Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

welcome to our getto! Λοιπόν ο υπολογ δεν πρέπει να ξανακλείσει μέχρι να κάτεβάσεις καμιά 20αριά παιχνίδια για να μας φτάσεις και να μπείς επίσημα στην ομάδα!!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
welcome to our getto! Λοιπόν ο υπολογ δεν πρέπει να ξανακλείσει μέχρι να κάτεβάσεις καμιά 20αριά παιχνίδια για να μας φτάσεις και να μπείς επίσημα στην ομάδα!!

Μα δεν κατάλαβες....

Έχω κατεβάσει τα images πρίν flash-άρω το drive :D :D :D

Τώρα απλά πρέπει να βρώ χρόνο από την δουλειά μου για να τα κάψω (και να τα παίξω) :D

Για άλλη μια φορά ένα ευχαριστώ σε αυτούς που βοήθησαν με τις απορίες μου! :D

Δημοσ.

Gears of War has been pirated and uploaded to an Xbox 360 binaries group on Usenet. The file clocks in at around 7.2 gigs in 157 parts, and will require someone with patience, bandwidth and no sense of morals to download.

oops to eide kanenas auto?

F-A-K-E

Δημοσ.
Gears of War has been pirated and uploaded to an Xbox 360 binaries group on Usenet. The file clocks in at around 7.2 gigs in 157 parts, and will require someone with patience, bandwidth and no sense of morals to download.

oops to eide kanenas auto?

F-A-K-E

Eida auto , Gears_of_War_USA_XBOX360-Goomba [FULL]

alla einai 860 MB...

Δημοσ.
Eida auto , Gears_of_War_USA_XBOX360-Goomba [FULL]

alla einai 860 MB...

Και εγω το βλεπω αλλα ειναι τελειως incomplete

Ας περιμενουμε μεχρι αυριο-μεθαυριο

Αν και μαλλον μουφα ειναι,αλλα ποτε δε ξερεις :twisted: :twisted: :twisted:

YΓ Με παραξενευει παντως που δεν βλεπω τιποτα εδω http://www.nforce.nl/

Δημοσ.

Χαιρετώ παίδες, το club αυξάνει και πλυθήνεται βλέπω lol. Εχω να παρακολουθήσω νέα για το θέμα κανα δίμηνο και μάλλον έχω μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε καμμια συνταρακτική εξέλιξη στο θέμα?

Έχω μείνει στο SATA σύνδεση το drive στο πισι, φλασάρισμα το αντίστοιχο fw (τοσίμπα για μένα - xtremefw τάδε?), τα παιχνίδια πατσάρισμα το SS (ή είναι Prepatched το image?), απο το laptop δεν μπορώ να κάνω τπτσ έτσι και αλλιώς αλλά μήπως βρω κανέναν...καμμια προοπτική για φλασάρισμα χωρίς άνοιγμα υπάρχει?

Για πείτε ρε παιδες, όλα καλά γενικώς? ακούγεται τίποτα για προβλήματα με MS updates? τίποτα περίεργα λαμπάκια? να ζει κανείς ή να μη ζεί? :P

Sorry δεν μπορούσα να διαβάσω όλο το θέμα, αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα σύντομο re-cap...thanks :D

Δημοσ.
Χαιρετώ παίδες, το club αυξάνει και πλυθήνεται βλέπω lol. Εχω να παρακολουθήσω νέα για το θέμα κανα δίμηνο και μάλλον έχω μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε καμμια συνταρακτική εξέλιξη στο θέμα?

Έχω μείνει στο SATA σύνδεση το drive στο πισι, φλασάρισμα το αντίστοιχο fw (τοσίμπα για μένα - xtremefw τάδε?), τα παιχνίδια πατσάρισμα το SS (ή είναι Prepatched το image?), απο το laptop δεν μπορώ να κάνω τπτσ έτσι και αλλιώς αλλά μήπως βρω κανέναν...καμμια προοπτική για φλασάρισμα χωρίς άνοιγμα υπάρχει?

Για πείτε ρε παιδες, όλα καλά γενικώς? ακούγεται τίποτα για προβλήματα με MS updates? τίποτα περίεργα λαμπάκια? να ζει κανείς ή να μη ζεί? :P

Sorry δεν μπορούσα να διαβάσω όλο το θέμα, αν μπορεί κάποιος να κάνει ένα σύντομο re-cap...thanks :D

ela re file aloy...

kalos se vrikame apo ta meri mas....

an kai ego den eimai poli palios edo....:)

vasika o tropos toy flasharismatos den exei alaksei.mexri stigmis me to live ola kala..gia ta games ta poio pola einai etoima gia burn...

ayta ta oliga...:)

Δημοσ.

Ρε παιδια, δεν εχω καταλαβει κατι ακομα.....

Οκ, βγαζουμε το drive, το φλασαρουμε, το ξαναβαζουμε..... μετα πρεπει να γινουν και καποιες "κολλησεις" η κατι τετοιο? Η απλως φλασαρουμε και ειμαστε ετοιμοι?

Δημοσ.
Ρε παιδια, δεν εχω καταλαβει κατι ακομα.....

Οκ, βγαζουμε το drive, το φλασαρουμε, το ξαναβαζουμε..... μετα πρεπει να γινουν και καποιες "κολλησεις" η κατι τετοιο? Η απλως φλασαρουμε και ειμαστε ετοιμοι?

ektos eidikhs periptwshs(ena rev. tou samung) den xreiazee kamia kolhsh
Δημοσ.

re paidia na kanw mia niksi toy 8ematos peri game?

anamesa sto blazing angels kai to over g fighters poio apo ta 2 prwtimate?

rwtaw aplos giati opws 8a gnwrizete, etsi opws exoyn ginei ta pragmata stis meres mas, katebazw me thn yperyxitiki taxytita twn 10 kb/s kai elega na parw mia gnwmh prwta!

Δημοσ.
re paidia na kanw mia niksi toy 8ematos peri game?

anamesa sto blazing angels kai to over g fighters poio apo ta 2 prwtimate?

rwtaw aplos giati opws 8a gnwrizete, etsi opws exoyn ginei ta pragmata stis meres mas, katebazw me thn yperyxitiki taxytita twn 10 kb/s kai elega na parw mia gnwmh prwta!

Κανενα........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...