσία; ότι θέλει λέει ο καθένας.

Δεν ξέρω για το μοντέλο που έχεις φίλε αλλά τα sharp είχαν όλα κλειδωμένο bluetooth παλιότερα. Δεν έφταιγε για αυτό η sharp βέβαια, αλλά η vodafone και το κωλοlive της.

Δημοσ.
Ζητάει τον κωδικό της συσκεύης[/b'].Ποιο κωδικό ρε παιδιά και για ποια συσκευή???

Ο κωδικός είναι για το pairing μεταξύ δυο συσκευών Bluetooth. Δεν έχει σημασία ΤΙ θα βάλεις (βάλε κι ένα σκέτο μηδεν π.χ.), αλλά θα πρέπει και ο άλλος στην δική του συσκευή, εκείνη την ώρα που θα του ζητήσει κωδικό, να βάλει κι εκείνος τον ίδιο κωδικό (ένα σκέτο μηδέν π.χ.) :grin: Το πρώτο στοιχείο που ανακάλυψα

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασε να βάλεις 1111. ειναι ο κωδικός για όλα τα SHARP.

αν δεν δουλέψει αυτό δοκίμασε αυτό που είπε ο παραπάνω φίλος.ότι κωδικό βάλεις εσύ πρέπει να βάλει και ο άλλος για να μπορέσει να δεχτεί το αρχείο και αντίστροφα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...