Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Albatron 6600 Agp

gtman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω απλα αναφερα πως ΙΣΩΣ το προβλημα του να οφειλοταν σε λαθος ρυθμισης του aperture size εφοσον μου εχει τυχει οποτε γιατι βγαινετε off-topic ????

Δημοσ.

Guys opos gnorizo ego to aperture size prepei na einai to miso tis RAM. File mou gia to provlima sou kita ligo to trofodotiko giati prin kati meres enas filos pire mia AGP 6600LE 256MB kai eixe trofodotiko 350W kai to PC meta apo tin othoni pou metraei ram cpu ktl ktl ekane restart sinexia. Me ena trofodotiko 550W (emeis to parakaname ligaki) lithikan ola kai to PC einai super kai doulevei mia xara. An den lithei kai me afto tote dokimase ena format na strosi ligo to PC sou.

Δημοσ.

Να κανω μια χαζη ερωτησουλα....? Εχεις δωσει στην καρτα το εξτρα ρευμα που χρειαζεται...?εχεις συνδεσει το 12v molex ?

Δημοσ.

Δοκιμασα τροφοδοτικο 520w αλλα τιποτα.ειδα θερμοκασια και αυτη μια χαρα στους 45 βαθμους αφου σταματησα και ανεμιστηρακι,πηγε μεχρι 72 βαθμους

και δεν κολλησε.εβγαλα κσι το service pack 2.Τελικα βρηκα κατι παλιους Drivers τουσ 71.81 και δεν κολλαει!!! αλλα σερνεται στο παιχνιδι.Και κατι αλλο

που δεν ξερω αμα εχει σχεση ειναι οτι στο προγραμμα στο performance test v6 τα αποτελεσματα ειναι θλιβερα!!! με τα χιλια ζορια επιασα 360 ενω τις πιο πολλες φορες πιανο φυρω στο 340.να φανταστητε οτι ενα φιλαρακι μου που

εχει ολοιδιο συστημα με εμενα ακομα και απο το ιδιο καταστημα τους πηραμε με μονη διαφορα οτι αυτο εχει την ATI9600 την απλη και βγαζει στο performance test 435!!! εχω χαζεψει!!! Α οσο για το ρευμα....εννοειται και το εβαλα, χωρις αυτο δεν δινει εικονα η καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...