Socratis_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 δεν νομιζω να το φθειρει ειναι καθαρα θεμα seak time του dvd drive μετα την αναγνωριση παιζει σφαιρα Daredevil εγω με την 1 δεν ειχα αναγκh απο softreboot softreboot είναι κάτι σαν reset? γιατί κ γω με το που το βάζω το παιχνίδι ξεκινάει δεν θέλει ρεσετ. urezin περασες νέα έκδοση firmwire?
Pytzamarama Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 verbatim->akriva alla sxedon teleia philips->2,80 metria,theloun tis pio polles fores hdd trick intenso->3,30 poli kala liges fores xreiastike hdd trick ridisk->2,30 teleia!! den xreiastika pote hdd trick!!! (me pioneer vevaiws vevaiws..)
The_Sheep Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 OPA - Xtreme v2.0 firmware - Hitachi 7in1 PROSOXI EXEI PROVLIMA vgike 2.1 pou to diorthoni Ekana to flash me to 2.0 sto 46d drive mou kai meta den mou anagnorize oute kan ta authentika LOL. Tora gelao alla prin eixa x$stei pano mou. Mou petakse kai kati error 64 me ta kokkina fotakia ....leo paei. Alla telika to esosa me to skliro tropo. To 2.1 pou vgike leitourgi ok , mporo na to epalitheyso
Socratis_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 verbatim->akriva alla sxedon teleiaphilips->2' date='80 metria,theloun tis pio polles fores hdd trick intenso->3,30 poli kala liges fores xreiastike hdd trick ridisk->2,30 teleia!! den xreiastika pote hdd trick!!! (me pioneer vevaiws vevaiws..)[/quote'] κασσετεμπορική που ρώταγα μου είπαν verbatim σε σχέση με ridisk είναι σαν να συγκρίνω hudai με audi.Τωρα δεν ξέρω....πήρα verbatim.
Stormwatch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Socratis_g τι περιμενες να σου πει; Οτι ειναι καλυτερα τα Ridisc και να τα αγορασεις επειδη ειναι φθηνοτερα; (ο αντιπαθεστατος χοντρουλης στο ειπε αυτο ή τον εχουν απολυσει; Εχω καιρο να παω...) Δεν αμφιβαλλω οτι σαν ποιοτητα τα Verbatim ειναι καλυτερα.Αλλα εως τωρα τα Ridisc φορτωνουν αερα και δεν μου εχουν δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.Και το βασικοτερο εχουν μιση τιμη...Αλλωστε δεν προκειται να κανω backup τα αρχεια του κρατους.Ασε που με τα ιδια χρηματα που θα κανεις ενα "αντιγραφο ασφαλειας" σε Verbatim, κανεις δυο σε Ridisc.
Socratis_g Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Socratis_g τι περιμενες να σου πει; Οτι ειναι καλυτερα τα Ridisc και να τα αγορασεις επειδη ειναι φθηνοτερα; (ο αντιπαθεστατος χοντρουλης στο ειπε αυτο ή τον εχουν απολυσει; Εχω καιρο να παω...) Δεν αμφιβαλλω οτι σαν ποιοτητα τα Verbatim ειναι καλυτερα.Αλλα εως τωρα τα Ridisc φορτωνουν αερα και δεν μου εχουν δημιουργησει το παραμικρο προβλημα.Και το βασικοτερο εχουν μιση τιμη...Αλλωστε δεν προκειται να κανω backup τα αρχεια του κρατους.Ασε που με τα ιδια χρηματα που θα κανεις ενα "αντιγραφο ασφαλειας" σε Verbatim' date=' κανεις δυο σε Ridisc.[/quote'] αυτός ο βλακάκος ο μπόμπος ήτανε.Τέλος πάντων.Πήρα τα βέρματιμ.Λέω 1 χβοχ360 το έχω.Χαρην στο οποίο γλύτωσα 1000 ευρώ υπολογιστή για να παίζω τα καλύτερα παιχνίδια, κ τώρα γλυτώνω και τις 60άρες για να πέρνω αυθεντικά.Χαλάλι του! ας του πληρώνω τα καλύτερα δισκάκια.Πέρασα κ την 2,1 κ πηγαίνει σφαιρίδι!
sargos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 den 3erw an to f8eirei pantws glytwneis to softreboot to opoio isws na dhmiourghsei kapoio problhma. Ean mporeis na to allaxeis na to kaneis oposdipote, kathos i leitourgia tou v1.0 se sxesi me ta metagenestera einai arketa thoribodeis kai synepos logika ftheiroun to laser tis suskeuis.
Socratis_g Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 η έκδοση 3,0 tou opa που θα είναι stelth σημαίνει ότι θα παίζει όλα τα regions?
telegamesvg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εχει κανεις εμπειρια απο xbox360 με εγκατεστημενο το devilmod 360?? http://www.grmods.com/modchips/devil/mod360.htm
Daredevil Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εχει κανεις εμπειρια απο xbox360 με εγκατεστημενο το devilmod 360??http://www.grmods.com/modchips/devil/mod360.htm to opoio DEN douleyei me hitachi
telegamesvg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δηλαδη αυτο ...http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?products_id=268 δεν ισχυει ??
Al3xgrc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Re pedes exei parei kanenas Philips DvD?An ta exei testarei kanenas me hitachi as pei tpt,giati exo agorasei kapia ke o Polakis mou ipe oti den pezoune se afton,aksizi ton kopo na riskarw h na ta kratisw gia tenies...
Stormwatch Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Τα Philips σε μενα παιζουν με Hitachi αλλα με πολυ χειροτερη συμπεριφορα σε σχεση με Verbatim ή Ridisc.Εχω βεβαια το παλιο firmware οποτε με το τελευταια μπορει η συμπεριφορα τους να ειναι καλυτερη...
sargos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δηλαδη αυτο ...http://www.sonypsp.gr/catalog/product_info.php?products_id=268[/url'] δεν ισχυει ?? Mia xara paizei to Hitachi me dual chip, alla logo duskolis topothetisis sunithos ginetai mono se periptosi blabis: http://grmods.com/forum/viewtopic.php?t=1378
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.