Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οπως και Χ360 χωρίς παιχνίδια είναι το 1/3 της κονσόλας.

true

eimai o panos , exw xtreme 33 kai eimai kala !......

to booktype to eixate allaksei se dvdrom i to afisate opws itan?

[sto burner anaferomai]

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
true

eimai o panos , exw xtreme 33 kai eimai kala !......

to booktype to eixate allaksei se dvdrom i to afisate opws itan?

[sto burner anaferomai]

:D (wraia dilwsh)

den exw kapsei akomh DVD an aksiw8ei kai teleiwsei to downloading simera 8a kapsw to prwto moy, apo oti moy exoyn pei allazeis to booktype se dvdrom

Δημοσ.

opoios exei kapsei to prwsopiko tou antigrafo pou kata tyxi to eixe onomasei Enchanted.Arms.PAL.XBOX360-MRN prepatched,

tha mporouse na mou pei an eixe apotixies i kapoia psilokollimata i apwleia omilias?

kai ti meso xrisimopoihse........ giati to intenso bgike off [nec 4571a]

Δημοσ.
opoios exei kapsei to prwsopiko tou antigrafo pou kata tyxi to eixe onomasei Enchanted.Arms.PAL.XBOX360-MRN prepatched,

tha mporouse na mou pei an eixe apotixies i kapoia psilokollimata i apwleia omilias?

kai ti meso xrisimopoihse........ giati to intenso bgike off [nec 4571a]

pioneer 111d verbatim+r clone cd

Μου επαιξε κανονικά

Δημοσ.
pioneer 111d verbatim+r clone cd

Μου επαιξε κανονικά

otan patas to kentriko koumpi tou xeiristiriou [pou bgainei to menu tou 360],

blepeis tin mpara tou 360 pou bgainei apo ta aristera na emfanizetai kapws arga?

Δημοσ.

Μαγκες απιστευτο...

Πηρα το pioneer 111d (απο eshop) εγραψα το πρωτο backup μου(σε verbatim +r dl εννοειται!), και παιζει κανονικα μεν,αν ομως κανω restart μετα απο κανα μισαωρο,παλι τα ιδια!

Πρεπει να αφησω την κονσολα να κρυωσει για να μπορεσω να ξαναπαιξω!

Μα καλα μονο εγω αυτο το προβλημα απο οοοοοοοοοοοοολους που εχουν κανει το hack?

Eλεοcccc!!!!

Δημοσ.

Paidia sto ss merger otan kapios to afinei na psaksei meso internet gia md5 emfanizei minima istera apo ligo oti den vrike paixnidi stin vasi dedomenon !!!

Xoris afto, oti bin kai na doso mou vgazei kokkino sta md5 !!!

Kammia idea ?

Δημοσ.
Paidia sto ss merger otan kapios to afinei na psaksei meso internet gia md5 emfanizei minima istera apo ligo oti den vrike paixnidi stin vasi dedomenon !!!

Xoris afto, oti bin kai na doso mou vgazei kokkino sta md5 !!!

Kammia idea ?

κατέβαζε τα παιχνίδια Prpatched. Σχεδόν όλα υπάρχουν έτσι. Τουλάχιστον γύρω στα 20 παιχνίδα που έχω κατεβάσει εγώ.

Δημοσ.

Βασικός κανόνας για τα Backup είναι να γράφονται σε χαμηλή ταχύτητα.

Σε τί ταχύτητα τα έγραψες;

Στο ένα απ'τα δύο XBOX που έχω το DVD είναι προβληματικό. Δισκάκια γραμμένα με το NEC δεν τα διαβάζει πάντα, ενώ γραμμένα με το Plextor σε 4x τα διαβάζει μια χαρά. (χρησιμοποιώ τα μπλέ Tayo Yoden της Disk impex).

Δημοσ.
Βασικός κανόνας για τα Backup είναι να γράφονται σε χαμηλή ταχύτητα.

Σε τί ταχύτητα τα έγραψες;

Στο ένα απ'τα δύο XBOX που έχω το DVD είναι προβληματικό. Δισκάκια γραμμένα με το NEC δεν τα διαβάζει πάντα, ενώ γραμμένα με το Plextor σε 4x τα διαβάζει μια χαρά. (χρησιμοποιώ τα μπλέ Tayo Yoden της Disk impex).

Εχει η Tayo Yuden dual layer δισκακια;;;

Μηπως μιλας για XBOX 1 και οχι XBOX 360;;;

Δημοσ.

Για XBOX 1 μιλάω.

Θέλω να υπενθυμίσω ότι η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα του γραμμένου DVD.

Πολλοί νέοι μπορεί να μην το ξέρουν, και ενώ έχουν την δυνατότητα να γράψουν σε χαμηλή ταχύτητα (1x) να προσπαθούν σε μεγάλη (2x, δεν νομίζω να κυκλοφορούν 4x σε καλή τιμή).

Δημοσ.

Tελικα πειραξα το pot

Η αρχικη του τιμη ηταν 4,04kΩ (πολυ μεγαλη indeed!),και την μειωσα τωρα στα 3,52 kΩ (ειναι μεσα στις νορμαλ εργοστασιακες τιμες,ειναι δηλαδη αναμεσα στα 3,4-4,2kΩ)

Πιστευω οτι δε θα εξαφανιστει το προβλημα μου με μια τοσο υψηλη τιμη (οι περισσοτεροι την εχουν στο 3 και κατι για παραδειγμα),αλλα ειπα να δοκιμασω σιγα-σιγα

Θα ποσταρω αποτελεσματα

Δημοσ.
κατέβαζε τα παιχνίδια Prpatched. Σχεδόν όλα υπάρχουν έτσι. Τουλάχιστον γύρω στα 20 παιχνίδα που έχω κατεβάσει εγώ.

apo pou na ta katevaso file ?

ego afta pou exo ta exo antigrapsei apo video club.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...