Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
βάλε οτιδήποτε κάνει μόνωση! Μπορείς να πάρεις δυο ξυλαράκια και να τα τηλιξεις με μονωτική ταινία.

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση, αλλά μήπως μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; :)

(Αλλάζω τελείως την αρχική μου απάντηση, σε κάτι λιγότερο γελοίο!)

Απ' ότι καταλαβαίνω, τα crocodile clips ουσιαστικά επιτρέπουν την εύκολη ροή ρεύματος μεταξύ των συνδεδεμένων μερών. Εσύ μου προτείνεις ξύλο τυλιγμένο με μονωτική ταινία. Μα, το ξύλο δεν είναι κακός αγωγός του ηλεκτρισμού; Καλύτερα δεν είναι απλά να βρω ένα λεπτό καλώδιο και να τυλίξω στις άκρες του στα κουτιά του PC και του XBox αντίστοιχα;

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αυτό καλό είναι. Το ξύλο πρακτικά στο είπα. Το θέμα ειναι ότι θα είναι μονώμένο με την ταινία. Τι να σου πω ρε φίλε.. Δεν ξέρω. Εγώ 3 φορές που έχω κάνει update sto firmwire και τις τρεις με τον ιδιο τρόπο τις έχω κάνει.

Δημοσ.

Noμιζω πως εχει γινει μια μεγαλη παρεξηγηση

ΔΕΝ θελουμε μονωση (ξυλο κτλ)

Θελουμε να εχουμε μια κοινη βαση αναφορας (γειωση)

Για αυτο λενε να συνδεσουμε το σασι απο το pc με αυτο του 360 με κροκοδειλακια(=καλωδιο με δαγκανες για ακρες ωστε να πιανει παντου)

Δημοσ.
Noμιζω πως εχει γινει μια μεγαλη παρεξηγηση

ΔΕΝ θελουμε μονωση (ξυλο κτλ)

Θελουμε να εχουμε μια κοινη βαση αναφορας (γειωση)

Για αυτο λενε να συνδεσουμε το σασι απο το pc με αυτο του 360 με κροκοδειλακια(=καλωδιο με δαγκανες για ακρες ωστε να πιανει παντου)

Παίζει να έκανα και μλκία τόσο καιρό..... Εχεις καμιά φωτο να postάρεις?

Δηλαδή σα να λέμε να ακουμπάει η λαμαρίνα του Χ360 με την εσωτερική λαμαρίνα του υπολογιστή?

Δημοσ.

Slax v2.0 alpha1

Probutus released a new version of specially adapted Slax PC linux-bootdisc that allows you to switch the Xbox360 Hitachi-LG GDR-3120L DVD-drive to mode-b without connectivity kit (crossed-wire trick), so you can flash the DVD FW and dump discs in Windows:

Time for an update ;) Since Kernel 2.6.18 is out and the SATA subsystem got improved I gave it a try and implemented SATA support for the slax disc. To avoid confusion we now have a versionning scheme:

Here is a list of improvements:

1) plscsi and modeb command now integrated in baseimage (no dvd_base-mo package needed anymore)

2) usb and sata->pata adapter works as usual

3) modeb-cdb now integrated into generic scsi driver (which is used by libata)

Since I can't get my drive out of my box anymore (please dont ask... ;)) I have not been able to test it. If you have problems please PM me your dmesg output that I can help.

TO AVOID confusion: There are some sata-raid controllers out (e.g. sil 3112 and 3114) which do not support sata-atapi drives so please check if your controller supports atapi devices before complaining

Official Site: n/a, by Probutus on xboxhacker.net

Download (58MB): rapidshare.de (mirrors: file.sc | dwl.xbox-scene.com)

Δημοσ.

Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Αγόρασα ένα 360 προχθες. Δεν είχα ιδέα πως γίνονται όλες αυτές οι ιστορίες με τα φλασαρίσματα και όταν άρχισα να το ψάχνω μπερδεύτηκα και απογοητεύτηκα.

Βλέπετε είχα βγάλει τα μάτια σε ένα παλιό ΧΒΟΧ που είχα (και θα το πουλήσω μόλις βρω ευκαιρία) και δεν είχα συναντήσει καμιά ιδιαίτερη δυσκολία. Η λογική του "πειράγματος" όμως στο 360 μου ήταν ξένη και αρχικά πελάγωσα.

Το μόνο που αρχικά κατάλαβα ήταν ότι είχα -κάποιο- Hitachi drive.

Η δουλειά άρχισε 12 ώρες μετά την αγορά, όταν ανακάλυψα ότι τα Τ10 κατσαβίδια που είχα (και χρειάζονταν για το ΧΒΟΧ 1) έκαναν και για το 360. Στο περίφημο tutorial του anandtech έλεγαν για Τ6, Τ7 και Τ12 κατσαβίδια και ήμουν έτοιμος να πάω να τα πάρω.

Όπως καταλαβαίνετε μόλις συνειδητοποίησα ότι το Τ10 αρκεί, διάβασα 50 σελίδες σερί από αυτό το καταπληκτικό thread (που έφτασε ήδη τις 91 σελίδες), είδα και μερικά tutorial videos από το youtube και στρώθηκα στη δουλειά. Με διάφορες πατέντες μου της κακιάς ώρας κατάφερα να το ανοίξω, με δυσκόλεψε μόνο το καπάκι κάτω από το σκληρό δίσκο. Ευτυχώς δεν έσπασα τίποτα (ακόμα) αλλά από τη βιασύνη (και τη συγκίνηση) δεν είδα την ασημένια ταινία στο dvd-rom και πριν να πιάσω το πιστολάκι για τα μαλλιά χρρρρραπ...πάει η εγγύηση. Δεν πειράζει. Το έχω αφήσει και δουλεύει 2 μέρες σερί (κατεβάζει demos) και δεν καταλαβαίνει τίποτα, να μην το ματιάσω.

Με τα πολλά το σύνδεσα με μια Sil3112A σε ένα άλλο pc στο σπίτι (το δικό μου έχει raid 0 άρα δεν πειράζονται οι δίσκοι, ενώ η κάρτα pci-to-sata δεν έχει υποστηριζόμενο τσιπάκι). Έτρεξα το Slax boot από dvd και φυσικά δεν δούλεψε το modeb, ποτέ τίποτα δεν δουλεύει με την πρώτη. Ευτυχώς μετά από κανά τέταρτο έρευνας και πριν αρχίσω το πολύ ψάξιμο, θυμήθηκα ότι είχα κλείσει το sata controller από το BIOS, γιατί το εν λόγω pc δεν έχει sata σκληρούς. Οι κλασικές περιπτώσεις που θέλεις να πάρεις φόρα και να κουτουλήσεις τον τοίχο...

Τελικά το hitachi δούλεψε σε modeb, το κατάλαβαν τα windows. Ταυτόχρονα -από το άλλο PC- γινόταν η παραγγελία για το 111D και το Samsung 162. Το Pioneer θα το έχω σήμερα το μεσημέρι, ούτε μια μέρα δεν έκανε το e-shop. Το άλλο έρχεται από zero1, οπότε θα δούμε.

Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχετε νεότερα σύντομα. Πάω να πάρω κανένα Verbatim +r DL να αρχίσω δοκιμές.

Χωρίς τη βοήθειά σας μέσω του παρόντος thread θα είχα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο και σίγουρα δεν θα μου είχε πάρει ένα απόγευμα για να τα κάνω όλα αυτά. Να'στε καλά βρε παιδιά.

Δημοσ.

12 μήνες ακριβώς. Των περισσοτέρων βέβαια έχει πλέον εγγύηση μηδέν ;) Εμένα κράτησε ακριβώς 18 ώρες και τέλος.

(Προχωράει, προχωράει, φλάσαρα το 2.1 του Garyopa στο 47DH μου, πέρασα από πάνω και το stealth-maker 1.2 του Carranzafp και πλέον προσπαθώ να ριπάρω το dead rising. Τράβηξα το ss.bin και τώρα δουλεύει (πολύ αργά!) το isobuster. Υποτίθεται όμως έπρεπε να φτιάξει ένα .iso αρχείο και μου είχε επιλογή μόνο για .tao, αυτό δεν μου άρεσε (edit: τελικά είχα καταλάβει κάτι λάθος, έπρεπε να το ονομάσω game.iso). Μου έφεραν και το Pioneer και τώρα περιμένω τη Δευτέρα το Samsung για να μη χρειαστεί να ξανανοίξω το 360 για κάμποσο καιρό...

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι γίνεται με αυτά τα stealth κόλπα, δεν έχω καταλάβει ακριβώς τη λογική τους. Αν υποθέσουμε ότι πλέον το firmware μου είναι stealth, πώς καταλαβαίνω ότι ένα παιχνίδι του θείου είναι stealth ή πώς κάνω stealth κάποιο original ? )

Δημοσ.

Ώπα, εμένα στο μαγαζί που το πήρα (άντε να το πω, Πλαίσιο) μου έδωσαν "12 μήνες από Microsoft", έτσι ακριβώς είπε ο πωλητής και το έγραψε και πάνω στην απόδειξη. Πόσο είναι τελικά η εγγύηση?

edit: Μετά από 2 ώρες το dead rising είναι ακόμα στα 12%, προχωράει μεν αλλά προχωράει πολύ πολύ αργά. Υποτίθεται ότι το isobuster αργεί στο extraction γιατί βάζει μηδενικά σε όσα σημεία βρίσκει λάθη, αλλά τόσες ώρες πια? Μήπως να δοκιμάσω με κανένα πιο παλιό παιχνίδι, π.χ. το DOA4...

edit2: Τζίφος, τελικά κόλλησα εκεί που δεν το περίμενα. Το πρόβλημα με το isobuster το έχουν κι άλλοι και πρέπει να αφήσω το dvd να δουλεύει καμιά...μέρα για να το ριπάρω. Με το dvdinfopro δεν έβγαλα άκρη ενώ το xbox creator backup δεν φαίνεται να δουλεύει σωστά με το Hitachi, κολλάει πάντα στο 3.51%. Κι αυτό κλασικό πρόβλημα όπως φαίνεται. Μοναδική ελπίδα πλέον το Samsung που θα έχω Δευτέρα-Τρίτη, εκεί θα κριθούν πολλά. Στο μεταξύ Dead Rising, Test Drive Unlimited demo (απροσδόκητα καλό για μένα που παίζω μόνο simulators) αλλά και Fifa 07 demo μόλις δεήσει να κατέβει.

Δημοσ.
sorry παιδια αν ειμαι λιγο ακυρος, ε... απλα εχω μία απορια. κατεβασα κατι βιντεακια, κατι pdf βιβλια ολοκληρα και ενα σωρο ιστοριες για το πως να βαλω firmware στο xbox360 για να παιζει αντιγραμμενα games. πιανω λοιπον κι εγω χτες το xbox360 και του κανω την χειρουργικη επεμβαση! ειδα οτι αρκετοι απο εσας το εχουν καταφερει αυτο. Γι'αυτο, εαν μπορει κανενας ας μου στειλει e-mail ([email protected]) ή ας μου απαντησει αν του ειναι ευκολο και δεν βαριετε να τα ξαναλεει!! τι εχω κανει κ που εχω κολλησει: το ανοιξα ωραια και καλα, εβγαλα το drive και το συνδεσα με sata στον υπολογιστη, ενω το ηταν συνδεδεμενο ταυτοχρονα με το καλωδιο ρευματος του xbox 360 και το scart της τηλεορασης για να μην κλεισει πανω στην ωρα που θα γινοταν το flash. εφτιαξα μια bootable floppy disk με windows 98 αλλα δεν χωραγε τα 4 extra αρχεια η δισκετα (mtkflash.exe, mtkflash.typ, xtreme.bin & xtrm0800.bin) κι ετσι φτιαξαμε ενα bootable cd. καπου εκει πρεπει να εχει γινει το λαθος.. ανοιγουμε το pc απο το cd και μου βγαινει στην οθονη στα dos το εξης: A:> οπου εκει παταω: A:>mtkflash r /m orig.bin μετα με βαζει να διαλεξω SEC Master or SEC Slave, και διαλεγω sec master. μετα δεν γινετε τιποτα.. λεει το e-book που εχω οτι μολις τελειωσει το load ή οτι κανει τελος παντων, θα κανει reboot και μετα εχει μπολικη ακομη ιστορια..αλλα δεν μπορω να περασω αυτο το βημα. αναβοσβηνει ο κερσορας και δεν κανει τιποτα για ωρα..βεβαια δεν εχω κατσει και ωρες να το περιμενω... εχει συμβει αυτο σε κανεναν; ξερει κανεις να με βοηθησει; please!!! θελω να το hackάρω! (δηλαδη, δεν το βλεπω να ξανανοιγει επειτα απ'αυτο..) ευχαριστω για την υπομονη σας... μεχρι να μου απαντησετε, παω να το δυαλυσω λιγο ακομα!!!

file moy den kserw an soy apantise kaneis se pm, apo oti les katalabainw pws kaneis thn patata poy eixa kanei ki egw!! :D (thn prwth fora)

blepeis emena to pc exei oloys ki oloys 2 sata diskoys, opote aposyndesa ton 1 kai ekei syndesa to drive toy xbox.

otan hmoyn se ayth thn epilogh egw patisa sec slave kai emena moy stamatise ekei (an kai den to katalaba pote dioti eixa sto SATA 0 ton dikso kai sto SATA 1 to drive)

Anyway mallwn ayto poy blepeis ekei , poy kolaei einai mallwn giati blepei ekei ton disko soy, prospa8ise na baleis thn allh epilogh.

Oso gia to "A:>mtkflash r /m orig.bin" kai ta ypoloipa apla epeilegeis to path poy exeis ayta ta arxeia p.x sth dikia moy periptwsi ta eixa petaksi xyma ston disko c, opote h dikia moy epilogh htan "c:\" kai ta ypoloipa.

bre paidia na kanw mia erwtisi.....

exei katebasei kaneis to over g fighters apo precision? an nai sas exei doylepsei?? (exw flasharei to x360 moy me xtreme 3.3) rwtaw giati exw to prwto moy souver kai elega an einai na ksana prospa8isw (to souver egine me tdk, alla 4 poy graftikan me alla games epeksan kanwnika)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...