Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλά' date=' έπαιξα λίγο dead rissing και ψάρωσα κανονικά!

Ερώτηση: Τα dvd isos tou χ360 μετά από μια επυτιχημένη εγγραφή τα σβήνω από τον υπολογ. Ο μόνος τρόπος να τα ξαναγράψω είναι να τα κάνω rip τα verbatim σαν να είχα αυθεντικά δισκάκια?

(ΥΓ: Αν δεν είχα δουλεία κ σχέση, θα καθόμουν να γίνω φυτό μπροστά από το Χ360 με τέτοια παιχνίδια που έχει βγάλει!!)[/quote']re sy , gia pes mias kai exeis to DR.

stous dialogous me allous chars akous ixo i vlepeis mono subtitles?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωχ μη μου λές τέτοια! Μέχρι το πρώτο save το πήγα για να δω αν τρέχει καλα το παιχνίδι. Πάντως στην αρχή με το παλικάρι στο ελικόπτερο και τον άλλο τον ινδιάνο στη ταράτσα κανονικά τα λέγανε.

Εχω κατεβάσει αυτή την έκδοση

Dead Rising UNCUT PAL MULTI5 XBOX360-DRabbits

Εσενα τι παίζει?

Δημοσ.
Ωχ μη μου λές τέτοια! Μέχρι το πρώτο save το πήγα για να δω αν τρέχει καλα το παιχνίδι. Πάντως στην αρχή με το παλικάρι στο ελικόπτερο και τον άλλο τον ινδιάνο στη ταράτσα κανονικά τα λέγανε.

Εχω κατεβάσει αυτή την έκδοση

Dead Rising UNCUT PAL MULTI5 XBOX360-DRabbits

Εσενα τι παίζει?

e oloi autin apo ta lagougakia exoume

proxwra ligo to game kai molis miliseis me kapoion pes mou an akouseis dialogous...

Δημοσ.
Θα πρέπει να κάνεις ακριβώς την ίδια διαδικασία όπως με ένα original

Φτού!! και έχω σβήσει όλα τα iso!! Θα πρέπει να τα προσέχω σαν τα μάτια μου τα δισκάκια για γρατζουνιές!

Δημοσ.
e oloi autin apo ta lagougakia exoume

proxwra ligo to game kai molis miliseis me kapoion pes mou an akouseis dialogous...

ωχ....μου μυρίζει εμπλοκή. Να σου πω... επειδη θα αργήσω να το ξεκηνίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι( έχω άλλα στην αναμονή) είναι σχετικά νωρίς το σημείο που βρίσκω διαλόγους? Για να μου φύγει η περιέργια.Υπάρχει περίπτωση να μήν έχει διαλόγους από κατασκευής της capcom? (Οπως σε μερικά rpg για παράδειγμα)?

Δημοσ.
ωχ....μου μυρίζει εμπλοκή. Να σου πω... επειδη θα αργήσω να το ξεκηνίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι( έχω άλλα στην αναμονή) είναι σχετικά νωρίς το σημείο που βρίσκω διαλόγους? Για να μου φύγει η περιέργια.Υπάρχει περίπτωση να μήν έχει διαλόγους από κατασκευής της capcom? (Οπως σε μερικά rpg για παράδειγμα)?

e nwris einai re

kana 10lepto na thelei

as grapsoun ki alloi pou to exoun na kseroume ti ftaiei...

Δημοσ.
e nwris einai re

kana 10lepto na thelei

as grapsoun ki alloi pou to exoun na kseroume ti ftaiei...

ego akouga kanonikota tous dialogous pantos. Alla exo allo provlima. Argi apelpistika na fortosi mia pista. mporei kai 3 min na diavazei.an arxisei na pezi meta den exei provlima, alla exo tin entiposi oti ftaiei to dvdaki pou to egrapsa. kanenas alloa exei auto to provlima?

Δημοσ.

Μέσα στο παιχνίδι ούτε εμένα ακούγονται οι διάλογοι (τηλέφωνα κλπ), μόνο στα βιντεακία. Και οι υπότιτλοι είναι μικροσκοπικοί και κάθε φορά τυφώνομαι...

Για να φορτώσει κάθε φορά κάνει πάντως γύρω στα 20''

Δημοσ.

Φλάσαρα επιτέλους το Xbox360 και επανήλθα για να ποστάρω αποτελέσματα.

Καταρχάς ο φλάσερ τόσο του GaryOPA όσο και του Birdy αρνούνταν πεισματικά να φλασάρουν το drive μου (Hitachi 47DJ). Όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα απλά πριν ξεκινήσουν την διαδικασία φλασαρίσματος να ανοίξουν το πορτάκι του drive (και ως δια μαγείας φλασάρεται!)!

Στην αρχή φλάσαρα το firmware του GaryOPA αλλά δυστυχώς τα δισκάκια που είχα πάρει δεν τα αναγνώριζε το Hitachi. Έτσι αποφάσισα να περάσω το fixed fw του Birdie μαζί με το media patch 2. Όλα πήγαν καλά και πλέον το drive αναγνωρίζει τόσο TDK όσο και τα Emtec. Και τα δυο τα αγόρασα απο το πλαίσιο. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή αργότερα και ένα Philips που έχω.

Όσοι δεν έχουν υπομονή να περιμένουν το firmware του GaryOPA με το media patch ας βάλουν του Birdie.

PS. To drive μπήκε σε modeB με το SlaxCD και ήταν συνδεμένο στον on-board SATA controller της Silicon Images 3112A.

Δημοσ.
Νεο firmware για το Pioneer 111D

http://wwwbsc.pioneer.co.jp/product-e/ibs/device_e/dev00001r_e.html#firmware1

Support New 8x DVD-R Media

( 8x writing:E-top )

Support New 16x DVD-R Media

( 16x writing:Leaddata' date=' AMC, Must Tech )

( 12x writing:E-top, Infosource)

Support New 8x DVD-R DL Media

( 8x writing:Taiyo-Yuden(That's), Maxell )

Support New 8x +R Media

( 8x writing:E-top )

Support New 16x +R Media

( 16x writing:MBI, Optodisc, Ritek, Prodisc )

( 12x writing:VDL ODMS )

Support New 8x +R DL Media

( 8x writing:Ricoh, Ritek )

DVD-R DL Writability has improved.

DVD-R DL Readability has improved.

+R DL Writability has improved.

+R DL Readability has improved.

+RW Writability has improved.

DVD-RAM Writability has improved.

DVD-RAM Readability has improved.

CD-R Writability has improved.

CD-RW Writability has improved.

CD-ROM Readability has improved.[/quote']

kserei kaneis ti rolo varaei afto to Firmware ???

Ego exo tin 1.23 version.

Merika Ridisc kai Philips DVD mou ta ekapse sto CloneCD.

Δημοσ.
kserei kaneis ti rolo varaei afto to Firmware ???

Ego exo tin 1.23 version.

Merika Ridisc kai Philips DVD mou ta ekapse sto CloneCD.

an einai na min kaiei ta diskakia na to valoume.

alla leei "Once updated to version 1.29, this drive will not revert to older firmware versions"

to exei perasei kaneis to 1,29?

mi to valoume kai paei xameno to drive.

Δημοσ.

sosta! an kapios to exei valei kai einai ok tote kai emeis. min tin patisoume.

ego pantos anisixisa giati me to clonecd mou ekapse stin eggrafi merika diskakia philips kai ridisc. me intenso pou dokimasa mia fora imoun ok.

tha dokimaso ksana me intenso kai an den uparksei KANENA provlima tote tha to afiso stin 1.23 pou einai tora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...