Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε πέδες αν μένει κανείς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά περιστέρι ή Πετρούπολη ας μου μιλήσει prive που θέλω να τον ρωτήσω κάτι.

1. Έχει βρει κανείς βίντεο κλαμπ που να νοικιάζει xbox360 games?(1) Αν ναι που(2) και πόσο?(3)

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1)(4) Αν ναι πως(5) και με ποια προγράμματα??(6)

3. Πως καταλαβαίνω αν ένα παιχνίδι που μου έφερε ο θειος είναι stealth ή όχι? (7)Και όταν λέμε stealth τι ακριβώς εννοούμε???(8 ) Με το xbox backup creator 2.5 κάνεις stelath αντίγραφα ασφαλείας σωστά?(9)

4. Τέλος υπάρχει περίπτωση με κάποιο update που κάνουν κάποια παιχνίδια για να μπορέσεις να τα παίξεις να μην παίζουν μετά το update αντίγραφα ασφαλείας σε ένα φλασαρισμενο 360??(10)

Και jimaros τι εννοείς προσεκτικά???(11)

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων.

11(!) ερωτήσεις σε ένα post,πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατομικό ρεκόρ...

αυτό δεν ήταν post...

σαν ξεμπούκωμα από NSR 250 `88 μετά από στρώσιμο ήταν...

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
11(!) ερωτήσεις σε ένα post,πρέπει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ατομικό ρεκόρ...

αυτό δεν ήταν post...

σαν ξεμπούκωμα από NSR 250 `88 μετά από στρώσιμο ήταν...

den simeioses kai tis dio arxikes erotiseis..an menei kaneis athina i petroupoli ?

:mrgreen:

Δημοσ.

Re ti kanete... katheste kai asxoliste me to poses erwtiseis kanw???? Ama einai na asxoliste me tetoia pragmata na sas pw kai poses fores paw toyaleta na asxolithite kai me ayto...

Δημοσ.

Arxisate pali to doylema eee? Kai kapoiow paliotera eixe pei "agorase xbox360 kai edw eimaste emeis" Alla ap' oti vlepw den eistai edw gis na voithate alla gia na doylevete to kosmo...

Δημοσ.
Arxisate pali to doylema eee? Kai kapoiow paliotera eixe pei "agorase xbox360 kai edw eimaste emeis" Alla ap' oti vlepw den eistai edw gis na voithate alla gia na doylevete to kosmo...

Δουλεύουμε αυτούς που μας δουλεύουν και βοηθάμε αυτούς που έχουν όρεξη να βοηθηθούν.

Εσύ μας δουλεύεις. Αποκλείετε να φλάσαρες 360 και να έχεις τόσες απορίες. Θα απαντήσω σαν τον Ρουσόπουλο για σήμερα:

1. Ουδέν σχόλιο
  2. Ουδέν σχόλιο
  3. Ουδέν σχόλιο
  4. Ουδέν σχόλιο
  5. Ουδέν σχόλιο
  6. Ουδέν σχόλιο
  7. Ουδέν σχόλιο
  8. Ουδέν σχόλιο
  9. Ουδέν σχόλιο
  10. Ουδέν σχόλιο

:mrgreen:

Δημοσ.
2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1)(4) Αν ναι πως(5) και με ποια προγράμματα??(6)
prepei na einai h 50h fora pou to rwtas to idio pragma se diafora fora ti kola exeis faei? leme den ginete
Δημοσ.
Ρε πέδες αν μένει κανείς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά περιστέρι ή Πετρούπολη ας μου μιλήσει prive που θέλω να τον ρωτήσω κάτι.

1. Έχει βρει κανείς βίντεο κλαμπ που να νοικιάζει xbox360 games? Αν ναι που και πόσο?

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1) Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

3. Πως καταλαβαίνω αν ένα παιχνίδι που μου έφερε ο θειος είναι stealth ή όχι? Και όταν λέμε stealth τι ακριβώς εννοούμε??? Με το xbox backup creator 2.5 κάνεις stelath αντίγραφα ασφαλείας σωστά?

4. Τέλος υπάρχει περίπτωση με κάποιο update που κάνουν κάποια παιχνίδια για να μπορέσεις να τα παίξεις να μην παίζουν μετά το update αντίγραφα ασφαλείας σε ένα φλασαρισμενο 360??

Και jimaros τι εννοείς προσεκτικά???

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων.

Read and remember

1.Den menw a8hna, alla kai na emena exw 8eio apo sicago kai den me noiazoun ta dvd club..

2.Nai ginenetai kai me allo tropo.Me ton wxripper kai hotswap disk, an 8es mpes xbox-scene na deis...

3.Stealth einai ena antigrafo pou periexei olous tous sectors.(PFI,DMI,SS). An exeis fortwsei to ixtreme sto sammy sou tote einai programmatismeno na bootarei mono stealth antigrafa etsi wste na mhn anagnwrizontai apo to live.

4.Den 3erw an katalavaineis esy h kapoios allos ti leei ayth h erwthsh..:? :-|

Gia th dieykrinish ths dieykrinishs ------------>http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/514418

Δημοσ.
Αν ναι που και πόσο?

Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

LOL

Θα σου απάνταγα και στην τελευταία ερώτηση quiz #4 αλλά βλέπω ότι το έχεις γυρίσει κι' εσύ στην πλάκα.

Δημοσ.

Απ'οτι εχω καταλαβει ο fits δεν ριχνει απλο αγκιστρι, σαλαγγιά ριχνει (οι ψαραδες ξερουν...) μπας και τσιμπησει κανενας.

Και ως επαγγελματιας απατεωνας που σεβομαι τον εαυτο μου ειμαι και λιγο καχυποπτος με κατι τετοια και τι μπορει να κρυβεται απο πισω...

Δημοσ.
Απ'οτι εχω καταλαβει ο fits δεν ριχνει απλο αγκιστρι, σαλαγγιά ριχνει (οι ψαραδες ξερουν...) μπας και τσιμπησει κανενας.

Και ως επαγγελματιας απατεωνας που σεβομαι τον εαυτο μου ειμαι και λιγο καχυποπτος με κατι τετοια και τι μπορει να κρυβεται απο πισω...

Λές να είναι undercover cop?:D:D:D

Δημοσ.

Simera to xbox mou arxise na kolaei. Stin arxi kolise eno epeza, ksanafortosa to paixnidi kai kolise stin eisagogi toy kai tora kolaei amesos molis bootarei. Den exei bgalei akoma kokkina lampakia. Lete na itan to telos tou? Exei to hitachi kai tou exo perasei to garyopa 2.1 firmware. Yparxei kati pou mporo na kano?

Δημοσ.

Oxi aplos salaggia alla kanei malagra kai se olh th gyrw perioxh...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...