F.E.N.R.I.R Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 κι ομως το blue dragon εχει πληθωρα τροπων να φτιαξεις το team οπως γουσταρεις. Nai alla sthn telikh sou dinei th dyntatothta na pareis olla ta skill se oles tis classes kai akomh kai na tis maxareis olles(dhladh na xeis xrono gia level up). Ti leme twra...
timekeeper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλα επειδή ενδιαφερομαι για το elite οταν hackαριστεί, θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με hackαρισμένο xbox και γνήσια παιχνίδια... Το να σε κάνουν ban επειδή οι κόπιες δεν είναι stealth, έχει περάσει προ πολλού. Πλέον όλες οι κόπιες είναι stealth. Αλλά μιλάμε ότι η MS τσεκάρει πλέον πράγματα όπως οι χρόνοι απόκρισης του dvd-rom! To Elite είναι πολύ κοντά στο σπάσιμο, αφού βρέθηκε τρόπος να ριπαριστεί το firmware του BenQ (είναι το dvd που έχουν τα περισσότερα Elite).
Deos24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ! Οπότε μάλλον δεν θα το ρισκάρω για αρχή να δώσω 500 ευρώ και να φάω και κανένα μπαν... Οπότε θα το πάρω και αν και όταν βγει firm που να μην κινδυνεύω τότε βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ!
Wolfidis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ!Οπότε μάλλον δεν θα το ρισκάρω για αρχή να δώσω 500 ευρώ και να φάω και κανένα μπαν... Οπότε θα το πάρω και αν και όταν βγει firm που να μην κινδυνεύω τότε βλέπουμε... Ευχαριστώ πολύ! Den iparxei tetoia periptwsi... Otan flashareis pairneis ta riska sou. Panta 8a iparxei to endexomeno tou Baniou.
xaros73 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω παντως δεν ξερω ουτε τι FW εχει, εχω Samsung ms28, και δεν εχω παει για μπανιο ακομα (ευτυχως γιατι εχω 12μηνη...). ixtreme παντως δεν ειναι γιατι δεν ειχε βγει τοτε. Τι να πω, εχω μπαρμπα στην ακατανομαστη φαινεται...
pinakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Να ρωτήσω και κάτι χαζό.... Παίζει μελλοντικά τα παιχνίδια να ζητάνε το τελευταίο ms update για να παίξουν offline ? (Αλλά psp) ? και η m$ να έχει βγάλει update που να μπλοκάρει το firmware και να μην μπορείς να παίξεις έστω και offline ?
StavrosD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, η αν κυκλοφορήσει τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να το λέει έξω στο κουτί του. Πολλοί χρήστες δεν έχουν DSL. Αν κυκλοφορήσει παιχνίδι που θέλει το τελευταίο update, θα πρέπει κάποιος να επωμιστεί το κόστος της αναβάθμισης για όσους δεν έχουν dsl, και ποιός θα το αναλάβει; Ο καταστηματάρχης που πούλησε το παιχνίδι; Την κονσόλα; Η MS; Η εταιρεία που έφτιαξε το παιχνίδι;
pinakas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Αν και μιλάμε για μελλοντικά πράγματα που ίσως δεν γίνουν ίσως να έχουν το update τα ίδια τα παιχνίδια όπως το psp. (Οχι και πως η SONY έκανε τίποτα αλλα λέμε τώρα)
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 kapoia games kanoun offline update px the darkness
Daredevil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, η αν κυκλοφορήσει τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να το λέει έξω στο κουτί του.Πολλοί χρήστες δεν έχουν DSL. Αν κυκλοφορήσει παιχνίδι που θέλει το τελευταίο update, θα πρέπει κάποιος να επωμιστεί το κόστος της αναβάθμισης για όσους δεν έχουν dsl, και ποιός θα το αναλάβει; Ο καταστηματάρχης που πούλησε το παιχνίδι; Την κονσόλα; Η MS; Η εταιρεία που έφτιαξε το παιχνίδι; lol koita stavro, malon agnweis oti ta updates pleon periexonte sta kanouria paixnidia opote oute dsl 8es oute tpt
johnnypatras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, η αν κυκλοφορήσει τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να το λέει έξω στο κουτί του.Πολλοί χρήστες δεν έχουν DSL. Αν κυκλοφορήσει παιχνίδι που θέλει το τελευταίο update, θα πρέπει κάποιος να επωμιστεί το κόστος της αναβάθμισης για όσους δεν έχουν dsl, και ποιός θα το αναλάβει; Ο καταστηματάρχης που πούλησε το παιχνίδι; Την κονσόλα; Η MS; Η εταιρεία που έφτιαξε το παιχνίδι; Κι όμως ισχύει. Πολλά παιχνίδια δεν παίζουν αν δεν έχεις το τελευταίο update. Είναι ενσωματωμένο όμως στο dvd του παιχνιδιού και σου ζητά update. Το κάνεις; Παίζεις στη συνέχεια το παιχνίδι κανονικά. Δεν το κάνεις;; Δεν το παίζεις.;-) και η m$ να έχει βγάλει update που να μπλοκάρει το firmware και να μην μπορείς να παίξεις έστω και offline ? Αυτό μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συμβεί.
Pytzamarama Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Stranglehold_XBOX360-CCCLX Region free
snik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ayto prepei na leei poli apo kati screenshots pou exo dei...genika tetoiou styl paixnidia m'aresoun
Blackjim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Lego.Bionicle.Heroes.PAL.MULTI3.XBOX360-DRabbits Harry.Potter.And.The.Order.Of.The.Phoenix.USA.XBOX360-APATHY Auta lene tipote? ( to stranglehold einai max payne style )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.