EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δίνει ακόμα η samsung εγγύηση "zero pixel defect" ? Στο πλαίσιο είδα για 7 pixels στις 17".
offtime Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2005 Νομίζω δίνει πλέον μόνο σε κάτι 19'' χωρίς να είμαι σίγουρος. Το πιό κουφό που άκουσα τελευταία και νομίζω θέλει προσοχή είναι ότι οθόνες που έχουν zero pixel λένε ότι πρέπει να είναι καμμένο ολόκληρο το pixel και όχι κάποια μόνο subpixel!
spirosta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Axaxaxa Η samsung και zero pixel? Σε πολλά χρόνια.... Από ότι ξέρω 7pixel δίνει. Πάντως ένα καμμένο pixel δεν είναι αυτό που κρίνει την ποιότητα της οθόνης.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Πολλά δεν ειναι 7 pixel ? Αυτο σημαίνει οτι η samsung δεν έχει ποιοτικά panel ?
spirosta Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Όχι δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικά Απλά η αντιπροσωπία στην ελλάδα δεν δίνει zero pixel. Σε κάποιες χώρες δίνει. Αλλά η εγγύηση δεν είναι θέμα samsung αλλά θέμα αντιπροσωπίας.
sa1901 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Πολλά δεν ειναι 7 pixel ? Αυτο σημαίνει οτι η samsung δεν έχει ποιοτικά panel ? H LG που δίνει 0 pixel έχει ποιοτικές οθόνες μήπως; Αν διαβάσεις αναφορές στο forum, θα δεις ότι μερικοί που έχουν LG, άλλαξαν 2 και 3 οθόνες μέχρι να πάρουν μία με 0 pixel. Oι Samsung είναι από τις ποιοτικότερες οθόνες. Αν βρεις κάποιο μοντέλο που να σου αρέσει, μην κολλήσεις στην εγγύηση των pixel.
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2005 Το λάθος συμπερασμα για την ποιότητα μια οθόνης, με αφορμή τα pixel βγαίνει ,εξαιτίας των πολλών ανεξάρτητων και αμφίβολων εισαγωγών,χωρίς ν΄αποκλείεται και οι αντιπροσωπείς κατά καιρούς δεν κάνουν το ίδιο με Β'διαλογής προιόντα,γι'αυτό και οι συχνές βλάβες. -Θεωρητικά μόνο υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος ,πρακτικά όχι, σε προιον που έχει περάσει όλους τους ελέγχους πριν συσκευαστεί-Δεν πρόκειται να σου χαλάσει στην διάρκεια της εγγύησης ,άμα τηρείς τις προφυλάξεις που αναφέρονται στις οδηγίες χρήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.