Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Click Me [7mb] Oh yeah.... Material Defender 1032
The Crow Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το είδα χτες το teaser.Ας ελπίσουμε να είναι αντάξιο της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού.Σεναριακά είναι το πρώτο Silent Hill;;;Το ρωτάω γιατί εγώ έχω παίξει μόνο το 2 και το 3.
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 τελειο! το περιμενα πως και πως! εχω την υποψια οτι θα το παιξουν all in one;
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ελπίζω να πλησιάζει το silent hill 2 σε ατμόσφαιρα, το οποίο imo είναι το καλύτερο της σειράς. Θυμάμαι ακόμα αυτό το εκπληκτικό βιντεάκι που είχε στα options........τι μουσική omg τέλειο. Από υπόθεση το sh2 ήταν όλα τα λεφτά πραγματικό θρίλερ από τα παιχνίδια που με έχουν σημαδεύσει, 2,5 και πλέον χρόνια μετά το έχω ακόμη στο μυαλό μου και ....... μάλλον θα το επαναφέρω και στον σκληρό μου .
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 gia na katalavete kati an den to kserete hdh to Silent Hill htan to prwto kommati h sunexeia tou Silent Hill den htan to Silent Hill 2 alla to Silent Hill 3.To Silent Hill 4 den htan h sunexeia tou Silent Hill 2 alla o sundetikos krikos anamesa sto 1 kai sto 2 sas mperdepsa?Eimai fan tou selofan kai perimenw pws kai pws.Hmeromhnia kukloforias exoume?
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 a kai kati pou parathrhsa sto trailer to logotupo Silent Hill einai to Logotupo tou 1ou paixnidiou ax makari na akolouthisoun pista to senario kai na mhn kanoun kamia mamakia opws me tis tainies Resident Evil....
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Paidia vrhka kataplhktikes plhrofories!!! H tainia tha einai to Prequel tou paixnidiou Silent Hill 1 kathws paizoun shmantikoi xarakthres opws h Dahlia Gillespie,Alessa Gillespie,Cybill Bennet,Dr Christopher auta einai ekplhktika nea kai opws mas uposxetai to teaser tha exei thn ekplhktikh atmosfaira tou paixnidiou....
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Χμ από το 1 έχω μαύρα μεσάνυχτα καθότι για pc δεν βγήκε ποτέ. Υπάρχουν τίποτα πληροφορίες για cast??? Κρατήστε μια πισινή ως προς το όλο project.......είδαμε και το doom είδαμε και το alone in the dark τι καλά που τα κατάφεραν......
Guerriero4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 http://www.imdb.com/title/tt0384537/ http://www.sonypictures.com/movies/silenthill/ bgainei stis 21.4.06 stin ameriki.
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Χμ από το 1 έχω μαύρα μεσάνυχτα καθότι για pc δεν βγήκε ποτέ. Υπάρχουν τίποτα πληροφορίες για cast??? Κρατήστε μια πισινή ως προς το όλο project.......είδαμε και το doom είδαμε και το alone in the dark τι καλά που τα κατάφεραν...... Το 1ο ήταν άκρως εθιστικό και πολυ ατμοσφαιρικό (παρά τα ψιλοάθλια γραφικά για τα σημερινά δεδομένα). Λίγο βέβαια ο τερματισμός (όλοι οι τερματισμοί) με χάλασε γιατί τα πράγματα πήρανε απότομα περίεργη τροπή και το σενάριο εκτροχιάστηκε. Το 2ο και το 3ο δε τα έχω παίξει πέρα απο τα αρχικά βήματα (...) -ακόμα. Το 4ο ήταν το πρώτο που έπαιξα και με έβαλε στο πνεύμα της σειράς. "Σεναριακά" το 1ο είναι λίγο κατώτερο απο το 4ο (imo) αλλά απο *τρόμο* το 1ο είναι ανώτερο. Απο ό,τι έχω ακούσει μάλλον το 2ο είναι το πιο χαρακτηριστικό/ανατριχιαστικό απο τα τεσσερα... Anyhoo, στα θετικά στοιχεία της σειράς είναι και το ότι η μορφή ο Yamaoka δίνει ρέστα στα soundtrack (κυρίως στο 2ο, 3ο και 4ο). PS: Μπορεί το 1ο να μη βγήκε ποτέ για pc, αλλά ένα καλό fan group ονόματι "silentscape studios" εχει φροντίσει και για μας τους pc-αδες ώστε να το παίξουμε via ePSXe. Look it up...
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Θα το κοιτάξω praetorian, thanx. Πάνω κάτω γνωρίζω την υπόθεση όλων των επεισοδίων αλλά επιμένω ότι το 2 ήταν επικό. Ένας άντρας λαμβάνει γράμμα από........την πεθαμένη γυναίκα του. Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και καλοδουλεμένο σενάριο μέχρι τέλους.
Luxx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 λιγο ασχετο, αλλα θα μπορεσω να παιξω τα παιχνιδια της σειρας silent hill χωρις να κατατρομαξω;
chill Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Ναι βρε. Εκτός αν είσαι ψυχάκιας σαν και μένα και θέλεις να παίζεις τέτοια games μόνος, με απόλυτο σκοτάδι και τα 5.1 καλά τοποθετημένα και στο full (μετά πάντα περιμένω να ξημερώσει για να κοιμηθώ )
Monkey D. Luffy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 silentscape.tripod.com Mpeite edo gia osous den exoun paiksei to Silent Hill 1.
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 καλο. αλλα το εχει δοκιμασει κανεις; παιζει χωρις προβληματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.