theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά είμαι και εγώ στα πρόθυρα να αποκτήσω ένα 360, μέσω διαγωνισμού (αν η τύχη μου δουλέψει ). Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και αρκετά extra που βρήκα από δω και κει στο net. Σε όσα tutorial έχω διαβάσει, λένε πως όταν ανοίξεις το 360 πρέπει να κάνει γείωση με το pc για να μην κάνει βραχυκύκλωμα. Ισχύει ή είναι υπερβολές? Πως μπορώ να καταλάβω αν το frimware που πάω να βάλω είναι το σωστό? επειδή βλέπω πως κυκλοφορούν διάφοροι άσχετοι δικά τους frimware. Θα με προειδοποιήσει το flash utility για κάτι αντίστοιχο? Επίσης να σας ρωτήσω κάτι χαζό? Ολα τα drives μπορούν να διαβάσουν τα verbatim? Είναι κομματάκι ακριβά και δεν θέλω να παν χαμένα..
jimaros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ipomoni jimare Eimai ikanos na alla3w apo pal se ntsc to 360 m gia na to pai3w!!:mrgreen:
teofross Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Eimai ikanos na alla3w apo pal se ntsc to 360 m gia na to pai3w!!:mrgreen: Πιστευω οτι θα βγει σε PAL κανονικα αλλα θελει λιγη υπομονη.Δεν βλεπω τον λογω να μην "βγει" σε PAL αφου διατιθεται κανονικα στην ευρωπαικη αγορα.ΚΑι εγω το επαιξα το demo και μου αρεσε παρα πολυ ενω τα ειχα βαρεθει τα WW2 shooters και το περιμενω πως και πως
nzeppos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σε όσα tutorial έχω διαβάσει, λένε πως όταν ανοίξεις το 360 πρέπει να κάνει γείωση με το pc για να μην κάνει βραχυκύκλωμα. Ισχύει ή είναι υπερβολές? Ισχύει. Οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι υπολογίσιμες, οπότε μην το ρισκάρεις. Βρες τίποτα κροκοδειλάκια και γείωσε το σασί του PC με αυτό του 360.
ReZonanZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ερωτησεις: Tα καινουρια Χ360 που θα εχουν θυρα hdmi,λογικα θα εχουν και τις καινουριες ψηκτρες ε;;; Αυτα που κυκλοφορουν τωρα με τις νεες ψηκτρες τι drive εχουν;;Μπορουν να φλασαριστουν η οχι ακομα;;; Αυτα
zaplin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 εχω modded 360 με firmware..η ερωτηση μου ειναι..οταν συνδεω το εθερνετ καλωδιο μερικες φορες, στο dashboard παει να κανει κατι updates.Αυτα τα αφηνω να τα κανει αφοβα ή εχω φοβο για ban? Και κατι αλλο..ηθελα να το χρησιμοποιησω και σαν media center μεσω ethernet..αλλα αποτι βλεπω εχει παραπολλους περιορισμους.Υπαρχει τπτ για να γινει ενα σεβαστο media center?
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχει τπτ για να γινει ενα σεβαστο media center tsou oxi san to xbox1 dld
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Και κατι αλλο..ηθελα να το χρησιμοποιησω και σαν media center μεσω ethernet..αλλα αποτι βλεπω εχει παραπολλους περιορισμους.Υπαρχει τπτ για να γινει ενα σεβαστο media center? μπορεις να streamαρεις οτι θες απο το pc σου με το media player ή μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιον transcoder. ακουγονται ψιθυροι για native support divx, xvid κ.α., υποτιθεται πως κατι μεγαλο ετοιμαζει η m$ σχετικα με αυτα γενικοτερα -και εξω απο τα πλαισια του 360-, αλλα τιποτα επισημο προς το παρον.
trojan21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ego pedia exo katevasi kai ntsc pexnidia kai pezo kanonika to piga sena magazi prin 7 mines kai ine kampana px, XGD2DVD_NTSC...ghost recon 2 kanonika pezi ....
aggelos7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ego pedia exo katevasi kai ntsc pexnidia kai pezo kanonika to piga sena magazi prin 7 mines kai ine kampana px, XGD2DVD_NTSC...ghost recon 2 kanonika pezi .... το XGD2DVD_NTSC δεν εχει σχεση. απλα τυχαινει η εκδοση να ειναι region free. και οι PAL εκδοσεις τον ιδιο τιτλο εχουν. Οι PAL κονσολες πεζουν PAL + Region Free. Δεν γινεται να πεξουν NTSC/U/JAPAN παιχνιδια.
trojan21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 pos katalavenis an ine region free?kai den to lei puthena ...katevazo to medal of honor tsampa ntsc?/
ReZonanZ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 pos katalavenis an ine region free?kai den to lei puthena ...katevazo to medal of honor tsampa ntsc?/ Το medal of honor airborne που κατεβαζεις δεν ειναι region free.Συνηθως αν ειναι region free ή οχι το λεει στα comments του torrent... Α ναι κ με τις δικες μου ερςτησεις τι θα γινει;;; Tα καινουρια Χ360 που θα εχουν θυρα hdmi,λογικα θα εχουν και τις καινουριες ψηκτρες ε;;; Αυτα που κυκλοφορουν τωρα με τις νεες ψηκτρες τι drive εχουν;;Μπορουν να φλασαριστουν η οχι ακομα;;;
teofross Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Tα καινουρια Χ360 που θα εχουν θυρα hdmi,λογικα θα εχουν και τις καινουριες ψηκτρες ε;;; Στο νετ ειχα διαβασει καπου οτι τα καινουργια elite (τα πρωτα απο την παραγωγη) ΔΕΝ ειχαν την καινουργια ψυκτρα ντε και καλα.Δεν ξερω αν οντως ισχυει αλλα καλυτερα ψαξτο λιγο παραπανω.
jimaros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 pos katalavenis an ine region free?kai den to lei puthena ...katevazo to medal of honor tsampa ntsc?/ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DDen einai region free....Koita kai to *.nfo.Sorry pal...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.