Προς το περιεχόμενο

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ

Rikos_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Λοιπον ειμαι αναμεσα σε δυο καρτες.Η μια ειναι η nVidia 6600GT 128MB (170 ευρω)και η αλλη ειναι η ASUS 9800XT 256MB την οποια την βρισκω μεταχειρισμενη γυρω στα 180 ευρω.Ποια προτεινετε εσεις? Απο οσο εχω ψαξει οι επιδοσεις τους ειναι πανω κατω οι ιδιες.Σας ευχαριστω εκ των προτερων...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καμια απο τις δυο...Αυτη ειναι η αποψη μου...Η 9800XT για μενα ειναι καλυτερη απο τη 6600GT αλλα αφου τα δινεις τα 200 που τα δινεις γιατι δεν ψαχνεις καμια Χ800GTO ?

Δημοσ.

Τωρα μου μπηκε αλλο σκουληκι με την Χ800GT.Τελικα τι να προτιμησω?Να πω βεβαια οτι τωρα εχω μια 9600ΧΤ και θελω να δω διαφορά...

Δημοσ.
Τωρα μου μπηκε αλλο σκουληκι με την Χ800GT.Τελικα τι να προτιμησω?Να πω βεβαια οτι τωρα εχω μια 9600ΧΤ και θελω να δω διαφορά...

Mια χαρά θα σου έρθει η Χ800 και ναι θα δεις αισθητή διαφορά.

Δημοσ.
Δες λιγο την αρχη αυτου εδω του topic που το παλικαρι ταξινομει και τις καρτουλες...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=42491

Αλλα 180Ε ειναι ληστεια για μεταχειρισμενη 9800XT.. :razz:

Δεν έχει Χ800GT στην κατάταξη ούτε τις καινούργιες Radeon (X1800, X1600 κλπ.).

Η X800GT έχει σαν άμεσο ανταγωνιστή την απλή 6800.

Δημοσ.

Το εχω δει χιλιες φορες αλλα δεν λεει τιποτα για την Χ800 GT.Εχει για ολες τις αλλες οπως και για την 9800ΧΤ αλλα και μια Χ800SE αλλα τιποτα για την GT.Επισης ειδα στο σκρουτζ οτι η SE ειναι πιο ακριβη απο την GT.Μηπως ειναι και καλυτερη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...