Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλο το topic,μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τελικά αυτό το πρόγραμμα??που να μπορούμε να παίξουμε αντεγραμμένα παιχνίδια χωρίς να το chipάρουμε??

Δημοσ.

Ρε φίλε δεν είναι δυνατόν να κάτσω και να διαβάζω όλα τα post από 358 σελίδες..Δεν είναι φυσιολογικό..Και γι'αυτό ζήτησα από κάποιον απλάνα μου πει το όνομα του προγράμματος και από κει και πέρα ξέρω που θα το βρω..Και στο κάτω κάτω δεν σε υποχρεώνει και κανείς..

Δημοσ.

δε χρειαζεται να διαβασεις ολες τις 358 σελιδες οπως λες...

ξεκινα με τις πρωτες 5, πανε μετα στην 25 και δες περι τινος λεγεται...

αν δε πανε στην 50...

και ουτο καθεξις

κανε μια μεθοδο ελαχιστων τετραγωνων βρε αδερφε...

Δημοσ.

Paides me ixtreme orismena palia paixnidia paizoun pou exo eno alla den paizoun. Ti simainei ayto, oti ayta pou paizoun tha exoyn asfaleia i etsi kiallios me palia den prepei na mpo sto live?

Kai ti prepei na kano gia na paiksoun me asfaleia ola? Mporo na ta kano stealth?

Δημοσ.

geia xara paidia meletisa ta posts se auto to topic kai eimai sto amin gia na kano epitelous to polipothito flasharisma.eimai katoxos enos 360 me hitachi rom 47d kai thelo na kano me to tropo me to braxikikloma.exo sindesei to rom me to pc me sata,kai apo to kalodio to allo dipla sto sata sto roma to aspro...exo bgalei to 9 kai to 0?ti na kano tora.episis blepo oti kikloforoune fola extreme flashs...ktlp exte kati na mou protinete gia tin parousa xroniki stigmi?kati sigkekrimeno?episis psaxno gia antigrafiko exo auti tin stigmi to nec 3520 dula layer...xreiazete na agoraso allo?akousa kati gia to nec to 111d?epsaxa sto eshop alla den to brika mallon den to dinoune pia...exete na protinete kapoio??episis pia cdakia na paro gia copies?euxaristo poli pisteuo na me boithisete gt edo kai 2 mines den brisko lisi!thnx again

Δημοσ.

Νομίζω ότι στο Hitachi 47d δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το κόλπο με το βραχυκύκλωμα, εγώ τουλάχιστον που έχω κάτι παρόμοιο (αν όχι το ίδιο, δεν θυμάμαι πια!) δεν χρησιμοποιήσα καθόλου το κόλπο αυτό. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι στο PC σου έχεις SATA chipset συμβατό με των Hitachi... Δυστυχώς δεν θυμάμαι πώς ακριβώς γίνεται το κόλπο με τα crossed wires, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω, έχω όμως κάτι περσινούς οδηγούς που δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα (λογικά ισχύουν). Αν χρειαστεί, θα σε βοηθήσω.

Τα "fola extreme flashs" που λες (ό,τι κι αν εννοείς) θα σου χρησιμεύσουν μόνο αν σκοπεύεις να αλλάζεις το firmware του dvd κάθε τρεις και λίγο (είτε για να έχεις τη νεότερη έκδοση των πειραγμένων firmware, είτε για να παίζεις online κλπ). Θα σου πρότεινα να "φτιάξεις" πρώτα το 360 σου και αναλόγως πώς θα προχωρήσει η ενασχόλησή σου με την κονσόλα, να αποφασίσεις για την αγορά ενός τέτοιου add-on ή όχι.

Προσωπικά, φλάσαρα το 360 τη δεύτερη μέρα μετά που το αγόρασα (πριν 10 μήνες) και δεν ξανασχολήθηκα με firmware upgrades (δεν παίζω xbox live). Απλώς χρειάστηκε να το ανοίξω μερικές φορές ακόμα για... άλλους λόγους (το περίφημο rubber-band κόλπο κλπ, μην ρωτήσετε πάλι τι είναι αυτό!)

Μου φαίνεται ότι και το NEC 3520 γράφει παιχνίδια για το 360, αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι που κατάφεραν να γράψουν σωστά, ενώ άλλοι δεν έβγαλαν ποτέ άκρη με το 3520 και τελικά αγόρασαν το 111D.

Βέβαια δεν υπάρχει NEC 111D. Προφανώς αναφέρεσαι στο Pioneer 111D. Αυτό το έχουν πλέον ελάχιστα μαγαζιά (στο skroutz.gr το δείχνει μόνο σε ένα). Αλλά μπορείς να αγοράσεις το καινούριο Pioneer 112D, που το πουλάνε σχεδόν όλοι. Την ίδια -εγγυημένη- δουλειά θα σου κάνει. Τα +R dual layer δισκάκια είναι τόσο ακριβά, που μόνο για δοκιμές δεν είμαστε!

Για software αντιγραφής προτείνω το ImgBurn (μην ξεχάσεις να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο Layer Break).

Από δισκάκια, αυτά που συνιστώνται από τους περισσότερους είναι τα Verbatim +R DL, έχω γράψει δεκάδες τέτοια (σε ταχύτητες 6x - 8x) και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ κανένα. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές άλλες +R DL μάρκες που μπορείς να κοιτάξεις (ακόμα και τα Intenso που είναι αρκετά δημοφιλή, λόγω Πλαισίου).

Επίσης αν σε ενδιαφέρει η περίπτωση να κρατάς κόπιες από original παιχνίδια (είτε δικά σου, είτε από κανένα video club) μπορείς να αγοράσεις και το Samsung SH-D162C (μπαίνει σε PC, με firmware του Kreon και διαβάζει τα original 360 δισκάκια για να φτιάξεις images).

Δημοσ.
geia xara paidia meletisa ta posts se auto to topic kai eimai sto amin gia na kano epitelous to polipothito flasharisma.eimai katoxos enos 360 me hitachi rom 47d kai thelo na kano me to tropo me to braxikikloma.exo sindesei to rom me to pc me sata,kai apo to kalodio to allo dipla sto sata sto roma to aspro...exo bgalei to 9 kai to 0?ti na kano tora.episis blepo oti kikloforoune fola extreme flashs...ktlp exte kati na mou protinete gia tin parousa xroniki stigmi?kati sigkekrimeno?episis psaxno gia antigrafiko exo auti tin stigmi to nec 3520 dula layer...xreiazete na agoraso allo?akousa kati gia to nec to 111d?epsaxa sto eshop alla den to brika mallon den to dinoune pia...exete na protinete kapoio??episis pia cdakia na paro gia copies?euxaristo poli pisteuo na me boithisete gt edo kai 2 mines den brisko lisi!thnx again

File egw exw kanei to kolpo me to vraxukuklwma kai etsi opws to eixa ftia3ei de dietrexe kanena kindyno to 360 m.Xreiazesai apla liges (elaxistes gi ayto) gnwseis hlektronikwn..An 8es leptomereies just P.M.

Δημοσ.
Medal_of_Honor_Airborne_NTSC_XBOX360-CCCLX.

Ayto ti leei ???To tsimpame h perimenoume mhn paei tsampa to diskaki?

Ap' oti eida sto arxeio egrafe "Region: NTSC/U Only - (not region free)"..:(:(:(:(:(:( Alh8eyei?:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...