Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

loipon , i mera ekselisetai teleiws koufa.

vrika allo pc kai evala enan PCI controller me VIA chipset.

vrika kai to antistoixo mtkflash kai pleon mporw na valw opoio FW thelw.

( se ola mou kanei flash kai stis 4 banks kai vgazei ok , stin teleutaia grafei finished! kai kapoia sums )

ALLA ,se auta pou dokimasa ( 3.3 3.2 3.1 ) mou vgazei to idio koufo.

An valw game , eite original eite "fthino" mou vgazei mia aspri othoni pou leei na valw to diskaki se 360 , se oles tis glwsses!!! ( dld to vlepei san DVD kati leei!!! )

kanw kati lathos??

to samsung ms25 exw.

na dokimasw pio palia FW??

eleos dld , mou vgale tin psixi to g@mimeno :P

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

telika ola ok

ws sinithws mou ksefyge mia leptomereia , prepei na xrisimopoiisw to MAKE X33.exe gia na kanei to .bin pou tairiazei sto diko mou drive!!

pali kala mou irthe empnefsi kai periergeia na dw ti kanei auto to exe :P :p :P

thanx for the help anyway

to magazi to anoiksa pleon , flasarw kai hitachi kai samsung :D :D :D :P :p :P

syntoma kai philips , looool

Δημοσ.
telika ola ok

ws sinithws mou ksefyge mia leptomereia , prepei na xrisimopoiisw to MAKE X33.exe gia na kanei to .bin pou tairiazei sto diko mou drive!!

pali kala mou irthe empnefsi kai periergeia na dw ti kanei auto to exe :P :p :l

me ton idio tropo to flashareis pali afoy exei vgalei to kleidi apo to original fw

symfona me tis odigies toy 3.3 xtreme....

telos kalo ola kala :):):)

Δημοσ.
me ton idio tropo to flashareis pali afoy exei vgalei to kleidi apo to original fw

symfona me tis odigies toy 3.3 xtreme....

telos kalo ola kala :):):)

em apo tosa readme kai manual eixe ginei ligo kazani to kefali mou kai den proseksa to simeio pou kaneis to xtremeXX.bin metatropi me to diko sou key.

toulaxiston pleon eite hitachi eite samsung mporw na to doulepsw :P :p :P :p

ksekoiliasa pantws 3 pc kai 2 360 gia na ginei i douleia. pali kala den irthe kaneis sto spiti giati emoiaze me giafka :mrgreen: :mrgreen:

ola kala pantws :mrgreen:

Δημοσ.

paidia mborei kaneis na mou apantisei? flasharo to xbox360 me to gary opa 2.1 kai molis valw ena original game disc mesa to anagnwrizei san dvd movie, kai pezei to clipaki pou lei, put this dvd game into xbox 360 console klp klp....Ama kanw restore to original firmware tote diavazei kanonika ta original diskakia. Vasika den kserw an diavazei kan ta backup giati akoma den katafera na vgalw akri me tin diadikasia.Epsisa ena diskaki ala den to diavazei to hitachi 47DJ pou exei epanw.:( vrika sto parakatw forum afto to topic.An ontos afti ine i lisi sto provlima mou, pio ine akrivws to arxeio pou tha peiraksw giati den katalava ti akrivws enoei kai pws ginete

Thanks kai pali

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=535067&referid=&highlight=put%20it%20in%20xbox%20360%20console

Ean theleis dvd-rom antikatastasis tote kalo einai na breis samsung,

kathos to hitachi den mporeis na to flasareis me neo firmware,

alla apla na patsareis to to idi yparxoun (den mporeis na allaxeis to dvd-key)...

Ean tha pareis hitachi, tote tha xreiastei na baleis tsipaki,

to opoio tha einai preflashed me to firmware sou.

Bebea ean dokimases kai paizei original/backup alla apla den kanei eject,

den einai entelos gia petame to 360 sou..!

sinexizontas to psaksimo gia drive antikatastasis, vrika to parakatw tutorial pou lei oti ta hitachi mboroun na dextoun kanonika alo dvd-key, kai na flasharistoun kanonika. ara file sargos ti isxiei telika giati exw berdeftei ligaki :-| ? http://utterchaosx.blogspot.com/2006/07/running-hitachi-in-another-360.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...