giorgosc61 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Καλημέρα, Ψάχνω για φορητό για κείμενο και παρουσιάσεις και είμαι ανάμεσα στα 2. ** Toshiba L20-183 ** CeleronM 380(1.6GHz,400MHz FSB,1MB L2) 512MB 60GB 5400rpm 15" XGA (1024x768) ATI Radeon Xpress 200M up to 128 MB DDR2 RAM DVD Super Multi (Double Layer) drive 3x USB 2.0 lithium-ion 2:49hrs 1Yr Int Carry In Win XP Home Dual Eng/Grk 2,67 kg 850 Ευρώ Κώδικας: ** Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2045 ** Pentium M740 (1.73GHz) 15,4" WXGA+ (1280*800) ATI x300 64MB dedicated (έως 128ΜΒ shared) 512 (2x256MB) DVDRW Dual Layer 80GB SATA 3-in-1 card reader 4*USB2 3 ώρες αυτονομία 2,9 kg 1 έτος bring-in Win XP Pro Multilingual 1100 Ευρώ Ποιο πιστεύετε είναι καλύτερο και πιο αξιόπιστο? Ευχαριστώ.
psycho_dreams Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Εννοείτε φίλε μου το fujitsu!!Εξαρτάται απο τη χρήση την οποία θες να κάνεις! Επειδή το θες όμως για παρουσιάσεις και word πάρε το celeron!Δεν αξιζει να δώσεις τοσα παραπάνω εφόσον δεν σε ενδιαφέρει τπτ άλλο! Συμβουλή:ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ CELERON ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ LAPTOP! Βέβαια το fujitsu είναι λιγάκι πιο ακριβώ οπότε η τελική απόφαση είναι και πάλι δικιά σου!
giorgosc61 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ζεσταίνονται οι Celeron? Θα σέρνεται γενικά το σύστημα? Ούτε παλιά παιχνίδια του τύπου F1 2002 δεν μπορώ να παίξω? (ναι για Office δουλειά το θέλω αλλά άμα πάμε στο χωριό όλο και κάποιο παιχνιδάκι θα πάρω από τα παλιά που έχω) Η αλήθεια είναι ότι κάτι μου έχει κάνει "κλικ" γι'αυτόν το fujitsu κάτι το ότι είναι η επαγγελματική σειρά οπότε πιθανώς θα είναι πιο προσεγμένο, κάτι η οθόνη του που δεν είναι glaretype, κάτι ο Pentium M, X300 συνδυασμός που έχει. Αλλά από την άλλη είναι και 250 ευρώ πιο ακριβός από τον toshiba. Σχετικά με την αξιοπιστία και οι δύο είναι το ίδιο αξιόπιστοι?
laptopmaniac Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 850 ευρώ που το βρήκες το toshiba? Πολύ καλή τιμή και γενικά εξαιρετικό all around notebook αν δεν έχεις μεγαλες απαιτήσεις. Το siemens καλύτερο αλλά 250 παραπάνω είναι πολλά. Το toshiba έχει καλύτερο γενικά after sales και πολλά μέρη για service ( Υπάρχει ideal στην Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Ιωάννινα,Ηράκλειο,Λάρισα με εξουσιοδοτημένο service ). Πιστεύω πως το toshiba θα σε καλύψει απόλυτα για τις δουλειές που το θέλεις και είναι αρκετά στιβαρό και καλοδεμένο μηχάνημα. Το έχω δει Πλαίσιο Στουρνάρα αλλά 900 ευρώ. 850 είναι πολύ καλή τιμή αξίζει πιστεύω, αν δε σε πειράζουν τα 250 παραπάνω πάρε F-S και αυτό αρκετά καλό.
giorgosc61 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το βρήκα από http://www.skroutz.gr Χαμηλότερη τιμή που μου βγάζει 839 ευρώ με ΦΠΑ chipshop. Ναι όντως είναι πολύ καλή η τιμή για ένα Toshiba το οποίο πιστεύω η χαμηλότερη αυτονομία και ο επεξεργαστής είναι τα κύρια μειονεκτήματά του. Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως ο Celeron είναι πιο αργός και από τον AMD Duron 1200 Mhz που έχω στο Desktop σύστημα και δεν μπορώ να δουλέψω ούτε Office εφαρμογές. Το Fujitsu από την άλλη με αυτό το configuration και σε αυτή τη τιμή θα με καλύψει σίγουρα για περισσότερο καιρό. Διαβάζοντας βρήκα να αναφέρονται ότι τα F-S έχουν συχνότερα καμμένα pixel και ότι το service δεν είναι τόσο καλό. Είναι υποχρεωτικό να πας Alman? (δεν έχω ακουει τα καλύτερα λόγια ιδιαίτερα για το service των ACER). Αληθέυουν αυτά? Πάνω από όλα θέλω ένα πολύ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ μηχάνημα μια και ακόμη και τα 839 ευρώ να δώσω δεν είναι μικρό ποσό ούτε θέλω στο χρόνο να τρέχω με προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.