mariosk1gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ XBOX 360 ELITE ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ PC ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΠΟΤΕ ΚΟΝΣΟΛΑ" ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ MOUSE. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ PS3.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE ΑΦΟΥ ΤΟ ELITE ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΠΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ DVD ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ISO ΜΕΣΩ ULTRAISO ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ DL DVD? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ? (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) Η ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ "ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ!" Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ!!! (ΠΩΠΩ ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ!!!)
mariosk1gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ LOST PLANET ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ BACK UP, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΤΟ XBOX 360 ΜΕ ΤΟ PC ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ DVD DRIVE ΤΟΥ PC ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ DVD Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ DVD ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ? ΤΟ DRIVE ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙ 7MB ΑΠΟ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-7GB...
modecris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΕΣ..ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ XBOX 360 ELITE ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ! ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ PC ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ "ΠΟΤΕ ΚΟΝΣΟΛΑ" ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ MOUSE. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟ PS3.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE ΑΦΟΥ ΤΟ ELITE ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΠΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ?ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ DVD ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ISO ΜΕΣΩ ULTRAISO ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ ΣΕ ΕΝΑ DL DVD? ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ? (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ) Η ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ! ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ "ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ!" Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ!!! (ΠΩΠΩ ΕΝΑΣ ΒΗΧΑΣ!!!) Κοίτα εδώ Και,σε παρακαλώ,πάτα μιά φορά το κουμπί "caps lock" στο πληκτρολόγιό σου. Μου βγήκαν τα μάτια έξω...
mariosk1gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Πρώτα απ 'ολα ευχαριστώ για την απάντηση σου modecris. Πάτησα στο link που μου έδωσες και όταν πηγαίνω για να κατεβάσω το back up & creation tutorial δεν το κατεβάζει. Προφανώς το έχουν ήδη διαγράψει για να μην παίρνει ιδέες ο κόσμος.. Μήπως σου υπάρχει διαθέσιμη ίσως κάποια άλλη βοήθεια ή το πως μπορώ να βρώ το tutorial κάπου αλλού??
OVERALL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Stormwatch eisai megalos eirwnas. Xwris na prosvalw kai xwris na miwsw kanenan ekana mia poly apli kai logiki erwtisi(Gia to an tha sinexisti h ananewsi - anavathmisi toy xbc) kai esy anti na min apantiseis katholoy(Efoson tha apantages me eirwnia) sinexizeis tin eirwnia soy. Kai ystera vrizeis ton fits79 poy kanei synexeia erwtiseis. Diladi esi me tin sinexomeni eirwnia soy eisai kaliteros???? Fenrir an prosexes kalitera ti lew tha katalavenes oti den me enoxlei oti lete gia ton fits alla me enoxlei poy lete emena fits. Apla anefera ena paradeigma ston stormwatch gia na dei oti ki aytos kanei atastalies opws o fits. Katalaves gia poio logo to sigegrimeno paradeigma...
nikosl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γειά σας παιδιά. Λοιπόν θέλω να πάρω xbox 360 για παιχνίδια αλλά και για να βλέπω τις ταινιούλες μου. Επειδή είμαι νέος στο χώρο θέλω τα φώτα σας. Καταρχας την κονσόλα μπορώ να την βρώ έτοιμη με τσιπάκι ή firmware δεν ξέρω τι βάζουνε, κανονικά οπότε είμαστε οκ από αυτό. Ας αρχίσω τις ερωτήσεις: 1. Μπορώ με κάποιον τρόπο να παίξω ταινίες .avi xvid με εξωτερικούς υπότιτλους? 2.Με ποιό τρόπο μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή στο xbox? Γίνεται με ethernet? 3.Στη συσκευασία η pro έκδοση έχει scart? 4.Μπορεί να αναπαράγει hd ταινίες τουλάχιστον 720p σε .mkv x264? 5.Τα παιχνίδια μπορώ να τα τρέχω από τον σκληρό του? 6.Μπορώ να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι για να παίζω τα παιχνίδια στρατηγικής? αυτά τα λίγα
jimbrav Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Γειά σας παιδιά. Λοιπόν θέλω να πάρω xbox 360 για παιχνίδια αλλά και για να βλέπω τις ταινιούλες μου. Επειδή είμαι νέος στο χώρο θέλω τα φώτα σας. Καταρχας την κονσόλα μπορώ να την βρώ έτοιμη με τσιπάκι ή firmware δεν ξέρω τι βάζουνε, κανονικά οπότε είμαστε οκ από αυτό. Ας αρχίσω τις ερωτήσεις: 1. Μπορώ με κάποιον τρόπο να παίξω ταινίες .avi xvid με εξωτερικούς υπότιτλους? 2.Με ποιό τρόπο μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή στο xbox? Γίνεται με ethernet? 3.Στη συσκευασία η pro έκδοση έχει scart? 4.Μπορεί να αναπαράγει hd ταινίες τουλάχιστον 720p σε .mkv x264? 5.Τα παιχνίδια μπορώ να τα τρέχω από τον σκληρό του? 6.Μπορώ να συνδέσω πληκτρολόγιο και ποντίκι για να παίζω τα παιχνίδια στρατηγικής? αυτά τα λίγα 1. oxi... 2. oxi ...mono streaming 3. nai 4. me ton hd dvd palyer nomizo (o opoios poyliete ksexorista) 5. oxi 6. kanonika oxi....(exei kikloforisei ena third party accessory ) ayta...:)
nikosl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 μολις με έριξες από τα σύννεφα... κάγκελο... Αντε τώρα να πάω για καμία αναβάθμιση στο pc γιατί δεν με βλέπω καλα....
OVERALL Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Otan paizeis me tis wres xbox360 oi 2 psiktres an tis piasete i mia einai apla xliari(H megali ogodes psiktra) kai i alli zemataei(Ayti katw apo to dvdrom) alla to xbox360 doylevei mia xara xwris kokkina lampakia k.t.l. Na anisixw h' einai fisiologiko? An epitrepetai na anevasw mia eikona na sas deixw gia to poia psiktra lew. Eyxaristw poly gia tis apantiseis sas prokatavolika.
johnnypatras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 nikosl , κοίτα στο www.rutime360.com . Όλα γίνονται μέσω streaming από τον υπολογιστή σου βέβαια, αλλά , με λίγο ψάξιμο, το 1 και 4( και το 4 επίσης με υπότιτλους) από τα ερωτήματά σου φυσικά και γίνονται. Στο link που σου έδωσα, ψάξε και επικεντρώσου σε Transcode 360 και TVersity. Θέλει λίγο ψαξιματάκι, αλλά με λίγο κόπο και αν έχεις σχετικά καλό pc και έχεις εγκαταστήει τους κατάλληλους codecs και πακέτα όπως π.χ. το Matroska κλπ. (ειδικά για τα hd videos που ρωτάς το λέω αυτό), θα δουλέψει ικανοποιητικά.
AWERAWER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 alithia ?pao na to katevaso.pal pisteuo etsi?
AWERAWER Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Το να παίζετε το Bioshock και το Blue dragon δεν αποτελεί λόγο να φάτε ban από το Live, μιας και τα παιχνιδάκια δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα; afto pou ipe me provlimatizi ligo.epidi to exo katevasi kai ego kai exo to stealth to firmware iparxi periptosi an pexo live to paixnidi na fao ban?idi exo fai mia forea ban kai pira nea konsola kai tin ksanaflashara.
OVERALL Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Epi tin efkairia mias kai anefere to flasharisma o filtatos awerawer to hitachi f79 flasharete(xwris tin topothetisi tsip) h' einai kai ayto san ta philips-benq poy DEN flasharontai. Eyxaristw poly.
Daredevil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 .... oxi flasharete an 3ekolhseis to tsip apo to board tou dvd-rom kai to topo8ethseis ston katalhlo progammer kai meta pali pisw ta benq den flasharonte epeidh den exei bgei hacked ffirmware. kai nai eimai sigouros kai oxi den toexw dokimasei....aman re fits pantws.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.