wiz@rd21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Τα παρακάτω απίθανα συμβαίνουν σε μένα από τα μέσα Νοεμβρίου στα Χανιά της Κρήτης. Μετά από διακοπή της σύνδεσης Vivodi που είχα απευθύνθηκα στον ΟΤΕ Χανίων ώστε να ξαναβάλω γραμμή ISDN και μετά να επιλέξω έναν άλλον φορέα για DSL. Σε 3 ημέρες ήρθε ο υπάλληλος να βάλει λοιπόν την γραμμή. Μετά από μια ολόκληρη ώρα μπόρεσα να καταλάβω στους ψιθύρους του ότι η γραμμή έχει κάποια βλάβη. Νομίζω ότι καθώς έτρεχε βιαστικά κάτω τις σκάλες είπε κάτι για καλωδιακή βλάβη. Μετά αρχίζει το μαρτύριο. Περιμένω μια βδομάδα να έρθει κάποιο συνεργείο αλλά τίποτα. Παίρνω το service του OTE στο 35411 οι οποίοι δεν έχουν ιδέα και με στέλνουν στα παρακάτω τηλέφωνα: 35489, 83083, 35486, όλα αυτά αφού έπαιρνα πάλι στο αρχικό να δηλώσω ότι δεν είναι υπεύθυνοι. Μετά από 12 μετρημένα τηλέφωνα καταλήγω στο 35629 το οποίο είναι του προϊσταμένου κ. ΑΝΕΖΑΚΗ ο οποίος αρνείται να βγει στην γραμμή για 2 μέρες. Μόλις τον βρίσκω την τρίτη ημέρα αρνείται κάθε ανάμειξη και με στέλνει στο αρχικό (!!) τηλέφωνο του service το 35411 οι οποίοι βέβαια δεν έχουν πάλι ιδέα. Από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κανένας τρόπος τουλάχιστον ανθρώπινος να βάλω γραμμή στο σπίτι μου. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί να με βοηθήσει να μου υποδείξει ένα μέρος ώστε να μπορέσω να κάνω μια καταγγελία η οποία θα είχε ουσία.
pp6210 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα, όταν είχα τρεχάματα με λάθος χρεώσεις στον λογαριασμό ανακάλυψα οτι δεν υπάρχει γραμμή (ή μαιλ) παραπόνων πουθενά... Μην έχοντας βρει κανέναν να με ακούσει λοιπόν, έκανα το παράπονό μου με μαιλ ή φόρμα επικοινωνίας στο site Oteshop, (βέβαια δήλωσα αριθμό τηλεφώνου αν θυμάμαι) και παραδόξως μ επήραν τηλέφωνο την επόμενη κιόλας μέρα!!! Βέβαια το πρόβλημα δεν μου το έλυσαν, αλλά τουλάχιστον κάποιος με άκουσε! Κάνε μια δοκιμή, άμα έχεις και ονόματα ακόμα καλύτερα.... καλή τύχη!
klog Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα Χρόνια πολλά Για δοκίμασε μια ωραία επιστολούλα με ονόματα στην ΕΕΤΤ και θα δείς.
wiz@rd21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Σας ευχαριστώ παιδιά. Χρόνια πολλά και καλά.
wiz@rd21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μετά από ενάμιση μήνα ακόμα δεν μπορώ να έχω τηλέφωνο στο σπίτι μου. Μπράβο στον ΟΤΕ ΧΑΝΙΩΝ για την τεχνογνωσία του και τον επαγγελματισμό των υπαλλήλων του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.