Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re jimaros tha moirasteis mazi mas tin patenta poy ekanes na dinei 12v stoys anemistiries poy eidi exei mesa to xbox360?? Ti akrivws xreiazomaste kai pws tha to kanoyme. Eyxaristw poly.

Δημοσ.
Re jimaros tha moirasteis mazi mas tin patenta poy ekanes na dinei 12v stoys anemistiries poy eidi exei mesa to xbox360?? Ti akrivws xreiazomaste kai pws tha to kanoyme. Eyxaristw poly.

jimaros...ta theles kai ta pathes!!!

Δημοσ.

Endiaferesai pragmatika???An einai sou lew...

Re nyne skeftomai na agorasw kai ena 14i air condition na tou to syndesw, ti les?? Alla fovamai mhn krywsei poly kai meta 8a prepei na to tylh3w me petsetes....

LOL..

Δημοσ.
Endiaferesai pragmatika???An einai sou lew...

jimaros pes vre psile ti ekanes?

egw pira to energyzer i pws to lene telos panton pou pairnei reuma apo tin eksodo pou dinei reuma kai sta pisw anemistiria me 5V kai apla evala ena hddcooler panw apo tin psiktra tis gpu, alla epeidi dinei 5V den girnan grigora, eno otan ta exw sindedemena me to trofodotiko apo to pc sta 12V kanoun douleia.

gia pes na doume...

Δημοσ.

paidia voitheia..

Exo to Samsung 162c kai eno ekana oles ta backup mou kanonika evala simera to forza kai mou vgazei auto to error : Unable to determine the current visible partition

Exei symvei se kanenan? Mipos xreiazetai kainourgio firmware to Samsung drive i kapoio allo programma gia na kano to rip?

Euxaristw

Δημοσ.
jimaros pes vre psile ti ekanes?

egw pira to energyzer i pws to lene telos panton pou pairnei reuma apo tin eksodo pou dinei reuma kai sta pisw anemistiria me 5V kai apla evala ena hddcooler panw apo tin psiktra tis gpu, alla epeidi dinei 5V den girnan grigora, eno otan ta exw sindedemena me to trofodotiko apo to pc sta 12V kanoun douleia.

gia pes na doume...

Loipon...Etoimo to guide.:).:mrgreen:..Ta 12v ta phra apo thn trofodosia tou driver.:)..Re paidia pws mporw na anevasw to guide poy eftia3a se ayto to topic???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...