Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2005 Yep. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα (με την επιφύλαξη να είχα 1 crash to desktop και να μη το θυμάμαι) ήδη απο την πρώτη έκδοση 1.0 σε windows xp sp2...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 20MB ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Material Defender 1032
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Όμορφο. Γνωστές τοποθεσίες, Sh μουσική, λανθάνων τρόμος. Θυμίζει ΠΑΡΑ πολύ το 1ο της σειράς Τι άλλο να θέλει κανείς... Μόνη ένσταση... το κοριτσάκι δε θα 'πρεπε να τρέχει (σε δύο συγκεκριμένες σκηνες). (...)
Luxx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 πολυ καλο το trailer. στην αρχη φαινοταν πατατα, αλλα μολις εδειξε τα τερατα εγινε μαματο!!
Kain Origin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Είδα μόλις 2μισι λεπτά Trailer και έβγαλα ήδη το συμπέρασμα πως θα ΜΑΜΕΙ! Καλά, είδα σε Trailer ταινίας την Cybil, την Dahlia Gillespie (δεν της μοιάζει και τόσο με την αφάνα) και τον Pyramid Head και ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ!! Έχει γούστο να δούμε και τον Kauffmann και τη Lisa. Σκεφτείτε, έδειξα στον κολλητό μου που μποϊκοτάρει τα σινεμάδια κατεβάζοντας ταινίες μόνο από το Internet και μου είπε όταν βγει να πάμε να τη δούμε στο Σινεμά! (Τρελός κι αυτός με το SH, μόλις είδε Pyramid Head άρχισαν να του τρέχουν τα σάλια) Αλλά δείχνει να μοιάζει πολύ με το 1ο παιχνίδι ρε παιδί μου... Ειδικά μερικές σκηνές είναι λες και βγήκαν κατευθείαν από αυτό (και ας πρόκειται για prequel του παιχνιδιού).
Slay Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Merika posters apo thn tainia silent hill, deixnei na akoloythei pista to klima kai thn atmosfaira ton games, anamenetai 21 aprilh amerikh, kai as elpisoyme oti tha exei taytoxronh kykloforia kai sthn eyroph.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Eimai toso periergos na do poso moufa tha to kanoun...makari na vgo lathos...
antreas18 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 egw exw porothei mono me tin idea..sigoura tha paw cinema kai as min akousw kales kritikes..to trailer pantws polu dunato an kai de prepei na to pairnoyme ws kritirio auto..thimitheite "to skoteino xwrio"
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Λοιπόν, το πρόφτασε κανείς; Τι λέει η ταινία;
Toufas Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 nai ego tin eida sto cinema tin paraskevi. fucked up to ergo....den exo peksei ta games alla mou arese
silencer51 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Βγήκε προχτές στις ΗΠΑ. Οι πρώτες κριτικές ειναι mixed, ολοι λένε πως αισθητικά η ταινία ειναι απίστευτη, με εικόνες που μένουν στη μνήμη. Παρ' όλα αυτά, το σενάριο και οι διάλογοι ειναι, απ' ότι λένε, απαράδεκτοι. Εγώ ψήνομαι να το δω πάντως...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Διαβάζοντας το θέμα θυμήθηκα ότι το έχω ως iso στον δίσκο μου και το εγκατέστησα! Ξαναθυμήθηκα την μελαγχολική μουσική στο intro,και πως στο ps το έπαιζα μόνο το μεσημέρι.. Τα γραφικά είναι αστεία βέβαια για τα σημερινά δεδομένα,αλλά δεν θα έχει και τόσο σημασία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 To eide kanenas hardcore gamer na mas pei tin apopsi tou?Dld na mas pei ena aksizei na to doume sto cinema, giati sto pc enoeite... p.s. hardcore gamer ennoontas oti p.x. ta RE ta vrike athlia...
andreas443 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Pedia to ergo ine telio to ida ston cinema katapliktiko ine basismeno sto silent hill 1 kai 2 ola ta skinika idia me to pexnidi ola ta terata idia.H ipo8esi poli orea se kratai se agonia.To sinistw anepifilakta na pate na to dite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.