eurochild Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 O&O Defrag Professional Edition.. Makran to kalytero.
silverthan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Start --> Run --> cmd γράψε την εντολή " defrag c: -b " όπου c ο δίσκος του λειτουργικού. Θα βάλει όλα τα απαραίτητα για το boot έξω έξω στο δίσκο, εγώ είδα τρομερή διαφορά!
pharm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Start --> Run --> cmd γράψε την εντολή " defrag c: -b " όπου c ο δίσκος του λειτουργικού. Θα βάλει όλα τα απαραίτητα για το boot έξω έξω στο δίσκο' date=' εγώ είδα τρομερή διαφορά![/quote'] Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται... Το δοκιμάζω τώρα. Μεγάλη διαφορά σε τι είδες; Τρέχεις γρηγορότερα γενικώς ή μόνο στην Έναρξη;
Solmyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Aυτο ελειπε με $999.95 (!) το Server Enterprise Edition, να μην επαιρνε δεκα! Σοβαρα τωρα, δεν το εχω δοκιμασει το 10 Diskeeper, αν και αμφιβαλλω για καμια τεραστια διαφορα με το 9, θα του ριξω μια ματια συντομα! Φιλικα
vagos789 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εχω δοκιμασει πολλα προγράμματα κατα καιρούς. Ειναι ολα σχεδον το ίδιο,σπανιως καποιο ξεχωρίζει και οταν συμβαίνει αυτο ξεχωρίζει αρνητικά.Εγω πλεον διαλέγω αυτα που ειναι πιο γρήγορα. Απο το Ο & Ο 8.0 Pro που χρησιμοποιω τελευταιως είμαι ευχαριστημένος.
elamnte Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Re paidia to defrag twn norton system works 2006 premier den einai kalo???? h' to defrag poy exoyn ta windows pro sp2 ellinika??? ta alla ti to kalitero dinoyn diladi????? poy den to dinoyn afta ta 2 programmata poy eipa???
Panosst Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Xrisimopoioun alles methodous kai polles fores petuxaioun kalitera apotelesmata.
skiabox Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 κατι πηρε το ματι μου για rootkit στο norton system works....
georgemarios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ως τωρα χρησιμοποιω το diskeeper (το 9 , δε δοκιμασα το 10 ακομα). Αυτο που μου κανει εντυπωση είναι οτι αν κανω ενα defrag τωρα και ξανακανω ελεγχο μετα απο καμια-δυο ωρες θα μου βρει το σκληρο παλι heavily fragmented (τουλαχιστον το παρτισιον που ειναι εγκατεστημενα τα winodws). Αρα ή εγω τον μαμαω στη χρηση, ή τα win μαμανε το σκληρο στο πιτς φιτιλι οποτε πρεπει να γινεται γενικα ντεφραγκ 3 φορες τη μερα, ή το diskeeper δε μας τα λεει καλα.......... Σημ. αυτο δεν γινοταν οταν χρησιμοποιουσα νορτον ντεφραγκ
hackermon1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 disk keeper. 1 dis eti fotos mprosta apo ola.to kalitero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.