Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia sas mages,

Prosfata agorasa ena 360. Mipos tha mporouse kapios na mou pei pou mporo na bro plirofories gia to pos tha to ''pirakso''? Opos katalabenetai einai poli diskolo na diabaso tis 357 selides me posts....

Efxariso

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα

Είμαι κάτοχος (μολις) ενος XBOX 360

Αν και ξέρω οτι θα παρεξηγηθούν καποιοι εχω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το φλασαρισμα της συσκευής

Πριν αρχισετε να πεσετε με τα μουτρα (να με φατε) πανω μου, θα πρεπει να σας πω πως γνωρίζω περι πειρατίας και πως ειναι παρανομο το θεμα αυτο.

Παρακαλώ Οσοι θέλουν μπορουν να μου απαντήσουν

Σκέφτομαι να το φλασάρω για να παιζω καποια παιχνιδια τα οποια θα κατεβάζω απο Torrent.

ΟΜΩΣ

επειδη παιζω και ΑΓΟΡΑΖΩ πολά γνήσια παιχνίδια θα ήθελα να ρωτήσω αν το φλασάρω αν με τα γνήσια παιχνίδια θα εχω κίνδυνο για ban του account μου

Με αλλα λόγια ελένχουν τον δίσκο αν ειναι γνήσιος ή ελένχουν to firmware;

αν δηλαδή παιζω στο LIVE με αυθεντικα παιχνίδια κινδυνέυω;

Δημοσ.
Καλησπέρα

Είμαι κάτοχος (μολις) ενος XBOX 360

Αν και ξέρω οτι θα παρεξηγηθούν καποιοι εχω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το φλασαρισμα της συσκευής

Πριν αρχισετε να πεσετε με τα μουτρα (να με φατε) πανω μου, θα πρεπει να σας πω πως γνωρίζω περι πειρατίας και πως ειναι παρανομο το θεμα αυτο.

Παρακαλώ Οσοι θέλουν μπορουν να μου απαντήσουν

Σκέφτομαι να το φλασάρω για να παιζω καποια παιχνιδια τα οποια θα κατεβάζω απο Torrent.

ΟΜΩΣ

επειδη παιζω και ΑΓΟΡΑΖΩ πολά γνήσια παιχνίδια θα ήθελα να ρωτήσω αν το φλασάρω αν με τα γνήσια παιχνίδια θα εχω κίνδυνο για ban του account μου

Με αλλα λόγια ελένχουν τον δίσκο αν ειναι γνήσιος ή ελένχουν to firmware;

αν δηλαδή παιζω στο LIVE με αυθεντικα παιχνίδια κινδυνέυω;

Στο τελευταίο ban wave του μαίου, η MS έλεγχε το dvd , το οπτικό μέσο.

Και πιθανότατα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να σε ελέγξουν.

Ωστόσο, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει 100% (ούτε καν ο c4eva:razz: )

ότι κάποια στιγμή ίσως καταφέρουν να ανιχνεύσουν και firmware. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, αλλά από όσα έχω διαβάσει πάντως, είναι αρκετά μακρινό σαν ενδεχόμενο αυτό.

Οπότε, λογικά, με τα αυθεντικά dvds δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά ανίχνευση firmware. Με δική σου ευθύνη όμως, σου υπενθυμίζω.

Και φυσικά, προσοχή αυτόν τον μήνα, έρχεται το Halo 3 και υπάρχει ύποπτο παρελθόν.:mrgreen:

EDIT : Forza Milan!!!

Δημοσ.
Στο τελευταίο ban wave του μαίου, η MS έλεγχε το dvd , το οπτικό μέσο.

Και πιθανότατα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούν να σε ελέγξουν.

Ωστόσο, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σε διαβεβαιώσει 100% (ούτε καν ο c4eva:razz: )

ότι κάποια στιγμή ίσως καταφέρουν να ανιχνεύσουν και firmware. Δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις, αλλά από όσα έχω διαβάσει πάντως, είναι αρκετά μακρινό σαν ενδεχόμενο αυτό.

Οπότε, λογικά, με τα αυθεντικά dvds δεν θα έχεις πρόβλημα όσον αφορά ανίχνευση firmware. Με δική σου ευθύνη όμως, σου υπενθυμίζω.

Και φυσικά, προσοχή αυτόν τον μήνα, έρχεται το Halo 3 και υπάρχει ύποπτο παρελθόν.:mrgreen:

EDIT : Forza Milan!!!

Σε ευχαριστώ φιλε μού. θα το φλασάρω και θα αγοράσω καποια γνησια παιχνίδια (για το live) και το πολύ πολύ ας με κανουν ban. δεν θα πεθανουμε κιολας μορε αδερφε!! εξαλου αυτοι θα χάσουν γιατι ετσι δεν θα ξανα παρω κανενα γνησιο!!

ερωτηση Νο 2: Υπάρχει κανενα tutorial για το φλασάρισμα; η να σκασω καμια 50ευρόπουλα για να μου το κανουν;;;; εχω αρκετη πειρα απο PC hardware και software..

ερωτηση Νο 3:Όπως εψαξα λίγο στο φορουμ αυτο είδα πως μιλουσατε για διαφορες Μάρκες σε drives . πχ hitachi,samsung. Καθε Συσκευή έχει διαφορετικό Drive; και αν ναι πως ξέρω ποιο έχω εγω;

Δημοσ.

2.Yπάρχει ναι(θα κοιτάξω να το βρω και θα στο στείλω με email.

3.Θα το δείς είτε ανοίγοντας το πορτάκι ανάλογα με τις τρύπες(κυκλοφορούν φωτο που δείχνει ποιο είναι ποιο) που θα έχει η ανοίγοντας το 360.

Δημοσ.
Re paidia prospa8w 2 meres twra na syndesw to 360 sto xlink kai den ta katafernw..To exei syndesei kaneis apo dw????

me 360 games den mporeis na paixeis sto xlink

mono an exeis xbox1 games(auta den exoun ping limit)

egw to exw to xlink kai den antimetwpizw kanena problhma me to ping mou

Δημοσ.
me 360 games den mporeis na paixeis sto xlink

mono an exeis xbox1 games(auta den exoun ping limit)

egw to exw to xlink kai den antimetwpizw kanena problhma me to ping mou

Pou to 3e8apses to post re man???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kaneis la8os pantws nomizw giati an koita3eis sto para8yro tou xlink paizoun arketoi paixtes games tou 360..Tora se eida sto msn.:-D.Sorry..P.M.

Δημοσ.
Pou to 3e8apses to post re man???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kaneis la8os pantws nomizw giati an koita3eis sto para8yro tou xlink paizoun arketoi paixtes games tou 360..Tora se eida sto msn.:-D.Sorry..P.M.

Αν κ δεν έχω ασχοληθεί, όσοι παίζουν πρέπει να έχουν ping κάτω του 30 ή 40 (προφανώς από την ίδια ΄χωρα) ειδάλλως τζίφος.... Με το χβοχ1 δεν υπήρχε τέτοιος περιορισμός....

Δημοσ.

Εεεε, για να παίξω το Stranglehold θέλει update, τι κάνουμε? Επισήμως δεν έχω μπαναριστεί, αλλά έχω να μπω στο live από το Μάιο. Ήρθε η ώρα για μπάνιο ή μπορεί να γίνει αναίμακτα το update?

Δημοσ.
Εεεε, για να παίξω το Stranglehold θέλει update, τι κάνουμε? Επισήμως δεν έχω μπαναριστεί, αλλά έχω να μπω στο live από το Μάιο. Ήρθε η ώρα για μπάνιο ή μπορεί να γίνει αναίμακτα το update?

mia dokimi tha se peisei....

Δημοσ.

Εγω εκανα update και ολα οκ!!Βασικα ειναι το dashboard update που εγινε πριν λιγο καιρο...

Δημοσ.

Xtes to bradaky eipa na bo Live na paixo ligo kai eida pos mou exei erthei ena neo minyma....

Bika kai diabasa to minyma....

Htan apo to Xbox Live Service kai me enimerone pos to Live tha einai offline gia kapoies ores stis 10 Sept logo update....

Syberasma (diko mou): paixte oso prolabete mexri tis 10 tou mina, giati meta blepo banakia... xeimerina banakia! ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...