Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη γραμμης 384->512 (ΟΤΕ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω γραμμη απο τον ΟΤΕ (384) ανεξαρτητου παροχεα και ISP Otenet.

Λεω αυριο να παω στον ΟΤΕ να ζητησω να μου ανεβασουν τη γραμμη απο 384 σε 512.

Αυτο γιατι χρησιμοποιω καποιο προγραμμα το οποιο παρακολουθω συνολο 8 καμερες στην εταιρια μου και βλεπω τι γινεται on-line. Πιστευω με 512 να πηγαινει λιγο καλυτερα. Και ασφαλως το θελω για το VOIP.

Εχω καποιες ερωτησεις ομως:

1) Θα πληρωσω παλι τελος ενεργοποιησης 34,99? ;

2) Γινεται σε λιγες ημερες η μετατροπη ή σε καθυστερουν τοσες μερες οσο κανει σαν να βαζεις 1η φορα DSL line;

3) Εχω το Alcatel Speedtouch 530i (over ISDN). Πως θα καταλαβω εκτος απο το να τηλεφωνησω στο 134 οτι οντως μου εχουν κανει την μετατροπη 384->512;

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

i grammi stin etairia sou exei kalo upload? min to kaneis kai adika.... kai 1 mbit na exeis esy an apo ekei ginetai upload me 128 i 256 kbps to idio tha to vlepeis opws twra.

Δημοσ.

Θα πηγαινα στον ΟΤΕ σημερα αλλα ο καιρος μας τα χαλασε.. οποτε καλεσα το 134. Για να δουμε αυτοι τωρα σε ποσο καιρο θα μου κανουν την αναβαθμιση..

Δημοσ.

loipon mesa se mia mera apo tin mera pou 8a paei sto tmima diaxeirisis tou ote....

den plirwneis tipota kai gia na deis anexei ginei i metatropi apla mpes sto modem sou me 10.0.0.138 kai des tin taxutita pou exei kleidwsei sto dslam....sto deinxei sta diagnwistika.

Δημοσ.

Μια ερωτηση τωρα σχετικα με τον ISP.

Εχω οτενετ 384. Στο ενα το σπιτι εχω γραμμη 384 και στο αλλο εκανα την αναβαθμιση 384->512. Οταν φευγω απο το ενα σπιτι (διαφορετικες πολεις) και παω στο αλλο κανω disconnect απο το 1ο σπιτι για να συνδεομαι με το ιδιο account στο 2ο σπιτι. Λεω να τσιμπησω την προσφορα απο forthnet 3+3 μηνες δωρο 512/128 περιπου με ΦΠΑ 99?.

Το account που θα εχω στα 512 θα λειτουργει στην γραμμη 384/128; ή οχι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...