Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Krima...Afto pou mou th dinei sta jrpg einai oti einai ypervolika linear...

Toulaxiston na kanane kati sto Blue Dragon. na eixe classes kai na vazame stats(kai na dialegame anamesa se diafora skills blah blah).

Apo j-rpg ta mona pou m'aresan einai to Valkyrie Profile, ta perisottera tales of... kai to eternal sonata(ap' oti exw dei).

Kai entaksei...Apo Final Fantasy apo to iv mexri to vi einai kala paixnidakia.

εχμμ.. τα εχει αυτα που ζητας το blue dragon. για τσεκ ;)

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re seis!!!To gameover.gr exei preview tou blue dragon!!!(Review to lew egw mias kai einai h oloklhrwmenh pal ekdosh).

Kamia dyo selides einai(exei kai videaki gyrw sta 10 lepta)

Dithen oti einai mia preview full ekdosh(Twra apo to gnwsta merh einai h' s'ta alithia telika h ekdosh pou "kykloforei" einai preview ekdosh?)

Δημοσ.

Bioshock 10/10 gia mena, apo to mesimeri den exo xekollisei ;p

Δημοσ.
Re seis!!!To gameover.gr exei preview tou blue dragon!!!(Review to lew egw mias kai einai h oloklhrwmenh pal ekdosh).

Kamia dyo selides einai(exei kai videaki gyrw sta 10 lepta)

Dithen oti einai mia preview full ekdosh(Twra apo to gnwsta merh einai h' s'ta alithia telika h ekdosh pou "kykloforei" einai preview ekdosh?)

xmmmm

<<Η «dream team» των ιαπωνικών RPGs προσφέρει ένα από τα απολαυστικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών>>

http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=X360&art_id=3523&cat_id=3

μπορω να πω οτι συμφωνω με τον τιτλο. τοσο, που θα διαβασω και την παρουσιαση.

p.s. γιατι "δηθεν preview" ρε fernir? αλλο πραγμα το preview build, αλλο αυτο που λες εσυ.

Δημοσ.
Leei mia preview ekdosh tou pou perilamvanei ton prwto disko.

Mallon egrafan to review otan "perifrerotan" mono ayto:

Blue Dragon PAL MULTI3 DISk1-KiNgKooLSaVaS

ειπαμε ηδη οτι υπαρχει preview copy επισημη και οχι απο το θειο ρε fenir :D

Δημοσ.

Kala re seis. Egw den eida na lete pouthena gia mia preview copy.

Tespa.

Skopeyw na parw kana dual-layer writer.

Re P3TRAN mporeis na moy steiles kana pm na me proteineis?

Kses giati...Akousa merikoi den kanoun th douleia.

(Kairos einai etsi ki alliws prepi na parw ena giati mono me cd-writer eimai kai den me kalyptei).

Δημοσ.

Re seis to kserw eidh afto.

Apla poly periergo mou akousthke pou eixan mono ton ena disko.

Dhladh isws den xreiazetai olo to game gia review-preview(telika mperdeythka preview h review htan? Alla sto review exoun th full ekdosh kai to grafoun afou kykloforhsei.

Tespa, mou exie fanei ypopto sthn arxh:grin::grin::grin:

Δημοσ.

exw ena problem me to bioshok -xbox360-usa-dagger

eriksa to fix (ena rar einai poy leipei apo to kanwniko torrent )

to aposimpiesa alla bgazei mono ena iso arxeio to opoio to clonecd to vlepei san arxeio eikonas me plirofories : Τομείς: 3697696

xwreis omws na anaferei layerbrake, eseis me poio program to kapsate? giati olo ayton ton kairo den exw xrisimopoihsei tpt allo para mono to clonecd mias kai moy ta exei grapsei ola epytiximena

Epeiseis psaxnw to test drive gia to x360, exw eidh to blue dragon kai to bioshock, ka8os kai polla alla, menw korydallo an endiaferete kaneis gia "trampes" as moy stilei ena p.m

Δημοσ.

Ftiaxtw monos soy re file to .dvd arxeio siga to pragma.

Akoy ti tha kaneis: tha dimioyrgiseis ena arxeio me to notepad kai mesa tha pliktrologiseis tis exeis entoles:

layerbreak=1913760

to akrives onoma toy iso arxeioy mazi me tin epektasi. p.x. bioshock.iso

meta apla swzeis to arxeio me oti onoma theleis alla PROSOXH!!! me epektasi .dvd

Telos apla grafeis to image trexontas to clonecd h' xbox backup creator h' imgburn epilegontas to arxeio poy dimioyrgises.

Eplizw na voithisa.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...