Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Albatron 6600 Agp

gtman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ,ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ASUS 9600XT 128MB,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,

VPU RECOVER, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΣΕ FORUMS ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ

ΜΕ ΤΟ CHIP ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ 6600 256ΜΒ,ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ

ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ......ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (NFS) ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ

RESTART.Η ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ NASA H

STO GOOGLE EARTH. Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 3D ΓΡΑΦΙΚΑ K.T.L ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ

ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ,ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ DRIVER ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ MOTHER. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ(ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ DRIVER ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ Η ΚΑΣΤΑΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΕΙ Η ΜΟΤΗΕR?H KATI ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ATHLON 64BIT 3.2

GIGABYTE K8VT800 PRO (VIA CHIP)

ALBATRON 6600 256MB AGP

2*512MB RAM

SB X-FI FATAL1TY FPS

WINDOWS XP SP2

SORRY για τα κεφαλαια γραμματα αλλα οταν το θυμηθηκα το ειχα γραψει ηδη.

Δημοσ.

Τους νεους HyperionPro της VIA τους εχεις βαλει ??

Μηπως εχεις πολυ μικρο τροφοδοτικο ? Στο Bios εχεις βγαλει το fast Write και εχεις βαλει το Aperture sta 128-256 ??? Στο λεω γιατι εμενα οταν ειχα παρει την motherboard την καινουργια απο default ειχε Aperture 4096 και τιποτα δεν ετρεχε σωστα.

Δημοσ.

Χμ...αυτο με το Aperture sta 128-256 δεν το ξερω και ειμαι μακρυα απο το pc

μου για να το αλλαξω τωρα.350 ειναι το τροφοδοτικο μου αλα δεν νομιζω οτι

φταει γιατι και παλιοτερα που ηταν σχεδον "αδειος" ο υπολογιστης μου παλι το

εκανε.

Δημοσ.

Αυτό με το need for speed το είχα και εγώ αλλά τελικά αποδείχτηκε πρόβλημα λίγης RAM. Επίσης κοίτα την τροφοδοσία. Είναι αρκετά απαιτητική κάρτα.

Τέλος κοίτα οπωςδήποτε εν έχουν περαστεί σωστά οι drivers της μητρικής και συγκεκριμένα toy AGP controller.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τους νεους HyperionPro της VIA τους εχεις βαλει ??

Μηπως εχεις πολυ μικρο τροφοδοτικο ? Στο Bios εχεις βγαλει το fast Write και εχεις βαλει το Aperture sta 128-256 ??? Στο λεω γιατι εμενα οταν ειχα παρει την motherboard την καινουργια απο default ειχε Aperture 4096 και τιποτα δεν ετρεχε σωστα.

Τους εβαλα τους δριωερσ αλλα τιποτα.το fast write kai to aperture δεν τα

βρισκω!!! Λιγη βοηθεια........?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...