Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ - Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή!!! (??)

pantoleon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι οι γραμμές ψηφιακές, αλλά τα κέντρα. Και βέβαια δεν τα εφήυρε ο ΟΤΕ. Αυτός απλά τα αγόρασε από τον πρόεδρο :P

Μαζι με αλλα πολλα...παρα πολλα

Δημοσ.

o ee3509 είναι πολύ σωστός. Έχω δουλέψει στον ΟΤΕ συμβασιούχος και σας διαβεβαιώνω για το αληθές των σκέψεων και επιχειρημάτων του...

Δημοσ.
Δεν είναι οι γραμμές ψηφιακές, αλλά τα κέντρα. Και βέβαια δεν τα εφήυρε ο ΟΤΕ. Αυτός απλά τα αγόρασε από τον πρόεδρο :P

οταν λέω εφήυρε ήταν ειρωνικό, όπως λέμε εφεύρεση πέναλτυ! :D :D

Ουσιαστικά αν ειχε καποιος τη δυνατοτητα να επιλέξει μεταξύ αναλογικού και ψηφιακού κέντρου, νομίζω πως όλοι αναλογικό θα επιλέγανε, γιατι κατα την άποψη μου σε καμια περίπτωση δεν πιστεύω πώς το να χρεώνεσαι 1 μονάδα και να μιλάς 6 ώρες συγκρίνεται με οποιαδήποτε "ψηφιακή υπηρεσία" που μας πρόσφεραν οι γραμμές αυτές! ;)

Δημοσ.

αναλογικά μπορεί εσύ να διάλεγες αλλά θα πηγαίναμε πίσω κάτι δεκαετίες. Σκέψου πόσο χάλια ήταν το δίκτυο τότε.Τα κέντρα του οτε τα φτύνανε με την κάθε θείτσα να μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο...Γι αυτό άλλωστε δεν μπορούσες καμιά φορά να πιάσεις γραμμή αν θυμάσαι... Τα κέντρα αν δεν κάνω λάθος είναι σχεδιασμένα να δέχονται τηλεπικοινωνιακή κίνηση 10-20% και όχι παραπάνω. Με τα αναλογικά γινότανε ο χαμος... :) Ασε τα κόστη συντήρησης των κέντρων που ήτανε σαν εργοστάσια με τους επιλογείς να μουγκρίζουν!!!

Αν δεν υπήρχαν τα ψηφιακά ούτε adsl θα βλέπαμε ούτε τίποτα.

Τώρα με τι είναι ευχαριστημένος ο καθένας όντως είναι σχετικό. Και εγώ έχω ένα κινητο 3 χρόνια, θεόπαλιο και δε θέλω να το αλλάξω. Αλλά αν χαλάσει ;; Πρέπει να πάρω τα καινούρια. Τι να κάνουμε έτσι δουλεύει το σύστημα... :)

Φιλικά

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

εε3509 σε ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τις σύμφωνες απόψεις!

random είσαι θεός γιατί είσαι από εκείνους τους λίγους που ανέφεραν τα ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ με σποτάκια ,ποτεγιάννη κτλ.

υ.γ. εε3509 κι εσύ θεός είσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...