Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ante kai na vgei to eternal sonata.

To blue dragon htan sxedon metrio(oxi oti perimenw to eternal sonata na einai poly kalytero).

Den tha katalavoun pote oi giaponezoi oti theloume non-linear story kai kanoniko rpg gameplay.

As peksei kanas giaponezos baldur's gate h planescape torment h diablo h oblivion h icewind dale h FALLOUT!!! h estw kapoio apo ta tosa koryfaia western rpgs kai tote mporei na doume kana aksiologo j-rpg.

Δημοσ.

Den tha katalavoun pote oi giaponezoi oti theloume non-linear story kai kanoniko rpg gameplay.

As peksei kanas giaponezos baldur's gate h planescape torment h diablo h oblivion h icewind dale h FALLOUT!!! h estw kapoio apo ta tosa koryfaia western rpgs kai tote mporei na doume kana aksiologo j-rpg.

:mrgreen: χλωμον. και εχεις μπερδεψει την εννοια της αξιας και της προτιμησης.

πχ το two worlds ειναι ενα μαπα wrpg, το bluedragon ειναι ενα αριστο jrpg ;)

κατα τα αλλα, οι γιαπωνεζοι φτιαχνουνε για την παρτη τους, και ειναι σιγουρο οτι τα προτιμανε ετσι.

και το blue dragon ειναι κατα παραγγελια της m$ κιολας παραδοσιακο.

οι γιαπωνεζοι σιγουρα εχουνε δοκιμασει και hamburgers και pizza, αλλα δεν ειδα ακομα να αλλαξουνε την συνταγη τους για το σουσι..

;)

σημασια εχει οτι ειναι ενα εξαιρετικο oldschool j-rpg, και οχι αν καποιος προτιμαει τα w-rpgs

οσο για εξισου αριστα w-rpgs, καλομελετα κι ερχονται. ;)

Δημοσ.
:mrgreen: χλωμον. και εχεις μπερδεψει την εννοια της αξιας.

οι γιαπωνεζοι φτιαχνουνε για την παρτη τους, και ειναι σιγουρο οτι τα προτιμανε ετσι.

σιγουρα εχουνε δοκιμασει και hamburgers και pizza, αλλα δεν ειδα ακομα να αλλαξουνε την συνταγη τους για το σουσι..

;)

σημασια εχει οτι ειναι ενα εξαιρετικο oldschool j-rpg, και οχι αν καποιος προτιμαει τα w-rpgs

οσο για w-rpgs, καλομελετα κι ερχονται.

Nai to paradexomai, epithdes evala theloume giati exw pseilo aganakthsei m'ayta ta final fantasy typou rpgs.

Den mporoune na s' afhsoune na kaneis perissoteres epiloges dhladh.

Estw na ftiaxneis tous xarakthres opos theleis...

To an oi xarakthres sou tha g@m@n kai tha dernoun h tha tous kanoun me ta kremydakia na eksertate apo dikes sou epiloges kai oxi apo to poso xrono exeis gia na kaneis level up.

Δημοσ.
Τώρα με ixtreme παίζεις μια χαρά. Στο επόμενο dashboard update κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τίποτα.

Γνώμη μου, τσίμπα την core και τα 2-3 παιχνίδια που σπέρνουν online (GoW, Halo3, CoD4) τα πέρνεις original. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Για να καταλάβω, σε banάρουν μόνο και μόνο αν έχεις το firm, ή σε banάρουν αν πας να πάιξεις online χωρίς να έχεις το παιχνίδι;;;

Έτσι κι αλλιώς οσα θέλω να παίξω online θα τα πάρω γνήσια..

Αλλα επειδή ενδιαφερομαι για το elite οταν hackαριστεί, θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω πρόβλημα με hackαρισμένο xbox και γνήσια παιχνίδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...