Προς το περιεχόμενο

Silent Hill

Material_Defender_1032

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχτές είδα την διαφήμιση στην tv ότι βγαίνει σήμερα.. ή χθες, δεν θυμάμαι. Τα παιχνίδια δεν τα έχω υπόψη και κακώς απ'ότι διαβάζω. Από τα RE παιχνίδια θυμάμαι οτι απλά παρακολουθούσα κάτι φίλους να παίζουν που είχαν κολλήσει και μου είχε φανεί ενδιαφέρον, από τις ταινίες το 1 μου άρεσε καλύτερα.. Τι περίπου παίζει για να καταλάβω, μιας και δεν έχω ιδέα. Να βρω κανά παιχνίδι ή να δω κατευθείαν την ταινία;

Δημοσ.

H Tainia pataei tromera epano sto paixnidi, toso se atmosfaira oso kai se ypothesh, exei kapoia pragmatakia psiloenoxlhtika , alla se genikes grammes einai poly kalo.

Δημοσ.

To ida!!! TROMERO!!

Poli kali atmosfera!!! Poli kala skinika.

H ipothesi mou arese! Mporei na min parei oskar senariou ktl alla se bazei poli kala mesa stin atmosfera tou!

H aporia pou exo einai an to story tis tainias einai idio me to story tou game.

Kapios pou exei paiksei ta paixnidia na mas pei.

• Super Moderators
Δημοσ.

Την είδα και εγώ χθες στο Mall. Αρκετά καλή θα έλεγα με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ωραία μουσική. Τα ειδικά εφέ, ειδικά στις στιγμές που "αλλάζουν" οι 2 κόσμοι είναι καταπληκτικά! Οι ερμηνίες μέτριες αλλά κολλάς τόσο πολύ με όλα τα υπόλοιπα που δε δίνεις και τόση σημασία. Οι σκηνές δεν είναι τρομακτικές (πχ δεν πετάγονται πράγματα στα καλά καθούμενα για να τρομάξει ο θεατής) αλλά μεταδίδουν μια αγωνία κλπ. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε για τα κενά στο σενάριο και το φινάλε της ταινίας! Και η ιστορία κυλούσε σχετικά οκ και απαντήσεις έδινε στα περισσότερα ερωτήματα και το φινάλε τρωγόταν (έστω και αν δεν είναι ακριβώς happy end). Εξάλλου αν έδινε απαντήσεις σε όλα, δεν θα είχαν την ευκαιρία να γυρίσουν και το silent hill 2,3 κλπ. happy.gif

Και τέλος η προσωπική μου άποψη είναι πως ήταν πολύ καλύτερο απο το Resident Evil!

PS: Φυσικά το πρόβλημα για άλλη μια φορά, ήταν οι ΚΑΦΡΟΙ που καθόταν δίπλα μου στην αίθουσα και τους οποίους πολλές φορές τους φανταζόμουνα στις θέσεις των ηθοποιών στην ταινία όταν τους ξέσκιζαν/κομμάτιαζαν κλπ! rolleyes.gif

Δημοσ.

Την ειδα κι εγω εχτες.

Κατα την γνωμη μου, απο τις πιο καλες μεταφορες game-->cinema.

Αξιζει να την δειτε.

Δημοσ.

ενταξει, απλα το epsxe το χρησιμοποιει μονο για τα γρηγορα save/load, καθως και για την αλλαγη κουμπιων.

p.s. Min akouso pote ksana kapoion na sugrinei to RE me opiadipote movie ektos apo to Super Mario kai to Bloodrayne...
γιατι ρε συ; εμενα μου αρεσαν πολυ τα RE!
Δημοσ.

το παιχνιδι silent hill το ειχα παιξει 1-2 φορες στα πεταχτα για κανα μισαωρο το μονο που θυμομουνα απο αυτο ειναι η ομιχλη

οποτε δεν ηξερα τι αλλο παιζει και αν ακολουθουσε η ταινια το παιχνιδι

1)η αιθουσα που την παιζανε ητανε μαπα μιλαμε πιο μικρη οθονη δεν εχω δει και την ειχανε στησει και χαλια:evil: το μονο που κοιτανε ειναι να φτιαχνουνε νεες αιθουσες που φαινονται ωραιες αλλα στο ουσιαστικοτερο σημειο ειναι πολυ πισω, πριν 2-3 χρονια υπηρχαν καλυτερες αιθουσες εβλεπες μια ταινια και γουσταρες τεσπα

στην ταινια και παλι.. βασικα ειχε ωραια ατμοσφαιρα αλλα μετριες ως κακες ερμηνειες(εκεινο το κοριτσακι ψαξανε πολυ για να το βρουνε?μεχρι και κατι παιδακια που μονο το ονομα τους ξερανε να πουνε στις σειρες του φωσκολου παιζανε καλυτερα:-? )

στα αρνητικα

σε μερικα σημεια της ταινιας με επιασε νυστα και σε αλλα δεν εβγαζες και ευκολα νοημα

γενικα η ταινια δεν ειναι σαν τις περισσοτερες μεταφορες παιχνιδιου ειναι αρκετα προσεγμενη και πιστευω αξιζει να τις ριξετε μια ματια(αλλα οχι παραπανω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...