Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γράφω τα backup μου με το pioneer 111d .Κάτι διαβάζω για κάτι book type και δεν βγάζω άκρη. Μήπως πρέπει να πειράξω στο drive κάτι ?
oxi to 111d apo to 1.23 kai meta (den 3erw pio prin) exei auto bitsetting ta +r kai +rl se -rom
Δημοσ.

otan les auto bitsetting ti simeni epidi pira prin apo 5 meres to pioneer gia na 3ero.

Blackjim-->tha to 3epastrepso sto diabasma kai tha sou po aurio an kolao kapou.an eixe kai sta ellinika tha eitan akoma kalitera!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση..Stealth patched backups τι ακριβώς είναι ? Έχω 1-2 τέτοια Image τα έγραψα άλλα δεν παίξαν..Ενώ το διαβάζει το xbox λέει να το καθαρίσω απο τη σκόνη. Να ενημερώσω οτι έχω το τελευταίο xtreme firmware.

Δημοσ.

Παίδες την Καλησπέρα μου και καλός σας βρήκα!!! ;o)

Καταρχήν νιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που καταθέτεται σε αυτό το forum τις γνώσεις σας, τις εμπειρίες η ακόμα και τις αποτυχίες σας. Έμαθα αρκετά από εσάς!!! –άσχετα αν δεν τα έχω δει στην πράξη ακόμα- ;o))

Μετά από πολύ παίδεμα με το άνοιγμα του 360 συνέδεσα το HITACHI-LG 47 με ένα SATA καλώδιο που έτυχε να έχω από την αγορά μου ενός combo (usb 2, sata) εξωτερικού κουτιού (ICY BOX) για εσωτερικό σκληρό δίσκο από το PLAISIO και ενώ το bios έβλεπε το drive και κάνοντας boot με το SLAX τα windows δεν το αναγνώριζαν με τίποτα.

Κάνοντας boot ώμος με το SLAX v2.0 alpha 1 που έβαλε ο Blackjim στην σελ. 94 τα windows τελικά εμφάνισαν το drive αλλά το κακό τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω το flasharisma του drive. Έχω το OPA - Xtreme v2.1 firmware και όταν το βάζω από το command promt με τιν εντολή -FLASH21.BAT F 1572- μου φτιάχνει το backup firmware ως 4721-1572.opa αλλά μετα μου βγαζει access is denied. Hitachi DVD is not flashing και αυτά:

Eite den eimai se modeb, kati poy den simbainei afoy se antitheti periptosi den tha anagnorizontan to drive apo ta windows

2) na kleiso ta programmata poy trexoyn (den trexei kai tipota!!!)

3) Na dokimaso apo safe mode....Dokimasa alla moy ebgale ta idia (μια από τα ίδια και σε μένα από την σελ.53 που έγινε στον Bourdoula. )

Η διαφορά είναι ενώ στον Bourdoula με το που άνοιξε το drive του το flashare κανονικά σε μένα δεν λέει να κλείσει. Είναι συνεχώς ανοιχτώ και αν το κλείσω μετά από 5 δευτερόλεπτα ανοίγει από μόνο του. Σημειωτέων ότι το drive αναγκάζομαι να το ανοίξω στη φάση που κάνει boot από το SLAX v2.0 alpha 1 διότι αν το έχω κλειστώ μου βγάζει κάτι κουκιδίτσες (γράφει ώμος ότι μου το κάνει modeb μαζί με κάτι ευχαριστήρια) και κάνει σαν να κολάι. Με το που το ανοίγω ώμος φορτώνει ok και τα wins μου το αναγνωρίζουν κανονικά. Βάζοντας κιόλας ένα τυχαίο data DVD μου το διαβάζει κανονικά στιγμιαία ώμος γιατί μετά από 5 δευτερόλεπτα ανοίγει από μόνο του.

Ειδικά στην περίπτωση του flasharismatos δεν θέλω να το πολυπαιδέψω το πράγμα από την στιγμή που μου βγάζει αυτό το μήνυμα μιας και από ότι λέτε αν κάνεις λάθος με το firmware του drive δύσκολα γυρνάς πίσω. Οπότε αφήνω το κουτί ανοιχτώ και περιμένω μια καλή λύση. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σύστημα: CPU AMD ATHLON 64 2.2Ghz

Mobo ASUS A8N32-SLI DELUXE NFORCE4

4x1Gb RAM KINGSTON, SVGA 7900 GTX 512MB

1x500GB HD SATA, 1X150GB HD SATA 10000rpm

SC CREATIVE X - Fi PLATINUM

Δημοσ.
Κάνοντας boot ώμος με το SLAX v2.0 alpha 1 που έβαλε ο Blackjim στην σελ. 94 τα windows τελικά εμφάνισαν το drive αλλά το κακό τώρα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω το flasharisma του drive. Έχω το OPA - Xtreme v2.1 firmware και όταν το βάζω από το command promt με τιν εντολή -FLASH21.BAT F 1572- μου φτιάχνει το backup firmware ως 4721-1572.opa αλλά μετα μου βγαζει access is denied. Hitachi DVD is not flashing και αυτά:

Eite den eimai se modeb, kati poy den simbainei afoy se antitheti periptosi den tha anagnorizontan to drive apo ta windows

Το μήνυμα "access is denied" νομίζω είναι εντελώς φυσιολογικό, μου το έβγαλε κι εμένα όταν τελείωσε το φλασάρισμα. Το άλλο όμως που γράφεις ("hitachi dvd in not flashing") δεν το έχω ξαναδεί. Εφ'όσον τα windows αναγνώρισαν το drive είναι σίγουρα σε modeb.

Δεν δοκιμάζεις να μπουτάρεις χωρίς το Slax, να δεις αν τα windows θα καταλάβουν το hitachi?

Πρέπει να σβήσεις το PC, να αφήσεις αναμμένο το 360 με το πορτάκι του hitachi ανοιχτό, να βγάλεις το καλώδιο της τροφοδοσίας του 360 από πίσω και να το ξαναβάλεις. Ανάβεις το 360 και μετά ανάβεις και το pc και μπαίνεις κανονικά στα windows. Αν τα windows καταλάβουν το hitachi τότε είναι σε modeb και το φλασάρισμα θα έχει δουλέψει.

Είναι συνεχώς ανοιχτώ και αν το κλείσω μετά από 5 δευτερόλεπτα ανοίγει από μόνο του.

Αυτό σίγουρα δεν φαίνεται φυσιολογικό. Θυμάμαι όταν σύνδεσα το - αφλασάριστο (!!) - Hitachi στο PC κι έκανα τις πρώτες δοκιμές, αν έβαζα ένα original παιχνίδι μέσα στο drive το πέταγε έξω. Με το που έγινε το φλασάρισμα σταμάτησε να το κάνει αυτό.

Σημειωτέων ότι το drive αναγκάζομαι να το ανοίξω στη φάση που κάνει boot από το SLAX v2.0 alpha 1 διότι αν το έχω κλειστώ μου βγάζει κάτι κουκιδίτσες (γράφει ώμος ότι μου το κάνει modeb μαζί με κάτι ευχαριστήρια) και κάνει σαν να κολάι. Με το που το ανοίγω ώμος φορτώνει ok και τα wins μου το αναγνωρίζουν κανονικά.

Και πάλι είναι εντελώς φυσιολογικό αυτό που λες, ότι χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις το πορτάκι για να προχωρήσει το μπουτάρισμα του Slax. Και σε μένα ακριβώς το ίδιο έκανε.

Πάντως υπάρχει μια περίπτωση παρόμοια με τη δικιά σου, μόνο που εκεί μιλάνε για το 59DJ :

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=545359

Αν μπορέσω να βρω κάτι θα σου πω.

Δημοσ.
Είναι συνεχώς ανοιχτώ και αν το κλείσω μετά από 5 δευτερόλεπτα ανοίγει από μόνο του.

Auto simainei oti einai se modeb to drive.

Opws kai otan anavosvinei to prasino lampaki...

Vale to slax cd kai bootare kanonika. Molis deis grammeno to modeb , reboot to PC sta win kai otan vgalei tin loading bar apla pata to eject sto dvd drive. Meta mi peirakseis tpt sto dvd drive. Emena flasaretai kanonikotata kai me anoixto to tray.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες για την γρήγορη απάντηση σας. ;o))

Λοιπών έχουμε και λέμε:

1. Την πρώτη φορά έκανα αυτό που μου ο nzeppos. Έκλεισα τον υπολογιστή και το xbox. Άναψα πρώτα το xbox και καπάκι το έκανα eject το DVD drive του (από το τηλεκουμάντο του –αν βοηθάει σε κάτι-), μετά το έσβησα από το ρεύμα του. Τράβηξα δηλαδή το μλπόκι που έχει πίσω του με αποτέλεσμα να σβήσει το XBOX με το πορτάκι του ανοιχτό. Έπειτα άναψα το PC με το SLAX και αφού έκανε boot από το CD όταν άρχιζε να κολάι στις κουκίδες άνοιξα το tray του XBOX για να γκαζώσει και μετά μόλις τελείωσε το boot έκανα reset από το κουμπί του PC έβγαλα το CD αναγνώρισε το DRIVE (με ανοιχτώ το tray πάντα και μόλις το κλείνω τα κλασικά μετά από 5δευτερόλεπτα ανοίγει στο auto) αλλά μόλις πήγα να το flasharo μου έκανε ακριβώς το ίδιο.

2. Την δεύτερη φορά έκανα αυτό που μου είπε ο Blackjim. Έκανα ότι και στο πρώτο έκλεισα δηλαδή PC και ΧΒΟΧ μετά άνοιξα πρώτα το XBOX και μετά το PC με κλειστώ tray με την διαφορά όμως ότι όταν κόλλησε στο SLAX boot στις κουκιδίτσες και αφού βέβαια είχα δει το modeb όπως και στο πρώτο βήμα δεν άνοιξα το πορτάκι του XBOX ώπος πριν για να γκαζώσει αλλά πάτησα κατευθείαν το reset. Έβγαλα βέβαια το boot SLAX και εδώ παρατήρησα ότι έκανε αρκετή ώρα για να μπει στα windows. Μου έδειχνε δηλαδή την μπάρα που φορτώνουν τα windows για αρκετή ώρα και μετά όταν μπήκε και μου είδε το drive πάλι κανονικά με το που βγήκα στο command promt για να κάνω το flasharisma κώλυσε στο πρώτο βήμα και δεν έκανε τίποτα για κάνα 5λεπτο. Οπότε λέω να το ανοίξω. Με το που το ανοίγω γκαζώνει μου κάνει save το πρώτο firmware αλλά μετά πάλι τα ίδια δυστηχώς! ;o(((

Μα γιατί έχει μουλαρώσει έτσι? Τόσα DRIVE στην αγορά σε εμένα έπεσε το ξυνισμένω??? ;o)

Δημοσ.

Παιδιά να προσθέσω κάτι που μόλις πρόσεξα. Έκανα άλλη μια απόπειρα αλλά τα ίδια πάλι. Και έτσι όπως έχω το XBOX με το πορτάκι του ανοιχτώ που το κλείνω και ανοίγει κάνς shut-down έτσι από περιέργεια το PC κλείνοντας το και από το διακοπτάκι του τροφοδοτικού του έτσι για να καθαρίσει το buffer του εντελώς. Με το XBOX αναμμένο πάντα συνδεδεμένο και με το tray ανοιχτώ. Ανοίγοντας το υπολογιστή και μπαίνοντας στα wins και χωρίς να έχω κάνει boot από το SLAX βλέπω ότι το DVD του ΧΒΟΧ το βλέπει ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να έχει περαστεί το 2.1? και αν ναι γιατί δεν μου βγάζει ένα done ένα οκ ή ένα είσαι ready βρε αδελφε? Και κάτι άλλο από περιέργεια!!! Αν έχεις περάσει το 2.1 και πας να το ξαναπεράσεις καπάκι από το command promt το 2.1 πάλι σου γράφει ότι δεν στο περνάω γιατί αναγνωρίζω ότι έχεις την ίδια έκδοση firmware ή κάτι τέτιο? Ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
Παιδιά να προσθέσω κάτι που μόλις πρόσεξα. Έκανα άλλη μια απόπειρα αλλά τα ίδια πάλι. Και έτσι όπως έχω το XBOX με το πορτάκι του ανοιχτώ που το κλείνω και ανοίγει κάνς shut-down έτσι από περιέργεια το PC κλείνοντας το και από το διακοπτάκι του τροφοδοτικού του έτσι για να καθαρίσει το buffer του εντελώς. Με το XBOX αναμμένο πάντα συνδεδεμένο και με το tray ανοιχτώ. Ανοίγοντας το υπολογιστή και μπαίνοντας στα wins και χωρίς να έχω κάνει boot από το SLAX βλέπω ότι το DVD του ΧΒΟΧ το βλέπει ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να έχει περαστεί το 2.1? και αν ναι γιατί δεν μου βγάζει ένα done ένα οκ ή ένα είσαι ready βρε αδελφε? Και κάτι άλλο από περιέργεια!!! Αν έχεις περάσει το 2.1 και πας να το ξαναπεράσεις καπάκι από το command promt το 2.1 πάλι σου γράφει ότι δεν στο περνάω γιατί αναγνωρίζω ότι έχεις την ίδια έκδοση firmware ή κάτι τέτιο? Ευχαριστώ και πάλι.
to tutorial apo to xbox-scene to diavases?

To slax cd to trexeis gia na mpei to dvd se modeb. An mpei meta panta to vlepoun ta win. Osa reboot kai na kaneis.

Mipws to flasher pou xrisimopoieis de kanei gia tin version tou dvd sou?

to koitakses?

Δημοσ.

Παιδιά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Tο κατάφερα!! Αν και μου έβγαλε το ACCESS DENIED μου διάβασε κάτι βήματα κανονικά και μετά μου έγραψε ότι μπορώ να σβήσω το σύστημα. Τώρα κλείνω το tray και παίζω DVD και DATA DVD κανονικά και αυτό χάρη σε σένα φίλε μου Blackjim που μου έδωσες την θεία φώτιση με το που μου έγραψες αν είναι σωστό το Version για το DRIVE μου. Και εκεί που διαβάζω το txt αρχείο του flasher και ενώ έχει και το drive μου μέσα (47) παίρνει το μάτι μου το εξείς:

* IMPROVED FLASHing & RESTORing SYSTEM

- Windows 2000 support & Windows '64bit compatible

- No freezing due to "firewall" or "ZoneAlarm" programs

Και λέω δεν απενεργοποιώ μια το Kaspersky Internet Security που έχω μπας και…???

Και ναι λοιπόν όλα OK!!! Μου πέρασε το 2.1 νερό και τώρα όπως είπα μου κρατάει το Drive κλειστό και τρέχει ότι του βάλω μια χαρά! Thanks paidia!

Δημοσ.

Έλα ρε, θηρίο είσαι, μπράβο, μπράβο. Το πρώτο βήμα έγινε, βουρ τώρα για να κάνεις backup κανένα παιχνίδι να δούμε αν θα δουλέψει.

Δημοσ.

Γινεται backup με rip απο original me LG-Hitachi??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...