viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 to katebasa to samsung tutorial alla den einai arketa katatopistiko sto anoigma tis konsolas. to pws katalabainw poio samsung exw , na ypothesw oti to blepw panw sto drive [(?)]
Daredevil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 to katebasa to samsung tutorial alla den einai arketa katatopistiko sto anoigma tis konsolas.to pws katalabainw poio samsung exw , na ypothesw oti to blepw panw sto drive [(?)] tsekare edw, na prose3eis: a) xrhshmopihse ena pistolaki maliwn gia to aytokolhto b)me hremia ta plaina gkri giati ta podarkia spane eykola
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 na to patcharw me opoio samsung filmware thelw? ta v28 kai v46 einai original ekdoseis filmware?
p3tran Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Osoi parete to TDU kai exete kai gold , peite na synnenoithoume na mpoume sto idio club. Giati me ton p3tran to prospathisame alla den eidame prokopi... ολο ανεβοκατεβαζουν τους server. τωρα φαινεται πιο σταθερο απο πριν. για να δουμε...
Blackjim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ante na doume... btw , gia osoun endiaferontai : The Elder Scrolls IV: Oblivion Bonus Disc This is the bonusdisc you get with on collectors ed. of Oblivion. It contains : Making of Elder Scrolls IV Oblivion Special Features (Poster Art/Trailer/Art Galleries) de kserw oute an einai etoimo gia burn oute an exei SS mesa... apla lew oti kykloforei
andreas_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω παρατηρησα το εξης, μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου αρχιζει και πεταει κατι για βρομικο δισκακι. το θεμα ειναι οτι διαπιστωσα οτι αυτο γινεται οταν παιζω αρκετη ωρα που σημαινει οτι μαλλον ζεσταινεται πολυ. Λετε με κανενα ανεμηστηρακι να διορθωθουν τα πραγματα? Εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο αυτο? Μιλαμε παντα για back up παιχνιδια.
Socratis_g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω παρατηρησα το εξης, μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου αρχιζει και πεταει κατι για βρομικο δισκακι. το θεμα ειναι οτι διαπιστωσα οτι αυτο γινεται οταν παιζω αρκετη ωρα που σημαινει οτι μαλλον ζεσταινεται πολυ. Λετε με κανενα ανεμηστηρακι να διορθωθουν τα πραγματα? Εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο αυτο? Μιλαμε παντα για back up παιχνιδια. ti σύστημα έχεις? εμένα πάντως με hitachi 2.1firmwire και δισκάκια verbatim το έχω κρατήσει ανοιχτό πάνω από 5ωρο κ δεν έκανε εμπλοκή.
clairvoyant Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, εγώ έριξα μια ματιά στον τεράστιο οδηγό και κατάλαβα τα εξής... 1) Πειράζουμε το mtkflash ανάλογα με τον Sata Controller μας 2) Χρησιμοποιούμε το παραπάνω για να πάρουμε backup του original firmware 3) reboot και ξανά με το παραπάνω.. περνάμε το xtreme 3.3 firmware Όλα ως εκεί μου φαίνονταν κατανοητά, μέχρι όμως που .. μερικές δεκάδες σελίδες παρακάτω στον οδηγό, αναφέρεται ότι πρέπει να ξαναπεράσω το xtreme 3.3 firmware κατάλληλα patched με το κλειδί του dvd μου; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει πρώτα να βάλω το xtreme unpatched και μετά patched. Μάλλον δεν διάβασα σωστά, αλλά για καλό και για κακό let me know please...
andreas_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ti σύστημα έχεις? εμένα πάντως με hitachi 2.1firmwire και δισκάκια verbatim το έχω κρατήσει ανοιχτό πάνω από 5ωρο κ δεν έκανε εμπλοκή. Το ιδιο συσημα εχουμε απλα δεν εχω καταφερει ακομα να αγορασω verbatim δισκακια. Χρησιμοποιω καποια mirror τα οποια ειναι printable και τα βρισκω στο multirama της γειτονιας. Γραφω μεχρι τωρα σε τετοια dvd γιατι δεν μου εχει καει κανενα και τρεχουν σφαιρα, απλα παρατηρησα αυτο με την θερμοκρασια. Anyway μαλλον πρεπει να τα κοψω και να παραγγελνω verbatim!
Braveheart1980 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδια εγω παρατηρησα το εξης, μετα απο καποια ωρα παιχνιδιου αρχιζει και πεταει κατι για βρομικο δισκακι. το θεμα ειναι οτι διαπιστωσα οτι αυτο γινεται οταν παιζω αρκετη ωρα που σημαινει οτι μαλλον ζεσταινεται πολυ. Λετε με κανενα ανεμηστηρακι να διορθωθουν τα πραγματα? Εχει παρουσιαστει σε κανενα αλλο αυτο? Μιλαμε παντα για back up παιχνιδια. Φιλε Αντρεα , φιλικη συμβολη χρησιμοποιησε ΚΑΛΥΤΕΡΑ δισκακια Verbatim +r dl κατα προτιμηση Θα σου λυσει τα προβληματα με τα dirty disc errors Εγω εχω αλλο κουλο: Παιζω ανετα το backup για οοοοοοοοση ωρα θελω,αλλα αμα παω να αλλαξω δισκακο,παει να το διαβασει και επειτα μου βγαζει open tray και παλι. Αν αφησω κανα τεταρτακι το 360 να κρυωσει , φορτωνει αψογα! Ανεμιστηρες και τετοια δεν θελει,δεν ειναι overheating καθως με αυθεντικα παιζει μια χαρα οση ωρα και αν δουλεψει δηλ. αλλαζω απροβληματισα δισκακια. Σκεφτομαι pot tweaking . Εχω ανοιξει και thread εδω --> http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=546207 , αλλα δε βλεπω και πολυ φως
andreas_p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλε Αντρεα , φιλικη συμβολη χρησιμοποιησε ΚΑΛΥΤΕΡΑ δισκακιαVerbatim +r dl κατα προτιμηση Θα σου λυσει τα προβληματα με τα dirty disc errors Εγω εχω αλλο κουλο: Παιζω ανετα το backup για οοοοοοοοση ωρα θελω,αλλα αμα παω να αλλαξω δισκακο,παει να το διαβασει και επειτα μου βγαζει open tray και παλι. Αν αφησω κανα τεταρτακι το 360 να κρυωσει , φορτωνει αψογα! Ανεμιστηρες και τετοια δεν θελει,δεν ειναι overheating καθως με αυθεντικα παιζει μια χαρα οση ωρα και αν δουλεψει δηλ. αλλαζω απροβληματισα δισκακια. Σκεφτομαι pot tweaking . Εχω ανοιξει και thread εδω --> http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=546207 , αλλα δε βλεπω και πολυ φως Μαλλον φιλε μου πρεπει να αλλαξω εγω δισκακια και εσυ recorder απ'οτι φαινεται.
KotZer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 to katebasa to samsung tutorial alla den einai arketa katatopistiko sto anoigma tis konsolas.to pws katalabainw poio samsung exw , na ypothesw oti to blepw panw sto drive [(?)] http://www.youtube.com/watch?v=KrSKJZHpIho
Braveheart1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον φιλε μου πρεπει να αλλαξω εγω δισκακια και εσυ recorder απ'οτι φαινεται. Οντως! Ζητω απο οποιονδηποτε εχει την ευγενικη καλοσυνη να μου δανεισει ενα οποιοδηποτε backup verbatim +r dl , φτιαγμενο απο pioneer 111d , για 2-3 μερες ωστε να ελεγξω να δω αν φταιει το recorder μου Αναμενω pm και ευχαριστω εκ των προτερων!
p3tran Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 αμα θες καννα phillips.. αλλα απο 111d ;p
FoXfOxFoX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά θέλουμε ενα 20αρικο το SAMSUNG TS-H352/SH-D162C για να διαβαζει και δημιουργει το image απο τα games, και ενα 40αρικο το PIONEER 111D για να τα γράφουμε σε Verbatim +DL (3+euro εκαστο). Σωστά? p.s. απο salonika/kozani κανεις με καλή σύνδεση για να αναλάβει d/loads και εγω burn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.