Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν και δεν το εχω βρει πουθενα ακομα ηθελα να ρωτησω αν βγει και ΔΕΝ λεει PAL, οποιος εχει "αναβαθμισμενη" κονσολα μπορει να παιξει παιχνιδια που ΔΕΝ ειναι pal? οπως γινοτανε με το παλιο xbox?

Ναι και όχι. Μερικά NTSC είναι region free, αλλά αυτό λεγεται συνήθως στο NFO του torrent ή μπορείς να δείς και στα comments από άτομα που το δοκίμασαν. Και μερικά NTSC-J (Ιαπωνικά) το ίδιο.

Το συγκεκριμένο παίζει μόνο σε ntsc.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re pedes yparxei kapoios tropos na valeis enan megalitero skliro disko sto 360 apo ayton ton 20gb poy exei?? An nai me poion akrivws tropo. Logika aytos poy exei panw tha einai skliros diskos gia laptop 2.5 intswn ara amma exeis kanenan 120gb 2.5 intswn skliro disko mporeis na ton valeis sto 360 na ton formaris kai analoga wste na ton vlepei kanonika to 360. Sas euxaristw poly. Kai me vasi ayto poy leei o filos teofross einai ontws alitheia oti den mporeis na paixeis ntsc paixnidia se mia konsola me perasmeno to ixtreme 1.2 panw tis??? Sas euxaristw poly prokatavolika.

Δημοσ.
Re pedes yparxei kapoios tropos na valeis enan megalitero skliro disko sto 360 apo ayton ton 20gb poy exei?? An nai me poion akrivws tropo. Logika aytos poy exei panw tha einai skliros diskos gia laptop 2.5 intswn ara amma exeis kanenan 120gb 2.5 intswn skliro disko mporeis na ton valeis sto 360 na ton formaris kai analoga wste na ton vlepei kanonika to 360. Sas euxaristw poly. Kai me vasi ayto poy leei o filos teofross einai ontws alitheia oti den mporeis na paixeis ntsc paixnidia se mia konsola me perasmeno to ixtreme 1.2 panw tis??? Sas euxaristw poly prokatavolika.

Μέχρι 120gb γίνεται πλεόν. Τον λόγο δεν τον βλέπω. Ψάξε στο Xbox-Scene. Για τα NTSC απάντησα πιο πάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστω Gabrielconnor.Αρα δυσκολο να παιξουμε το the bigs.Μονο αν ειναι regionfree απο οτι καταλαβα. Αυτο που με μπερδευει παντως ειναι οτι ΑΝ βεβαια θυμαμαι καλα στο παλιο xbox αν ηταν αναβαθμισμενο επαιζε και ολα τα ntsc και J χωρις προβλημα.Μηπως επειδη ητανε αναβαθμισμενο οχι με firm αλλα απο hardware?

Δημοσ.
Ευχαριστω Gabrielconnor.Αρα δυσκολο να παιξουμε το the bigs.Μονο αν ειναι regionfree απο οτι καταλαβα. Αυτο που με μπερδευει παντως ειναι οτι ΑΝ βεβαια θυμαμαι καλα στο παλιο xbox αν ηταν αναβαθμισμενο επαιζε και ολα τα ntsc και J χωρις προβλημα.Μηπως επειδη ητανε αναβαθμισμενο οχι με firm αλλα απο hardware?

Ακριβώς. Γιατί εδώ δεν έχει σπάσει το protection σε βάθος (unsigned κώδικας), και τα παιχνίδια πρέπει να υπακούουν σε όλους τους κανόνες. Αν σπαστεί στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο Xbox τότε θα παίζει και τα NTSC.

Δημοσ.

As mhn 3exname pote apo pou arxisan ola------>

"XBOX 360 Hacking Topic

Giouxou, mia paraleipsi tis M$

mallon tha boithisei ta megista sto na xekleidosei to 360,

kai poli pithanon me software hack!!!

Pano sti magali tis biasyni, paredose kiosk sto megalopolites

ta opoia periexoun mi kleidomeno software,

to opoio ean antigrafei trexei sta ypoloipa kleidomena 360!

To gegonos auto, mallon tha einai i arxi gia na baloume xeri...

Opoios exei prosbasi se kapoio tetoio mixanima,

kai mporei na parei to software pou to sunodeuei

tote kalo tha itan na to anaferei...."

LOL

Δημοσ.

Ρε πέδες αν μένει κανείς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά περιστέρι ή Πετρούπολη ας μου μιλήσει prive που θέλω να τον ρωτήσω κάτι.

1. Έχει βρει κανείς βίντεο κλαμπ που να νοικιάζει xbox360 games? Αν ναι που και πόσο?

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1) Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

3. Πως καταλαβαίνω αν ένα παιχνίδι που μου έφερε ο θειος είναι stealth ή όχι? Και όταν λέμε stealth τι ακριβώς εννοούμε??? Με το xbox backup creator 2.5 κάνεις stelath αντίγραφα ασφαλείας σωστά?

4. Τέλος υπάρχει περίπτωση με κάποιο update που κάνουν κάποια παιχνίδια για να μπορέσεις να τα παίξεις να μην παίζουν μετά το update αντίγραφα ασφαλείας σε ένα φλασαρισμενο 360??

Και jimaros τι εννοείς προσεκτικά???

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων.

Δημοσ.
Ρε πέδες αν μένει κανείς Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά περιστέρι ή Πετρούπολη ας μου μιλήσει prive που θέλω να τον ρωτήσω κάτι.

1. Έχει βρει κανείς βίντεο κλαμπ που να νοικιάζει xbox360 games? Αν ναι που και πόσο?

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αντίγραφο ασφαλείας με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κλασικό(xbox backup creator 2.5 & clonecd 5.3.0.1) Αν ναι πως και με ποια προγράμματα??

3. Πως καταλαβαίνω αν ένα παιχνίδι που μου έφερε ο θειος είναι stealth ή όχι? Και όταν λέμε stealth τι ακριβώς εννοούμε??? Με το xbox backup creator 2.5 κάνεις stelath αντίγραφα ασφαλείας σωστά?

4. Τέλος υπάρχει περίπτωση με κάποιο update που κάνουν κάποια παιχνίδια για να μπορέσεις να τα παίξεις να μην παίζουν μετά το update αντίγραφα ασφαλείας σε ένα φλασαρισμενο 360??

Και jimaros τι εννοείς προσεκτικά???

Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας και συγγνώμη για την πληθώρα ερωτήσεων.

Ayto pou vlepoun oloi twra ennousa prosektika ala esy opws panta to @@@ to 8ema..\

Vazw stoixhma pws oute kan to aggi3es to google prin postareis edw pera...

Δημοσ.

Φίλε fits13 αν διάβαζες όλο το topic ή ρωτούσες τα παιδιά που σου κάναν το flasharisma θα σου λυνόντουσαν όλες οι απορίες, γιατί δεν πιστεύω να το έχεις κάνει μόνος σου και να ρωτάς ακόμα πράματα χιλιοειπωμένα εδώ.

Δημοσ.

Ma den moy to ekane kaneis to flasharisma monos moy to ekana kai an theleis to pisteveis... Mporei na einai xilioeipwmena alla prepei na katseis na diavaseis 115 selides apo topic gia na to deis kai opws katalavaineis thelei polles wres diavasma...

Δημοσ.

Καλά δηλαδή εμείς που τις διαβάσαμε και μάθαμε έιμαστε λαλάκες θές να πείς φίλε; Όλα στο πιάτο σου τα θέλεις έτοιμα. Δεν το κατάλαβα αυτό.

Άντε καλά για το flasharisma που έκανες μόνος σου το αφήνω ασχολίαστο.

Εγώ πιστεύω από ένα σημείο και μετά καταντάει πολύ αστείο αυτό που κάνεις φίλε με τις 999999999999999999999990 ερωτήσεις σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...