Προς το περιεχόμενο

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ

Rikos_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραια δηλαδη στα λεφτα αυτα προτεινετε την Χ800.Κατι αλλο τωρα.Υπαρχει μετατροπεας απο AGP σε PCI-E?

Υπάρχει Χ800 και σε AGP και σε PCIe. Θα πάρεις φυσικά ότι υποστηρίζει η μητρική σου.

Ξεκινάνε από 155? για PCIe:

http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=26174053&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=285861&Merchant_Id=1&sts_cid=3

....και το ανώτερο θα ήταν 180-200? ανάλογα με τον δίαυλο και τον κατασκευαστή.

http://www.skroutz.gr/

και βάζεις για αναζήτηση: X800GT.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενταξει αν ειχε πληρωσει πριν καποια χρονια 300-400 ευρω υπολογιζει να κανει καποια αποσβεση τωρα.Εξαλλου η καρτουλα για την ηλικια της ειναι μια χαρα...

Δημοσ.

H Χ800GTO ειναι μονο PCI-E εγω θελω AGP. Θα ψαξω να βρω μια αξιοπρεπεστατη Χ800GT να ησυχασω.Εχει διαφορα η Χ800GT με την Χ800SE?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ αντιμετωπίζω παρόμοια προβλήματα, θέλω μια agp x800xl και -τουλάχιστον- σε εγχώρια μαγαζιά δεν βρίσκω τίποτα, μόνο κάποιες x800se πρέπει να έχουν περισσέψει εδώ κι εκεί. Και ψάχνω βδομάδες.

Έχω βρει όμως πολύ καλά κομμάτια σε e-shops του εξωτερικού αλλά επειδή για κάποιους λόγους αυτόν τον καιρό δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτικές κλπ ψάχνω να βρω κανένα που να στέλνει με courier και να πληρώσω με αντικαταβολή. Μέχρι τώρα τζίφος.

Δημοσ.

Δύσκολα από εξωτερικό να το κάνεις έτσι.

Μια λύση είναι να πάρεις προπληρωμένη πιστωτική, αν δε θες να μπλέξεις λόγω ασφάλειας κυρίως των χρημάτων σου.Στην Ελλάδα η τράπεζα αττικής σίγουρα βγάζει τέτοια κάρτα.Εγώ που σιχαίνομαι τις πιστωτικές αν χρειαστεί να πάρω κάτι από έξω, αυτό θα κάνω πάντως.

Δημοσ.

Τελικά έτσι θα γίνει, δεν νομίζω να βρω άλλη λύση.

Δυστυχώς όμως μια συγκεκριμένη που έχω βρει και τη θέλω δεν ξέρω αν μπορώ να την πάρω με electron, δεν τη δέχονται στο site. Λέει μόνο για κάτι visa debit, delta, connect κλπ, θα το ψάξω πάντως, μπορεί να είναι και το ίδιο πράγμα.

(εντάξει, μην πυροβολείτε αν είπα καμιά κοτσάνα, δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει προπληρωμένη πιστωτική, δεν ξέρω τι παίζει, μόνο με "κανονικές" mastercard έκανα μέχρι τώρα τις αγορές μου).

Παράλληλα ψάχνω και σε site δημοπρασιών μπας και βρω καμια ευκαιρία.

Ευχαριστώ πάντως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...