Euromaster Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Συγνωμη επειδη με ενδιαφεριε ιτο θεμα και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να διαβάσω τις 81 σελιδες αυτου του topic, μπορει καποος με 2 λεξεις να με πει αν οντως εχει βγει chipακι για το 360 ή υπαρχει καποιο software και ποιο ειναι αυτο? Ευχαριστω...
Isobitis_r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 tsipaki den eimai sigoyros oti exei kykloforisei (eidika sthn elliniki agora) exoyn bgei omws firmware gia to drive toy xbox360 (analoga poio drive exeis samsung or hitachi) me to opoio prepei na flashareis to drive kai meta 8a mporeis na trexeis ta backup games... mhn rwthseis ti pws poy, katse mia mera poy 8a eisai ksekoyrastos kai ksekina to diabasma olwn twn selidwn, nomizw kapoy meta thn selida 52 o filos mas o daredevil exei ena post me tutorials kai polla alla... skepsoy mono posoi alloi exoyn kanei tis idies erwthseis me esena kai ta paidia ayta poy exoyn bare8ei na ta grafoyn ksana kai ksana... Y.G to "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" ti akribos simainei? egw kserw pws "opoios endiaferete psaxnei kai briskei" Filika panta...
Blackjim Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 out now *LMA.Manager.2007.PAL.XBOX360-Allstars*
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Y.G to "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" ti akribos simainei? egw kserw pws "opoios endiaferete psaxnei kai briskei"nai re gmt ayto to apokleiete pou na ka8ome na diabazw toses selides klp klp dld o ka8enas pou 3erei 5 pragmata gia to sygkekrimeno 8ema tou ta karfwsan sto myalo? egw otan htan na flasharw to hitachi ka8hsa kai epsa3a sta gnwsta site diabasa klp rwthsa ki dw kai ema8a. Edw omws h katastash exei 3efygei se ka8e selida oi idies erwthseis kai prwsopika exw dextei 2-3 pm me tis idies erwthseis pou apantionte se ka8e selida thn teleytaia bdomada. loipon gia na 3eka8arisw thn 8esh mou den exw problhma na boh8hsw opoindhpote oso mporw kai oso 3erw eite apo dw eite apo pm alla oxi se 8emata pou epanalambanonte ka8e 5 post epeidh kapoioi bariounte na psa3oun
Socratis_g Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε Euromaster καλά τα γράφει ο Daredevil.Διαβάζοντας τα βρήκαμε όλοι Αν δεν διαβάσεις ότι και να σου γράψει ο καθένας γενικές αρχές θα πάρεις. Ο επόμενος πάντως που θα βαριέται να διαβάσει μπορώ να πάω σπίτι του και να του τα απαγγείλω!Και ο επόμενος που θα βαριέται να τα ακούει μπορώ να του φτιάξω εγώ το Χ360 του! Με ένα 70€υράκι πάντα!!
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Y.G to "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" ti akribos simainei? egw kserw pws "opoios endiaferete psaxnei kai briskei" Σωστο αυτο που προαναφερεις φιλε μου,αλλα μακαρι να ειχα τον χρονο να κατσω να διαβασω τις 81 σελιδες του post.Αυτο που απλα ζητησα ησαν αν καποιος μπορει να βοηθησει στην ερωτηση που εκανα.Αν ειναι να μου αραδιαζετε ενα σωρο χωσιματα για το, τι αυτονοητα θα επρεπε να κανω (κατι που επαναλαμβανο ηξερα απο πριν αλλα αδυνατω να κανω λογω χρονου),καλυτερα να μην ειχε απαντηθει το ερωτημα. Ειμαι σαφης σε αυτα που γραφω εεε και δεν θελω να παρεξηγηθω. Πολυ καλες και σαφης οι απαντησεις και αλλωστε εδω βρισκομαστε για να βοηθαεο ο ενας τον αλλο και οχι να την λεμε στον καθενα...χχι... Μην παρεξηγηθω δεν κανω παρατηρηση σε κανεναν και ευχαρισρω ξανα για την απαντηση...
Socratis_g Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Y.G to "ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ" ti akribos simainei? egw kserw pws "opoios endiaferete psaxnei kai briskei" Σωστο αυτο που προαναφερεις φιλε μου,αλλα μακαρι να ειχα τον χρονο να κατσω να διαβασω τις 81 σελιδες του post.Αυτο που απλα ζητησα ησαν αν καποιος μπορει να βοηθησει στην ερωτηση που εκανα.Αν ειναι να μου αραδιαζετε ενα σωρο χωσιματα για το, τι αυτονοητα θα επρεπε να κανω (κατι που επαναλαμβανο ηξερα απο πριν αλλα αδυνατω να κανω λογω χρονου),καλυτερα να μην ειχε απαντηθει το ερωτημα. Ειμαι σαφης σε αυτα που γραφω εεε και δεν θελω να παρεξηγηθω. Πολυ καλες και σαφης οι απαντησεις και αλλωστε εδω βρισκομαστε για να βοηθαεο ο ενας τον αλλο και οχι να την λεμε στον καθενα...χχι... Μην παρεξηγηθω δεν κανω παρατηρηση σε κανεναν και ευχαρισρω ξανα για την απαντηση... Δεν χρειάζεται να διαβάσεις και τις 80 σελ. το ζουμί είναι σε 2 η 3 σελίδες το πολύ.Στα γράφω εν ταχυ: ξεβιδώνεις το Χ360. συνδέεις το dvd με το σατοκαλώδιο του υπολογ. βάζεις το pc na bootarei me to slax cd. ανοιγεις το χ360 και το υπολογ. Μωλις μπεις στα windows θα υπάρχει το drive tou x360 μέσα. Τρεχεις στα dos to gary opa 2.1 firm εφόσον έχεις hitachi. κλεινεις τα πάντα και είσαι οκ. βιδώνεις την κονσόλα και τελείωσες΄. ΥΓ: Και με παραπάνω λεπτομέριες να στα γραψω το σίγουρο είναι ότι θα έχεις απορίες. Προκείμένου να γράφεις και να περιμένεις απάντησεις, κάτσε διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Θα κάνεις ακριβώς τον ίδιο χρόνο. Τώρα εάν δεν έχεις χρόνο, (όπως λες)πήγαινε σε μαγαζί να στο φλασάρουνε.
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστο αυτο που προαναφερεις φιλε μου,αλλα μακαρι να ειχα τον χρονο να κατσω να διαβασω τις 81 σελιδες του post.yparxei kai to serach alla ektos aytou an den exeis xrono mhn to flashareis ka8olou to 360 tsampa 8a paei afou den 8a xeis xrono allwste na asxolh8eis mazi tou. Douleyomaste nomizw omadika edw mesa......
FoXfOxFoX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός Daredevil! στη τελική και εγώ δεν είχα καθόλου χρόνο και αμφέβαλα αν θα τα καταφέρω ή θα κάψω κανα drive, παρολαυτά βρήκα χρόνο και προσεκτικά, που τελικά είναι γελεία υπόθεση, το έκανα. απλά τα πράγματα, ή έχεις χρόνο και το κάνεις, ή έχεις λεφτά και πας να στο κάνουν, ή τίποτα από τα δύο και απλά το αφήνεις προς το παρόν το θέμα. no offence.
Euromaster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 yparxei kai to serach alla ektos aytou an den exeis xrono mhn to flashareis ka8olou to 360 tsampa 8a paei afou den 8a xeis xrono allwste na asxolh8eis mazi tou. Douleyomaste nomizw omadika edw mesa...... φιλε μου η δουλεια μου δεν ειναι να καθομαι με τις ωρες στο insomnia και να παρακολουθω ΟΛΑ τα θεμα που με αφορουν και πιστεψε με ειναι πολλα, γιαυτο οπως ειπα παραπανω σταματα την γκρινια και αν απλα αν ΔΕΝ θες να βοηθησεις καποιον , μην βοηθας, δικαιωμα σου. End of story... Ευχαριστω και για καποιες επομενες απαντησεις που μου ηρθαν,ειμαι καλυμενος και θα παρακαλουσα καποιον moderator να βρει λυσεις σε τετοια τεραστια topics,στα οποια θα πρεπει καποιος να κατσει μια ολοκληρη μερα για να βρει μια απαντηση ισως και μερικων γραμμων... και δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα.. Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση.... Να σται καλα...
ababapanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 egw tha simfonisw me ton Euromaster , oti kalo tha itan se kapia tetia topics pou o arithmos twn post ine megalos kai poles oi ashetes erwtisies kai apories, enas moderetor na organonei kapies vasikes apantiseis kai links apo downloads firmware klp stin prwti selida oste na ine efkola pros anaitisi apo olous. kati san odigo. den nomizw oti ine toso diskolo na simvei
FoXfOxFoX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 για αυτο ακριβως έκανα και εγω το post-οδηγο εγγραφης backup games στην προηγουμενη σελιδα, με υποσημειωση να γινει κάτι τέτοιο. who knows... Moderator? ίσως Euromaster να μην είσαι ο μόνος που δεν έχει χρόνο τελικά...
mixalisss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 paides n klasiki erotisi pou kano panta..exouin se kanena ban apo to live? enas gnostos mou pou hackarei stin athina mou eipe oti stis konsoles pou exei kanei tou exei parousiastei ayto to provlima..kai tous exoun kanei ban apo ms exete akousei tpt ?to xei pathei kaneis? euxaristo
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 paides n klasiki erotisi pou kano panta..exouin se kanena ban apo to live?enas gnostos mou pou hackarei stin athina mou eipe oti stis konsoles pou exei kanei tou exei parousiastei ayto to provlima..kai tous exoun kanei ban apo ms exete akousei tpt ?to xei pathei kaneis? euxaristo tsou pros to parwn den yparxei bannarisma se kamia firm hacked konsola
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 φιλε μου η δουλεια μου δεν ειναι να καθομαι με τις ωρες στο insomnia και να παρακολουθω ΟΛΑ τα θεμα που με αφορουν και πιστεψε με ειναι πολλα,oute kai emena kai kanenos allou edw mesa na ka8omaste na kanoume epanalmabanomena tutourials se osous bariounte na kanoun ena search. Kai epnalambanw oute parakolou8hsh 8elei ena serach kai na diabaseis 7-8 selides to poly, analytikes odhgeies yparxoun kai se odhgous se apla agglika gia ta pantaγιαυτο οπως ειπα παραπανω σταματα την γκρινια και αν απλα αν ΔΕΝ θες να βοηθησεις καποιον , μην βοηθας, δικαιωμα σου.den to lew mono gia sena filarako ec aplws hsoun h aformh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.