p3tran Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 μπηκα κι εγω στο club των ΛΑΖΑΡΩΝ, αφου γυρνωντας απο διακοπες <<ανεστησα>> το 360 ενος φιλου μου που εβγαζε 3 λαμπακια. κανονικα δεν θα ασχολιομουνα, αλλα ο ανθρωπος που εχουμε για αυτα τα πραγματα λειπει ολο το μηνα. οποτε εν οψη bioshock κλπ ο κυβος ερριφθη στο φτερο ευχαριστω τον stormwatch για τις πληροφοριες που μου εδωσε για τις βιδες και τις ροδελες το συμπερασμα μου απο την ολη διαδικασια? οποιος εχει χτισει ποτε στη ζωη του pc, θα ειναι χαζος αν στειλει το 360 του 10 ή 15 μερες στην m$ για φτιαξιμο... πιο ευκολη δουλεια απο αυτη δεν υπαρχει: ξεβιδωστε, καθαριστε, τελειωσατε. συμπερασμα 2: αν ποτε καποιο δικο μου καει, θα φτιαξω ΠΟΛΥ σπεσιαλ κατασταση, με custom κουτια κλπ. συμπερασμα 3: ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος οτι καποια πουστια παιζει με την m$ και το 1 δισεκατομμυριο dollars για το fix toy 360. 100% σιγουρος. εχουμε τραβηξει και αρκετες φωτος, νομιζοντας οτι η διαδικασια θα ητανε πιο δυσκολη , οποτε μπορει να σηκωσω καννα tutorial στα ελληνικα. τα λεμε ΛΑΖΑΡΟΣ
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 καλημερα παιδια . Να κανω μια ερωτηση και εγω Υπαρχει καποιος τροπος να παιξουμε παιχνιδια του XBOX LIVE ARCADE στο XBOX αν αυτο δεν ειναι συνδεμενο στο LIVE? π.χ να τα γραψουμε σε καποιο dvd και να τρεξουν απο εκει ? αν ναι εχουμε καμμια σελιδα που να μπορεις να κατεβασεις κατι ?
teofross Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 μπηκα κι εγω στο club των ΛΑΖΑΡΩΝ, αφου γυρνωντας απο διακοπες <<ανεστησα>> το 360 ενος φιλου μου που εβγαζε 3 λαμπακια. κανονικα δεν θα ασχολιομουνα, αλλα ο ανθρωπος που εχουμε για αυτα τα πραγματα λειπει ολο το μηνα. οποτε εν οψη bioshock κλπ ο κυβος ερριφθη στο φτερο ευχαριστω τον stormwatch για τις πληροφοριες που μου εδωσε για τις βιδες και τις ροδελες το συμπερασμα μου απο την ολη διαδικασια? οποιος εχει χτισει ποτε στη ζωη του pc, θα ειναι χαζος αν στειλει το 360 του 10 ή 15 μερες στην m$ για φτιαξιμο... πιο ευκολη δουλεια απο αυτη δεν υπαρχει: ξεβιδωστε, καθαριστε, τελειωσατε. συμπερασμα 2: αν ποτε καποιο δικο μου καει, θα φτιαξω ΠΟΛΥ σπεσιαλ κατασταση, με custom κουτια κλπ. συμπερασμα 3: ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος οτι καποια πουστια παιζει με την m$ και το 1 δισεκατομμυριο dollars για το fix toy 360. 100% σιγουρος. εχουμε τραβηξει και αρκετες φωτος, νομιζοντας οτι η διαδικασια θα ητανε πιο δυσκολη , οποτε μπορει να σηκωσω καννα tutorial στα ελληνικα. τα λεμε ΛΑΖΑΡΟΣ Ωραιος!!!! αντε οταν μπορεσεις αναμενουμε tutorial.Θα σωθει πολυς κοσμος...
AWERAWER Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 file se parakalo pos to ekanes kai den vgazi kokkina lampakia?exo di ta kokkina lampakia 2 fores mexri tora stin proti pethane kai stin deuteri ezise alla den xero gia poso akoma.an mporis file mou pes mou ti kanis. run Λαζαρος run.
Pytzamarama Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 συμπερασμα 3: ειμαι πλεον σχεδον σιγουρος οτι καποια πουστια παιζει με την m$ και το 1 δισεκατομμυριο dollars για το fix toy 360. 100% σιγουρος. Δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη της MS με τα xclamp! Aν το πλακωνε απο την αρχη με βιδες θα ηταν ολα καλυτερα Παντως το απολυτο fix θα ηταν και η επιπλεον αντικατασταση της ψυκτρας της GPU με κατι πιο σοβαρο... Παντως οποιος ειναι "παλιοπαιδο" και δεν μπορει να ελπιζει σε εγγυηση,καλο θα ειναι να προβει στη μοντιφα αυτη για προληπτικους λογους Επισης καλο θα ειναι πριν κλεισουμε το 360 να το αφηνουμε ενα 3λεπτο στο dashboard...
jimbrav Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 ,καλο θα ειναι να προβει στη μοντιφα αυτη για προληπτικους λογους exei ginei idi..proliptika vevea...
Stormwatch Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Επειδη πηρα μερικα pms για τα xclamps ,ανεβασα το tutorial http://rapidshare.com/files/47681438/Relix_s_Xbox_360_X-Clamp_Replacement_Tutorial.pdf.html
saxogeorge Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 για σας.εχω το 360 απο Μαρτιο 2006 και δεν ειχα ασχοληθη με copies,αλλα μονο με original.ΕΙΧΑ (θα καταλαβετε το ειχα) hitachi v37 και το flash-αρα μονος μου τον απριλιο.ολα καλα μεχρι πριν 2 εβδομαδες που εβγαλε το δαχτιλιδη του θανατου.το πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει κατι αφου το ανοιξα και εχασε την εγγυηση,ετσι μου πειρε 150 ευρο την εστειλε Αθηνα και μου εφερε καινουρια.σημερα την πηρα και την ανοιγω,τι να δω,λειπουν οι 6 βιδες που κρατανε το καπακι με το σασι και εχει hitachi v79fk. λεω να πεσω απο το μπαλκονι για τις μαλακιες μοϋ. 1ο:τα 150 ευρο, 2ο:λειπουν οι βιδες και δεν θα το δεκτει οτι το πειρα ετσι ,3ο:το 79fk θελει τσιπακι για να μπει σε modb. 4o:διαβαζω οτι το προβλημα το λυσατε. τα χρηματα μπορω να τα παρω πησω αφου το πηγα για επισκευη οπως λεει η Μ$; ευχαριστω.
p3tran Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 φυσικα δεν ισχυει η επιστροφη χρηματων απο την m$ για τα χρηματα που εδωσες σε καποιο μαγαζι για επισκευη επειδη ησουνα ηδη εκτος εγγυησης. oσο για το προβλημα, βραχυπροθεσμα σιγουρα λυθηκε. αμα ξαναρπαξει θα το γραψω.
Daredevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 για σας.εχω το 360 απο Μαρτιο 2006 και δεν ειχα ασχοληθη με copies,αλλα μονο με original.ΕΙΧΑ (θα καταλαβετε το ειχα) hitachi v37 και το flash-αρα μονος μου τον απριλιο.ολα καλα μεχρι πριν 2 εβδομαδες που εβγαλε το δαχτιλιδη του θανατου.το πηγα σε ενα καταστημα και μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει κατι αφου το ανοιξα και εχασε την εγγυηση,ετσι μου πειρε 150 ευρο την εστειλε Αθηνα και μου εφερε καινουρια.σημερα την πηρα και την ανοιγω,τι να δω,λειπουν οι 6 βιδες που κρατανε το καπακι με το σασι και εχει hitachi v79fk.λεω να πεσω απο το μπαλκονι για τις μαλακιες μοϋ. 1ο:τα 150 ευρο, 2ο:λειπουν οι βιδες και δεν θα το δεκτει οτι το πειρα ετσι ,3ο:το 79fk θελει τσιπακι για να μπει σε modb. 4o:διαβαζω οτι το προβλημα το λυσατε. τα χρηματα μπορω να τα παρω πησω αφου το πηγα για επισκευη οπως λεει η Μ$; ευχαριστω. tsekares na deis mhpws einai hdh flashed?
Daredevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 eprepe na to xes steilei toulaxiston stous grmods, ayto pou ekanan opoios sto ekane tespa htan na sou alla3ei mhtrikh + dvd drive(anagkasthka)mou fainete tsampa edwses 150 diti + to tsip pou xreiazese 8a paei 200+ e epairnes kainourio an kai basika nomizw oti h xclmp method ta ftiaxnei 100%
saxogeorge Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 το 360FW-Toolbox-40 βλεπει οτι υπαρχει gdr-3120l sto pc.παταω RAW Dump Firmware as.. kai λεει οτι δεν μπορει να διαβασει το δισκο που ειναι στο rom.
saxogeorge Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 sthn selida grmods exei yposelida Xbox-maniac.to phga se synergati toys (ton anaferei dipla sthn perioxi moy).mporeite na bgalete akri?egw eki to esteila.perioxi pyrgos ilias.
Daredevil Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 lol den 3erw pantws sthn selida tous lene ayto: Είστε κάτοχος μίας προβληματικής κονσόλας Χbox360,η οποία βγάζει προβλήματα οπώς 3 κόκκινα λαμπάκια, μαύρες οθόνες, δυσκολεία ανάγνωσης Dvd ή οποιοδήποτε άλλη βλάβη, και θέλετε να την αντικαταστήσετε με μία καινούρια? Τώρα μπορείτε να την φέρετε σε εμάς, και να σας την αντικαταστήσουμε αμέσως με μία καινούρια! Μία νέα υπηρεσία της ομάδας Xbox-maniac.gr για το 2007, είναι η ολική αντικατάσταση προβληματικής κονσόλας Χbox360 με καινούρια και με κόστος μόνο 170 Euro! Για την αντικατάσταση της συσκευής, θα πρέπει η κονσόλα σας να είναι σφραγισμένη. ti enooun oi poihtes?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.