Daredevil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Εσύ όχι αλλά υπάρχουν κορόιδα-θύματα...γεμάτος ο τόπος. Nia re epeidh ec goustareis na klebeis ton kopo kai thn douleia tou allou shmainei oti oi alloi einai 8ymata kai koroida. An den goustareis na skas 60 kai 70 na mhn paizeis videogames dense anagkase kaneis. Gemhse o topos dh8en rompen twn daswn.
Predatorkill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Ρε Daredevil ασε το παιδι να χαρει με τις κοπιες του ρε και να μην γνωρισει ποτε το live!Δεν εχει ο ανθρωπος λεφτα να δωσει! Το γελιο ειναι οτι θα παρει πολυ καιρο για να σπασει το 360,οποτε τους βλεπω να παιζουν στα PCakia τους με STV των 3.000 ευρω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Aνεξάρτητα από το αν είναι κλοπή ή όχι το αντίγραφο,δεν αλλάζει την κοροιδία των 20χιλιάδων+δραχμών του game.. Απλά ρώτησα (χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής) για ποιό λόγο να πάρω XBOX.
xrest Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 efoson esy de briskeis kapoion logo tote poli apla min pareis.mono otan breis k to apofasiseis na to pareis.egw pou to pira px eixa tous logous mou.eixa to cause & effect opws leei k o pangloss sto aristourgima tou Voltaire
Predatorkill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 20 χιλιαδες δραχμες ειχε πριν 2 χρονια,τωρα εχει 60 ευρω τοσο ειχε και τοτε.Ψαξε στο google γιατι να παρεις xbox,μην καθομαι και γραφω...Εκτος και αν εχεις PS2 ή PC,οποτε αραξε εκει. Αν θεωρεις κοροιδια το να πληρωνεις καποιον που δουλευει 6 μηνες+ για να βγαλει ενα game ωστε εσυ να κατσεις στο σαλονι σου και να το απολαυσεις,τοτε δεν θα επρεπε να παιρνεις 600 ευρω απο το δημοσιο που καθεσαι και τα ξυνεις! Παραδειγμα φερνω,μην παρεξηγηθει κανεις
TonyMontana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 ksexnate oti i M$ mpainei mesa me kathe konsola pou poulaei (xanei lefta giati kostos paragwgis>kostos pwlisis) kai pontarei na refarei apo tis pwliseis paixnidiwn. opote duskolo na voithisei kiolas sto crackarisma tou 360.
oblivious Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δεν ρεφάρει μόνο από τις πωλήσεις παιχνιδιών. Με αυτό που πραγματικά ρεφάρει είναι το να γίνει η κονσόλα της επιτυχημένη, να υπάρχει διάδοση. Το κόστος παραγωγής μειώνεται με το χρόνο και πολλοί παράγοντες συντελούν σε αυτό. Οπότε σε μερικούς μήνες που το κόστος παραγωγής θα γίνει μικρότερο από την τιμή πώλησης, θα καλύψει τη ζημιά και θα αρχίζει να κερδίζει πολλά. Οπότε σίγουρα η Microsoft θα βοηθήσει στο σπάσιμο της κονσόλας. Αυτό θα γίνει τη στιγμή που η Microsoft θα μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση που θα υπάρχει.
TonyMontana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δεν ρεφάρει μόνο από τις πωλήσεις παιχνιδιών. Με αυτό που πραγματικά ρεφάρει είναι το να γίνει η κονσόλα της επιτυχημένη, να υπάρχει διάδοση. Το κόστος παραγωγής μειώνεται με το χρόνο και πολλοί παράγοντες συντελούν σε αυτό. Οπότε σε μερικούς μήνες που το κόστος παραγωγής θα γίνει μικρότερο από την τιμή πώλησης, θα καλύψει τη ζημιά και θα αρχίζει να κερδίζει πολλά. Οπότε σίγουρα η Microsoft θα βοηθήσει στο σπάσιμο της κονσόλας. Αυτό θα γίνει τη στιγμή που η Microsoft θα μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση που θα υπάρχει. stekei auto pou les - megalos arithmos paragwgis = mikrotero kostos. giati tote kleidwnei tin konsola? i giati tin kleidwnei toso kala??
oblivious Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2006 Ένας παράγοντας που ρίχνει το κόστος είναι ο μεγάλος αριθμός παραγωγής. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας που θα ρίξει το κόστος είναι ο ρυθμός παραγωγής. Ο χρόνος που χρειάζεται δηλαδή για να παραχθεί ένας αριθμός κομματιών. Όλο και περισσότερα κομμάτια θα παράγονται σε λιγότερο χρόνο. Υπάρχει ένας αριθμός χρηστών που δεν θα αγόραζαν την κονσόλα για να παίζουν παιχνίδια ορίτζιναλ. Όταν η Microsoft φτάνει τον επιθυμητό ρυθμό παραγωγής κάθε φορά και ταυτόχρονα το κόστος θα μειώνεται, θα μειώνεται και η τιμή της κονσόλας, θα γίνει και το σπάσιμο και οι πωλήσεις θα εκτοξευθούν. Αυτή τη στιγμή η Microsoft δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση αν αυτή αυξηθεί απότομα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έτρωγε μεγάλη χασούρα ή θα αναγκαζόταν να αυξήσει την τιμή σε τρελά επίπεδα.
urezin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Pantos thymamai na exo diabasei sto prelaunching tou 360 na lene oi ypeythinoi sthn m$ oti to zhthma den einai na mhn hackaristei to 360 alla na arghsei kati mhnes na bgei to proto chip oste na prolaboun na bgaloun merika lefta apo ta paixnidia gia na antistathmisoun th xasoura.
Inkjjl Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Gia to proto xbox exei mia dianomi linux poy kanei ta panta apo moni tis......patas 2-3 pliktra kai mesa se liga lepta soy kanei soft mod tin konsola oti version ki an einai.....san ayto poy anafereis tech25 alla se teleiopoiimeni morfi... File Bourdoulas ekana softmod sto xbox kai vrika tin ygeia mou...To media center dashboard einai TRELO!THEOTRELO!Media Center PC me 150 Euro (+ 2 authentic games doro!) kai malista trexei kai HTTP,FTP,SMB server...TRELO!!!Apla...kai ta xronia na perasoun to kratas gia OLA ta alla pou kanei kai ksexna ta games...Pantos i alli kali magia einai pou mporeis na kaneis rip ta games sto hard disk kai na ta trexeis apo ekei!!!Fortonoun POLY pio grigora kai den kathesai san ti maimou na allazeis diskakia...Miso ta diskakia!axaxaxaxaxax!
NeTeD Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Εγώ τώρα που έχω το 360, το παλιό xbox (τσιπαρισμένο βέβαια) το έχω κάνει retromachine! ΤΙΓΚΑ στον emulator. Πατάς το power και έχεις mega drive, master system, nes, snes, amiga και ότι άλλο υπάρχει στον γνωστό κόσμο. Long live..
Braveheart1980 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εγώ τώρα που έχω το 360' date=' το παλιό xbox (τσιπαρισμένο βέβαια) το έχω κάνει retromachine! ΤΙΓΚΑ στον emulator. Πατάς το power και έχεις mega drive, master system, nes, snes, amiga και ότι άλλο υπάρχει στον γνωστό κόσμο. Long live..[/quote'] Αντε το αυτο (με τους emulator) ελπιζω συντομα να κανουμε και με «καποιο τροπο» και με το 360 μας... Δεν παλευονται τα 65αρια για τα games... Κατα τα αλλα κυκλοφορουν μπολικα 360 στην αγορα Εκτιμησεις λενε για 5,5 μυρια κονσολες τον Ιουλιο Οποτε ελπιζω καπου τοτε (που κατα διαβολικη συμπτωση θα αρχισει να κυκλοφορει το ps3 στην απω ανατολη) να εχουμε πιο εντονη κινητικοτητα Παντως απ'ότι διαβαζω προκειται για μια ΠΟΛΥ καλα κλειδωμενη κονσολα.Απιστευτα καλα κλειδωμενη για Μ$
p3tran Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Εγώ τώρα που έχω το 360' date=' το παλιό xbox (τσιπαρισμένο βέβαια) το έχω κάνει retromachine! ΤΙΓΚΑ στον emulator. Πατάς το power και έχεις mega drive, master system, nes, snes, amiga και ότι άλλο υπάρχει στον γνωστό κόσμο. Long live..[/quote'] neted μιας και εισαι και γειτονακι δεν μου ετοιμαζεις κι εμενα ενα retro setupακι και να ερθεις και για καφε καμια μερουλα? 8)
NeTeD Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Ετοίμαζε μπύρες (και σουβλάκια)!! 8-) Δεν το έχω τελειώσει ακόμα, έχω ακόμα αρκετό υλικό να του ρίξω και έχω μπλέξει τώρα με σχολή και δουλειές. Αλλά με την πρώτη ευκαιρία το κανονίζουμε! Που μένεις εσύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.