Προς το περιεχόμενο

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ

Rikos_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6800GS 199 ευρώ 12 πίπες αλλά δεν ξεκλειδώνει σε pci-e βέβαια σηκώνει καλό ΟC και φυσικά χ800GTO2 που έχει 90%επιτυχία να φλασαριστεί κόστίζει 230 απο εσοπ..εγώ θα χτύπαγα την 1η..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς όμως και εγώ αλλά και το παλικάρι που άνοιξε το thread, ψάχνουμε AGP κάρτες και όχι pci-e. Αν ήταν για pci-e, δεν θα υπήρχε πρόβλημα καθώς η αγορά βρίθει από κάθε είδους μοντέλα και υπάρχει και άφθονο στοκ σε παλαιότερα...Τελικά μόνο από εξωτερικό παίζει να βρούμε. Π.χ. το http://www.overclockers.co.uk/acatalog/X800_Series.html έχει x800xl agp με 250 ευρώ περίπου, μια χαρά.

Δημοσ.

Καλά, δεν είναι και ευκαιρία!Ξεπερνά τα 270 ευρώ με τους φόρους...

Εντύπωση μου έκανε η τιμή της powercolor x850xt εμένα πάντως.

Υ.Γ. Βρε μανία όλοι με τις pci-e!Το ξέρουμε ότι με λίγα λεφτά παίρνεις πολύ καλό πράμα σε pci-e.Αν βλέπετε όμως ενδοιασμούς και διλήμματα για αγορά κάρτας γραφικών, να ψιλιάζεστε ότι είναι για agp. :mrgreen:

Δημοσ.

Για την συγκεκριμένη που θέλω να πάρω είναι καλή τιμή, υπό την έννοια ότι οι x800 είναι δυσεύρετες πλέον (x800xl agp δεν νομίζω πια να υπάρχει στην Ελλάδα) και είναι φτηνότερη από τις SE που -ενδεχομένως- πουλάνε ακόμα κάποια ελληνικά e-shops. Περίπου τόσο έκαναν και οι x800xl που είχε στο στοκ του το e-shop.gr (πριν εξαντληθούν).

Φυσικά πρέπει να υπολογίσω άλλα 20 ευρώ για τα μεταφορικά, οπότε η ευκαιρία πλέον δεν είναι ακριβώς ευκαιρία, αλλά αναγκαστική λύση.

Δημοσ.

μην βιάζεστε υπάρχει 6800gs σε agp 279 τελική και ελλάδα την πήρε κάπου το μάτι μου..και σύντομα έρχεται και 7800gs agp θα κοστίζει περίπου 350..εγώ πιστεύω οτι σε 1 με 2 μήνες το πολύ θα πέσουν πολύ..

Δημοσ.

to proseksa kai ego file evansimo alla ta xaraktiristika fenonte na einai apo allh karta! giati

leei gia mnhmh 512!

malon prepei na mathoume me tilefonima ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...