Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eχω ενα εξωτερικο 250αρη

Σκεφτομαι να τον φορτωσω παιχνιδια και να συναντηθουμε σε κανα internet cafe να ανταλλαξουμε παιχνιδια

Οσοι πιστοι στειλτε pm....

Δημοσ.
Eχω ενα εξωτερικο 250αρη

Σκεφτομαι να τον φορτωσω παιχνιδια και να συναντηθουμε σε κανα internet cafe να ανταλλαξουμε παιχνιδια

Οσοι πιστοι στειλτε pm....

lol , prosexe mi diavazei to thread kanas tis M$ hellas :P

Δημοσ.

Re paidia, me to ss merger 1.6 otan tou dineis to .iso kai to afineis na kanei scan meso internet gia ss file, tis perissoteres fores emfanizei minima pou leei oti den vrike tipota stis vaseis dedomenon !!!

Osa ss .bin exo emfanizoun kokkino sto ss file md5

Kammia idea kaneis ???

Δημοσ.
pou na kserw?

to grapsa 2 fores alla den epaize me tpt!

ti firmwire exeis sto pioneer?μήπως τρέχανε αλλα προγράμματα απο πίσω? Τωρα το κατεβάζεις από αλλου? Δεν μπορώ να μου καεί δισκάκι!! εχω πάθει ψυχολογικα!!

Δημοσ.
ti firmwire exeis sto pioneer?μήπως τρέχανε αλλα προγράμματα απο πίσω? Τωρα το κατεβάζεις από αλλου? Δεν μπορώ να μου καεί δισκάκι!! εχω πάθει ψυχολογικα!!

stin 1i eixa 1,23 kai meta evala 1,29 gia dokimi :(

Min agxwnesai , emena mou to kanei syxna , grafeis to 1o , kaigetai , vazeis allo kai voila , etoimos !

(oxi , ennoeitai pws den trexei kaneis oute apo pisw oute apo dipla :P )

Δημοσ.

file kai go pioneer eixa, mou egrapse mono ena paixnidi stin arxi me 1.23 firmware kai meta mou ekapse OLA ta upoloipa !!! To piga gia antikatastasi! Kai to neo pou pira den tou allaksa firmware exei pano to 1.02, mou grafei mia xara ta paixnidia kai ta paizei kanonikotata to xbox360 !!!!

Δημοσ.
file kai go pioneer eixa, mou egrapse mono ena paixnidi stin arxi me 1.23 firmware kai meta mou ekapse OLA ta upoloipa !!! To piga gia antikatastasi! Kai to neo pou pira den tou allaksa firmware exei pano to 1.02, mou grafei mia xara ta paixnidia kai ta paizei kanonikotata to xbox360 !!!!
Otan to piges gia antikatastasi ti tou eipes dld???

"na kserete , vazw ta games sto 360 kai de paizoun!!" :P

Panw apo 15 paixnidia exei grapsei , de ftaiei to recorder ( thelw na pistevw ).

Einai na sou katsei, kserw gw...

An ta vaza 1X mipws na eixa megalytero success? =/

Δημοσ.

file emena tin ora pou ksekinage na grafei h eixe grapsei to miso diskaki to ekaige kai akouga pou to recorder ekane thoribo pou den tha eprepe !!!

den ksero an euthinete to firmware kai to gam....se to pioneer h eixe problima eksarxis to recorder! afto pou ksero einai oti den xreiazetai na ginei kammia allagi sto firmware tou Pioneer giati grafei mia xara ta paixnidia kai eksisou kala ta pezei to xbox360 !!!

Nomizo pos oli afti i istoria telika me ta firmware tou Pioneer, ta dvdinfo pro ktl ktl einai mal..k..es !!!

Δημοσ.

paidia exo nf4 chipset to mtkflash den vlepei ta drives.

eseis pos to kanate??

ase poy exo to ms28 sam......to exei kaneis allos apo???

thlelei ena kolpo me kalodia afoy ksiloso tin plaketa toy drive.

kamia pliroforia -voitheia????:)

Δημοσ.

Bgike to kainourio f/w tou kreon.Me ayto kai me ena pc dvd drive to samsung SH-D162C boreite na kanete extract to SS kai to paixnidi xwris na xreiazete kapoio xbox360 drive.

Kreon released a new version of his firmware for the Samsung SH-D162C PC DVD-drive. This modified firmware allows you to dump original Xbox and Xbox 360 discs with the cheap SH-D162 PC DVD drive (no Xbox(360)-drive or disc hot-swap required).

Here it is... the first all in one PC DVD-ROM drive with full XBOX360 backup capabilities. Full image and SS extraction functions have been implemented in this release, while still maintaining all the basic functions of the DVD-ROM drive.

http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEVZlkFkFENoLNUdjh.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...