Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σας...

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια..Όσον αφορά την αντιγραφή παιχνιδιών.

Κατέβασα το pro6 από torrent και είναι περίπου 6,3 gb..Κάποιος από το forum μου είπε να χρησιμοποιήσω το img burn.Το έκανα αλλά μου λέει ότι το δισκάκι των 4,7 gb είναι μικρό.Και γι'αυτό πήγα και αγόρασα ένα των 8,5 gb.Αλλά δεν μου το αναγνωρίζει το πρόγραμμα.Μήπως έχει κανείς κάποια καλή ιδέα για το πως θα καταφέρω να παίξω το pro στο Xbox 360 τελικά..

Εννοείται πως η κονσόλα είναι crackαρισμένη..

Ευχαριστώ για όλα!!!

Δημοσ.

To dvdrw ypostirizei double layer dvd discs? Giati an moy les oti to imgburn 2.3.2.0 den vlepei katholoy to double layer dvd tote kati paizei me to dvdrw soy kai oxi me to imgburn. Telos min xexaseis na anoixeis to arxeio .dvd(wste na grapsei to swsto layerbreak) kai OXI to iso arxeio apo to torrent poy katevases.

Gia na sigoyrepseis oti to dvdrw soy ypostirizei double layer dvd disc vale mesa sto drive to adeio dvd kai anoixe to nero. dokimase na valeis na grapsei ena arxeio kai pata record alla min patiseis egrafei des apla an soy exei tin epilogi taxititas egrafis h' oxi? An tin exei tote ypostirizei double layer dvd to drive soy an oxi tote den ypostirizei kai prepei poly apla na agoraseis allo dvdrw drive.

Δημοσ.

Βασικά αυτό για το dvd-recorder μου δεν ξέρω τι παίζει(όσον αφορά αυτό που μου είπες).Και όσο για το img burn..Βάζω μόνο την μορφή dvd και όχι την iso.Τουλάχιστον αυτό μου ζητάει το πρόγραμμα από μόνο του!!Αν δεν παίζει η δουλειά με το double layer dvd,τί μπορώ να κάνω??Αν το βάλω στον σκληρό της κονσόλας??Θα γίνει τίποτα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...