Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TLG αν εχεις βαλει το 2.1 firmware δεν χρειαζεται να ξανακανεις το κολπο μα τα καλωδιακια για να ξαναπας σε ModeB.Υπαρχει πλεον ευκολη διαδικασια...

Απο το readme του 2.1 fw...

"Ensure SATA cable is plugged from Hitachi drive to PC.

* Ensure XBOX video cable is pluggd into back of console.

* Power on the Xbox 360 console.

* Open the drive Tray, by pressing the EJECT button.

* Pull the power plug on xbox 360 from back of console.

* This will force the console to leave the tray in the OPEN position.

* Plug the power brick back into the Xbox 360.

* Power on Xbox 360 using the "power" button.

* Drive is now in Mode B. "

Προσωπικα δεν το εχς δοκιμασει παντως....

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω βαλει αυτο ....Birdy Hitachi friendly Flasher with Xtreme v1.3 - v2.0 (46) All version...

Για να βαλω τωρα καποιο αλλο χρειαζεται να το flashαρω με το original firmware ή μπορω απ'ευθειας να βαλω το καινουργιο??

Δημοσ.

Τhanks guys ..το μονο που μου λειπει τωρα ειναι ενα παιχνιδι να δοκιμασω αν ολα ειναι ΟΚ .....

Δεν βρισκεται και ενας "Χριστιανος" εδω κοντα να μου δανεισει ,γραψει ....οτιδηποτε.....κατι ....:-(

Δημοσ.
Kanonika prepei na pairnas to original prota kai meta na ksanaflashareis to modified firmware. Ki ayto dioti o flasher allazei tmimata tou firmware kai oxi olokliro to firmware...
yep that's right ektos an sou leei o ekastote hacker oti mporeis na to kaneis update apo thn tade ekdosh
Δημοσ.

Δεν παρακολουθω το θεμα απο τοσο κοντα.

Στην Ελλαδα τα Philips εμφανιστηκαν ή εχουμε μονο Samsung και Hitachi;

Thanx...

Δημοσ.

Paidia, polla ss .bin pou dokimaso sto ss merger 1.6 mou vgazoun kokkina (oti den kanoun sto md5) kai otan psaxnei to ss merger mono tou sto internet mou leei pos den exei sti database tou.

Sigkekrimena psaxno ss .bin gia to MOTOGP kai to OBLIVION

exeis kaneis na mou steilei me mail ? kanena site na katevaso ss .bin ?

Δημοσ.

Hello guys...το σήκωσα κι εγώ το τιμημένο(το xbox 360) χθες και λέω να το flashαρω αμέσως. Το πρόβλημα είναι οτι το pc μου δεν εχει sata controller. Βρήκα αυτό εδώ

Το δεύτερο πρόβλημα όμως είναι το πώς θα βάλω το dvd του 360 σε mode B:???:

Καμία ιδέα???

Δημοσ.
απ οσο εχω δει μα αυτο που δειχνεις δεν θα το δει το slax πρεπει να ειναι native sata tou susthmatos sto ebay yparxei pio fthna

Οπως είπα αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα,οτι δεν μπαίνει σε mode b. Το θέμα είναι αν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός απο το slax για να μπει σε mode b...:-|

Δημοσ.

καλά, έπαιξα λίγο dead rissing και ψάρωσα κανονικά!

Ερώτηση: Τα dvd isos tou χ360 μετά από μια επυτιχημένη εγγραφή τα σβήνω από τον υπολογ. Ο μόνος τρόπος να τα ξαναγράψω είναι να τα κάνω rip τα verbatim σαν να είχα αυθεντικά δισκάκια?

(ΥΓ: Αν δεν είχα δουλεία κ σχέση, θα καθόμουν να γίνω φυτό μπροστά από το Χ360 με τέτοια παιχνίδια που έχει βγάλει!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...