Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μολις με έριξες από τα σύννεφα...

κάγκελο...

Αντε τώρα να πάω για καμία αναβάθμιση στο pc γιατί δεν με βλέπω καλα....

Μααα... αφού έχει scart!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ante pali ta idia.... Re pote tha katalavaite pws den eimai o fits....

Mallon milaw se toixo giati den katalavainete...

ti na pw pera apo ekei den exw na pw kati allo.

Yparxei periptwsi ena save enos paixnidioy na kanei to xbox360 na vgazei to minima "dirty disc please clean the disk and retry" an einai sindedemenos o skliros diskos(poy doylevei mia xara se alla save) sto bioshock moy vgazei ayto to minima me to poy xekinaei to paixnidi alla otan vgalw ton skliro disko to paixnidi doylevei perifima. To exw grapsei se philips dual layer dvd disk alla den nomizw na ftaiei ayto giati xwris ton skliro disko doylevei mia xara. Eseis ti lete na ftaiei?

Δημοσ.
Ante pali ta idia.... Re pote tha katalavaite pws den eimai o fits....

Mallon milaw se toixo giati den katalavainete...

ti na pw pera apo ekei den exw na pw kati allo.

Yparxei periptwsi ena save enos paixnidioy na kanei to xbox360 na vgazei to minima "dirty disc please clean the disk and retry" an einai sindedemenos o skliros diskos(poy doylevei mia xara se alla save) sto bioshock moy vgazei ayto to minima me to poy xekinaei to paixnidi alla otan vgalw ton skliro disko to paixnidi doylevei perifima. To exw grapsei se philips dual layer dvd disk alla den nomizw na ftaiei ayto giati xwris ton skliro disko doylevei mia xara. Eseis ti lete na ftaiei?

kai ego to idio provlima exo alla den dokimasa auto pou les xoris disko...tha to dokimaso argotera.Otan epilego ti epipedo diskolias thelo kai meta kanei to loading e ekei kolaei kai leei na kathariso to diskaki...xserei kaneis ti mporei na ftaiei?

Edit:telika oute xoris disko doulepse to idio error mou vgazei...

Δημοσ.

με το clone cd το εγραψα,για να σιγουρευτω οτι δεν ειχε προβλημα η εγγραφη εγραψα και 2ο δισκακι αλλα και σε αυτο λεει το ιδιο λαθος στο ιδιο σημειο.Μηπως φταιει οτι τα δισκακια ειναι μουφα?Επειδη δεν βρηκα verbatim,tdk και πηρα κατι ricoch.Παντως το blue dragon που εγραψα με τα ιδια δισκακια παιζει κανονικα

Δημοσ.
no ixtreme... :-x

start xdvdmulleter

view iso details click next

load the iso wherever you may have it click next

at the bottom select video click insert video

should say attempt to insert video file based on PFI details click yes

now its iXtreme Compatible

Δημοσ.

storm se ola ginete etsi?pantos merika dvd pou ta vazo mesa den mou ta vlepi kai mou lei bad video files kati tetio kai meta error.pantod afta ta iso pou ta exo mesa ston ipologisti mou ta vlepi.pantos peripou ola ta paixnidia pou ta exo kiolas antigrapsi se dvd kai ta evala sto dvd rom mou patisa apo to emmulator na ta di lei pos iso load kai meta patao next gemisi i mpara kai meta lei bad video files kai me patai stin kirio menu.aa kai kati allo.piga simera na grapso ena paixnidi pou mou edose enas filos mou[nba 2k7]itan poli gratsounismeno kai piga sto clone cd kai patisa to proto pou lei apo ton diskou na sou kani image kai mou ipe pos i anagnorisi oloklirithoke xoris na exi provlimata.piga na to graptso kai sto 36 % mou evgale provlima.giati?evala na to grapso me hp dvds.mipos ftei afto?exo lg writer kai me ton idio tropo exo grapsi kai alla paixnidia alla exo vali verbatim kato sto writter mou.

pantos peripou ola ta paixnidia pou ta exo kiolas antigrapsi se dvd kai ta evala sto dvd rom mou patisa apo to emmulator na ta di lei pos iso load kai meta patao next gemisi i mpara kai meta lei bad video files kai me patai stin kirio menu.

Δημοσ.
Μααα... αφού έχει scart!

η μόνη θετική απάντηση για όσα ρώτησα:(

Ηλπιζα ότι το xbox 360 θα έκανε για τα πράγματα που ήθελα, αλλά για να τα κάνει θέλω αναβάθμιση pc + xbox360 + media extender ασύρματο( καλώδιο εθερνετ δεν γίνεται να πετάξω από το δωμάτιο μου στο σαλόνι αφού είναι σε διαφορετικούς ορόφους) για streaming = ΑΣΥΜΦΟΡΟ

δεν ξέρω τι να κάνω πλεον.. μάλλον αναβάθμιση, τουλάχιστον για παιχνίδια και hd και την τηλεόραση του σαλονιού θα δω πώς θα την βολέψω..

Δημοσ.

merikes erwtiseis guys:

ena xbox360 me imerominia paragwgis 04/2006 ti samsung drive tha exei , ms25 i ms28?

to ixtreme kaliptei tis anabatmiseis apo ta proigoumena xtreme , dld an exw 3.3 tha prepei na balw 5.0 gia na exw px to improved reading speed kai meta to ixtreme

i mporw na balo ixtreme kateytheian apo tin 3.3 kai na exw ta improved readin speed?

thanks

Δημοσ.

region free? stealth patched? ,re pedia ti ine afta ego to 360 to edosa se ena magazi kai mu to allaxane to firmware exo katevasi kamia 15 games,kai den ixa kanena provlima.prin kanena 4 mino,kai den exo fai kai ban!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...