Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
anamenontai kai to overlord kai to flatout apo mera se mera opote arxiste d/l! :mrgreen:

επιτελους γιατι ειχε αρχισει να σκουριαζει το 111D Μου....

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πατάτα το Μοnster madness.

Το έπαιξα στο Pc. Παιχνίδι με 2002-2003 γραφικά χωρίς να προσφέρει τπτ το ιδιαίτερο. Μου αρέσει που έχει και την Unreal engine.

Δημοσ.
PROSOXI...

osi exete valei to iextreme firm , den tha mpoutarei to colin....min grapsete to image prin kanete kapies metatropes pou xreiazonte. auto gia na min kaite tsampa diskakia

Φιλαρακι, το αυτο που λες για το iextreme firm αφορα τα samsung drives μονο?Ρωταω επειδη εχω το hitachi και μου το ειχε κανει αλλος και δεν ξερω τι firmware εχω.

Δημοσ.
tdm900 me ena ps3 pairneis 2 xbox360 premium edition kathoti oloi gnwrizoyme oti to xbox360 premium exei 350-400 euro kai to ps3 650 euro ara...

Όσοι παίρνουν PS3 το προτιμούν και για τις HD ταινίες.

Το 360 με δίσκο και το HD addon κάνει 400+200=600?, δεν είναι και τόσο μεγάλη η διαφορά από τα 613? που κάνει το PS3, και επιπλέον έχει HDMI την οποία δεν έχει το 360.

Δημοσ.
to iextreme fw den exei oute mina pou bgike opote mporeis na ipologiseis ti fw exeis....

thanks, το ειχα φλασαρει πριν απο κανα 3μηνο οποτε δεν θα εχω iextreme

Δημοσ.

ekapsa to senmue 2 se ena DL. to topothetw sto 360 to anagnorizei kanonika fortonei i arhiki othoni tou XBOX omos meta mou vgazei region error, kai na valw ena disko me to sosto region... ara na ipothesw tsaba o kopos etsi? den ginete tipota

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...