nzeppos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Από την άλλη βέβαια να "καίμε" ολάκερο dual layer για χάρη μερικών updates είναι ένα έξοδο... Αχ βρε MS τι μας έκανες. Να μην μας αφήνουν να παίξουμε ένα πειρατικό παιχνίδι της προκοπής σαν τίμιοι εργάτες...
Stormwatch Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Από την άλλη βέβαια να "καίμε" ολάκερο dual layer για χάρη μερικών updates είναι ένα έξοδο... Αχ βρε MS τι μας έκανες. Να μην μας αφήνουν να παίξουμε ένα πειρατικό παιχνίδι της προκοπής σαν τίμιοι εργάτες... Μην εισαι αχαριστος....
m00nlight Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Με τρομοκρατήσατε ρε παίδες, πολύ κλείδωμα βλέπω κι ανησυχώ...Εγώ πήρα την κονσόλα έτοιμη φλασαρισμένη, ούτε τι firmware έχω ξέρω ούτε καν τι drive...Πείτε μου λίγο σας παρακαλώ τι να ΜΗΝ κάνω για να με bannάρουν. Είναι θέμα τύχης δηλαδή το αν θα σε πετύχουν; Α και αν κάποιος μπορεί να μου πει που θα βρω DVD+R DL δισκάκια Verbatim (4x κατα προτίμηση) θα με υποχρέωνε, πιο εύκολα βρίσκω πορτοφολι στο δρόμο τελευταία...
WDRGR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Απλα να βαζεις παντε το τελευταιο Firm που βγαινει, δισκακια verbatim εχει το plaisio, και το cmedia απεναντι απο το πλαισιο sthn odo μποταση....Λοιπον τελευταιο firm+ παιχνιδια stealth εισαι κομπλε ....και βεαβια απο αυτον που το πηρες ετοιμο νασ ου πει τι drive εχεις γιατι απο εκεινο εξαρταται τι firmware Θα βαλεις...
jimaros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αντε να δούμε αν οι Modders καταφέρουν το ακατορθωτό και βρούν ένα τρόπο να κάνουνε unban τις banαρισμένες κονσόλες, λίγο δύσκολο βέβαια αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ το xbox Live αλλά μερικές φορές είναι βολικό στα updates (απο το να τα γράφεις σε dvd). Το οποίο και αυτό δεν δουλεύει, το έγραψα σε CD , μετά σε DVD αλλά κάθε φορά μου βγάζει Mixed Media Disc. Το μόνο που διάβασα στο internet είναι ότι το update γίνεται μόνο αν το γράψεις σε Dual-layer DVD, που δεν έχω αυτη τη στιγμή, οπότε αύριο θα πάω να πάρω και βλέπουμε... Mallon de grafeis to update swsta sto cd h dvd man...Egw mexri stigmhs ola ta update ths M$ ta exw katevasei apo internet kai ta exw grapsei se cd....Kai parephptontos gia poio sygkekrimeno update milas?
aggelos7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν εχεις το ixtreme περασμενο δεν διαβαζει single layer dvd. Μονο Dual Layer. Μαλλον αυτο ειναι το προβλημα.
jimaros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αν εχεις το ixtreme περασμενο δεν διαβαζει single layer dvd. Μονο Dual Layer. Μαλλον αυτο ειναι το προβλημα. Ma de milame gia single layer dvd.:neutral:..Ayth einai apla enalaktikh lysh..Ola ta updates grafontai se cd kai paizoun kanonikotata..
akis333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 To Maximus-Garyopa XTRM HITACHI v2.3 Stealth έχω μέσα, χάλασα 3 cd για να γράψω το update με 3 διαφορετικούς τρόπους (Με το Nero σαν iso μια το φάκελο , μια το αρχείο μόνο του και μια όλο το zip αλλά καμμία επιτυχία).
jimaros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 To Maximus-Garyopa XTRM HITACHI v2.3 Stealth έχω μέσα, χάλασα 3 cd για να γράψω το update με 3 διαφορετικούς τρόπους (Με το Nero σαν iso μια το φάκελο , μια το αρχείο μόνο του και μια όλο το zip αλλά καμμία επιτυχία). Re gia to dashboard update tou aprilh de milas? H gia kapoio allo?
akis333 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Αυτό που λέει Spring update 5 - 2007, άσχετο: έχει παίξει κανείς το Vampire Rain, μου το στέλνει ο θειός αλλά διαβάζω πως είναι απαράδεκτο.
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ναι ρε, μην ασχολείστε με ό,τι σαβούρα βγαίνει, δόξω τω Θεώ τον τελευταίο καιρό βγήκε αρκετό καλό πράγμα για το 360 και έχουμε να παίζουμε. Αν και από τότε που τελείωσα το Darkness δεν έχω καταπιαστεί με τίποτα άλλο. Περιμένω το ΜοΗ Airborne, αν και αυτό δυστυχώς θα αργήσει λίγο ακόμα, μέχρι τότε λογικά θα έχει βγει κι άλλο καλό πράγμα.
nyne Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Dhladh na mhn to kapso kan?To exw eidh kathisterisei 2 bdomades lol...
Wolfidis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Dhladh na mhn to kapso kan?To exw eidh kathisterisei 2 bdomades lol... Για ποιο παιχνίδι λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.