dazzlestef Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Kserei kaneis poy mporo na vro usb 2.0 drivers gia to laptop amilo m3438. thnx. Happy new year!!!
dazzlestef Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δεν υπαρχουν drvs? Μολις συνδεω το usb 2.0 wireless adapter μου λεει οτι μπορει να παει πιο γρηγορα, καλυτερα! το ιδιο συμβαινει και με το Plextor Convert X TV Card. τι προτεινετε?
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Έχεις βάλει τουλάχιστον SP1 και τους οδηγούς intel 915?
dazzlestef Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 windows home gr me sp2 apo to plaisio setarismena. denexo valei tpt apo drvs.
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Ωραία βάλε και οδηγούς chipset intel 915 http://download.fujitsu-siemens.com/crosslink.asp Δεξιά έχει παράθυρο driver search γράψε M3438 και θα σε βγάλει στην σελίδα να κατεβάσεις για τον intel 915.Οδηγοί 2.0 έξτρα δεν υπάρχουν και ενεργοποιούνται μόλις βάλεις οδηγούς από το τσιπάκι μητρικής
kounoupi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και μερικά άλλα Όπως το αγόρασα (σφραγισμένο, με Fujitsu configuration, drivers, addons) παίζαν όλα καλά, Usb 2.0 άψογα . Ξημέρωσε μια μέρα που τα Usb τα έβρισκε 1.1 και μάλιστα ότι δεν είχα κανένα controller υψηλής ταχύτητας. 1. Ξανάριξα restore όπως το αγόρασα, τίποτα :neutral: 2. Έκανα format και έβαλα το Restore CD της Fujitsu, που είναι WindowsXP Home SP2 included, τίποτα :-? 3. Έβαλα τους drivers που δίνει στο site η Fujitsu, τίποτα 4. Διαβάζω για αυτό το πρόβλημα στο forum της Fujitsu και κανείς δεν έχει δώσει απάντηση μέχρι στιγμής, μόνο βγαίνουν και άλλοι και λένε ότι το έχουν Επειδή αυτή την έννοια έχει το Service όταν αγοράζεις κάτι, και από την στιγμή που δίνει restore cd το όποίο δεν επαναφέρει το laptop στην κατάσταση στην οποία το αγόρασες :evil: και επειδή διαβάζω και για άλλα προβλήματα εγώ δεν παίρνω την ευθύνη αυτή την στιγμή να κάνω bios update. Θα το πάω στη Siemens για Service και ας το ψάξουν αυτοί τι θέλει και τι όχι. Αν κάνεις bios update πες μου αν άλλαξε κάτι.
denexo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ...denexo valei... Φώναξε κανείς; Sorry για το offtopic αλλά δεν κρατήθηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.