stormrider Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 γειά χαρά παιδιά κ χρόνια πολλά, στα πλαίσια της (καθιερωμένης) χριστουγεννιάτικης αναβάθμισης μου, ενδιαφέρομαι στο να επενδύσω γύρω στα 150 ευρώ για μία κάρτα γραφικών. θα είναι αξιοπρεπής; ΑΤΙ σίγουρα, έχω ήδη μια και βαριέμαι να απεγκαταστάσεις οδηγών, control centers κτλ. τι μου προτείνετε; θέλω να παίζω κάνα παιχνιδάκι (καινούργιο) χωρίς να απαιτώ high definition. PCI express δεν διαθέτω. πως αξιολογήτε την παρακάτω κάρτα; SAPPHIRE RADEON X700 128MB AGP TVOUT DVI Chipset:ATI RADEON X700 Chipset. • Μνήμη:128MB DDR - 128 bit. • Τοποθέτηση:AGP. • Ταχύτητα Μνήμης:400MHz DAC's. • Ανάλυση:2048x1536 @ 85Hz Μέγιστη Ανάλυση. • Συμβατότητα:Windows XP, 2000, NT,Me. • Πρόσθετα χαρακτηριστικά:Έξοδος TV-OUT για απεικόνιση στην τηλεόραση. Έξοδος ψηφιακού σήματος DVI, δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης σε δύο οθόνες. Πλήρης υποστήριξη DirectX 9.0 και OpenGL 2.0.3Dc High quality 4:1, VIDEOSHADER HD engine, HYPER Z HD, SMARTSHADER HD technology, SMOOTHVISION HD technology. 8 παράλληλα pixel pipelines. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Θα προτιμούσα προσωπικά την X700PRO λόγω υψηλότερων χρονισμών. Κάτα τα άλλα καμία αντίρρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Πες μας και πόσο την έχεις βρει... Τελικά βαρέθηκες ή όχι τις ΑΤΙ? :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.